موضوعات پیشنهادی «کارگروه علوم سیاسی» دبیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی در حوزه اقتصاد سیاسی اعلام شد.
موضوعات پیشنهادی «کارگروه علوم سیاسی» دبیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی در حوزه اقتصاد سیاسی اعلام شد.
نظر به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تحول در علوم انسانی و با توجه به اینکه پایاننامهها دارای ظرفیتی هستند که با ساماندهی و هدایت، میتوانند منشاء تحول اساسی باشند، شورای تحول در علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ماموریت داد ه است تا این امر را محقق سازد.
بنابراین گزارش؛ به همین منظور شورای سیاست گذاری با محوریت نهاد و وزارت علوم تحقیقات و فناوری کارگروههای تخصصی در گروههای علوم سیاسی، علوم اقتصاد، الهیات، علوم اجتماعی، تعلیم و تربیت، ارتباطات، مدیریت، حقوق و هنر را در پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی تشکیل داد.
براساس این گزارش؛ تاسیس دبیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی از اهم مصوبات شورای سیاست گذاری است که دو کار حمایت مادی و همچنین هدایت فکری و موضوعی را از پایان نامهها و رسائل علوم انسانی انجام میدهد که با توجه به جلسات متعددی که برگزار شد اولویتها و نیازها در این زمینه تحت عنوان کتابچههایی جمع آوری شد و در اختیار دانشگاهها قرار گرفت.
این گزارش حاکی است تعدادی از طرح نامههایی که براساس محورهای پیشنهادی دبیرخانه حمایت از پایان نامهها تهیه شده باشد بعد از بررسی و تامین اعتبار مورد حمایت قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا؛ موضوعات پیشنهادی «کارگروه علوم سیاسی» در مفاهیم بنیادین سیاست در حوزه اقتصاد سیاسی به شرح زیر است:
مبانی اقتصاد سیاسی در اسلام
تحلیل اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی ایران
اقتصاد سیاسی کشورهای حاشیه خلیج فارس
تحلیل ظرفیتهای اقتصاد سیاسی جهان اسلام
تحلیل اقتصاد سیاسی رژیم صهیونیستی
تحلیل اقتصاد سیاسی دوران دفاع مقدس
تحلیل اقتصاد سیاسی منابع مالی بلوک شده ایران در غرب (تسخیر لانه جاسوسی و...)
تحلیل اقتصاد سیاسی تحریمهای غرب علیه جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصاد سیاسی صنعت نفت (ذخایر، اکتشافات، خطوط انتقال و...) در جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصاد سیاسی انرژی هستهای در جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصاد سیاسی پیامدهای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی
تحلیل اقتصاد سیاسی هدفمند کردن یارانهها در جمهوری اسلامی
تحلیل اقتصاد سیاسی هزینههای احتمالی جنگ غرب علیه جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصاد سیاسی «اقتصاد مقاومتی» در جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصاد سیاسی «جنگ نرم» غرب علیه جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصاد سیاسی «بازار» در جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصادی – سیاسی انرژیهای فسیلی جمهوری اسلامی ایران
تحلیل سیاسی بحران مالی غرب
تحلیل سیاسی جنبش وال استریت در غرب
امنیت انرژی در ایران و چگونگی ارتقای آن
سیاست گذاری انرژی جمهوری اسلامی ایران
تحلیل اقتصادی – سیاسی انرژیهای نو یا تجدیدپذیر جمهوری اسلامی ایران
فراتحلیل پایان نامههای انجام یافته در حوزه «اقتصاد سیاسی»
بنابراین گزارش؛ نیره قوی مدیر کل اداره همکاری و ارتباطات پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی پیش ازاین در توضیح میزان حمایت مالی ازپایان نامهها و رسائل علوم انسانی گفته بود در مقطع دکترا شش میلیون تومان؛ ۴ میلیون تومان برای دانشجو و ۲ میلیون تومان برای استاد، درنظرگرفته شده است و در مقطع ارشد دو میلیون تومان که یک میلیون تومان برای دانشجو و یک میلیون دیگر برای استاد در نظر گرفته شده است.
منبع: ایلنا
حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی.برای دانلود این موضوعات به فایل پیوست مراجعه کنید.
منبع اصلی مطلب: پورتال شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی .
موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه هدایت و حمایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی.
برای دانلود فایل این موضعات به فایل پیوست مراجعه نمایید.
منبع اصلی دریافت مطلب: http://mmrn.ir/shrp/

موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه هدایت و حمایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی.
برای دانلود فایل این موضعات به فایل پیوست مراجعه نمایید.
منبع اصلی دریافت مطلب: http://mmrn.ir/shrp/
موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه هدایت و حمایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی.
برای دانلود فایل این موضعات به فایل پیوست مراجعه نمایید.
منبع اصلی دریافت مطلب: http://mmrn.ir/shrp/
موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه هدایت و حمایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی.
برای دانلود فایل این موضعات به فایل پیوست مراجعه نمایید.
منبع اصلی دریافت مطلب: http://mmrn.ir/shrp/
موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیرخانه هدایت و حمایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی.
برای دانلود فایل این موضعات به فایل پیوست مراجعه کنید.
منبع اصلی دریافت این مطلب: http://mmrn.ir/shrp/docs/olume-ejtemaee.pdf
در راستاي توجه به انجام تحقيقات نافع و كاربردي و توسعه فرهنگ پژوهش و نوآوري پژوهشگاه شاخص پژوه آمادگي خود را براي حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري كه داراي ايده هاي خلاق و مورد نياز صنعت و جامعه مي باشند را اعلام مي نمايد علاقه مندان مي توانند طرح ها و ايده هاي پيشنهادي خود را از طريق پست الكترونيكي این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید براي طرح در كميته هاي تخصصي پژوهشگاه ارسال فرمايند.
منبع: سایت موسسه شاخص پروژه
برای دانلود این محورها به فایل پیوست مراجعه نمائید.
بسمه تعالي
اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
با تشكر از اعضاء محترم هيئت علمي و پژوهشگران گرامي دانشگاهها و مراكز پژوهشي كشور بابت ارسال پيشنهادهاي پژوهشي در ادوار گذشته؛ به اطلاع ميرساند، در صورت تمايل به ارسال پيشنهاد همكاري (بعنوان مجري) در انجام موضوعات پژوهشي در سال 1392، از اين عزيزان دعوت ميشود پس از مطالعه موضوعات پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران و چارچوب درخواست ارسال پيشنهاد پژوهشي اين شركت در هر موضوع به شرح ادامه اين اطلاعيه، پروپوزال مورد نظر در موضوع مورد علاقه خود را حداكثر تا تاريخ 31 شهريورماه، به دبيرخانه شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران به آدرس: تهران- بزرگراه آفريقا، بلوار صبا، پلاك شماره 4، كد پستي: 19177 ارسال فرماييد.
از پژوهشگران محترم درخواست ميشود قبل از ارسال پيشنهاد پژوهشي(پروپوزال تفصيلي) به موارد ذيل توجه فرمايند:
1) لازم است پروپوزال با فرمت ارائه شده توسط شركت ارائه شود.
2) حتي الامكان پروپوزال بر اساس چارچوب مشخص شده در فرمت مورد نظر شركت تكميل گردد.
3) صرفاً پروپوزالهايي كه در قالب شرح خدمات تعريف شده وصول شوند مورد ارزيابي قرار مي گيرند.
4) فايل پروپوزالها با فرمتWord و Pdf ميتواند از طريق پست الكترونيك زير نيز به شركت ارسال شود. (خواهشمند است حتي الامكان از مراجعه حضوري خودداري فرماييد)
E-mail: این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید
(چنانچه جهت ارسال پرپوزال به آدرس ايميل مذكور با مشكل مواجه بوديد باشماره 22035792 داخلي 1010 موضوع را به كارشناس مربوط اطلاع دهيد تا نسبت به رفع مشكل اقدام شود)
5) پيگيري شما از وضعيت پروپوزال، از طريق كارشناس مربوطه توسط اين شركت انجام ميگيرد.
اولويتهاي پژوهشي
رديف |
عنوان طرح |
1 |
بررسي تاثير نرخ تسعير ارز بر عملكرد و وضعيت شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران Investigating the effect of exchange rate on IFIC’s status & performance |
2 |
محاسبه نرخ هزينه سرمايه شركت سرمايه گذاري هاي خارجي ايران Calculating IFIC’s weighted average cost of capital |
3 |
طرح تجاري ايجاد شركت كنسرسيوم بازرگاني كالاهاي استراتژيك ايران |
4 |
طراحي و تدوين الگوي عملياتي مديريت ريسك در شركت سرمايه گذاري هاي خارجي ايران |
5 |
تدوين مدل و الگوي مناسب استراتژي سرمايهگذاري ايفيك |
6 |
تدوين نظام جامع تأمين مالي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران |
7 |
طرح تدوين و تنقيح قوانين و مقررات شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران |
8 |
طراحي و تهيه طرح كسب و كار(BP) جهت ايجاد شركت كنسرسيوم بازرگاني خارجي صنايع دستي ايران |
براي آگاهي از اين فراخوان به فايل پيوست مراجعه نمائيد.
براي مشاهده اين عناوين به فايل پيوست برويد.
رهبر معظم انقلاب در مورخ ۲۶/۹/۸۳ در جمع اساتید دانشگاه مواردی را در موضوع پایان نامه ها و پژوهشهای دانشگاهی بیان فرمودند:
عملگراتر شدن و کارآمدتر شدن پژوهش و تحقیق در کشور؛ چه از سوی استادان وبرگزیدگان، و چه از سوی دانشجویانی که در دانشگاهها پایاننامههایی را مینویسند. در حین تحصیل یا در پایان تحصیل، از سوی دانشجو و استاد، ساعتهای بسیار ذیقیمتی صرف تهیهی یک پایاننامه یا یک پژوهش دردانشگاه میشود. آیا گزینش این عناوین، حساب شده و در جهت نیازهای کشور است؟ آیا محصول پژوهش و تحقیقی که استاد و دانشجو، مشترکاً و یا بهطور دستجمعی انجام دادهاند، به مرحلهی اجرا و عمل میرسد؟ آیا بدین وسیله، دانشگاه ما، دانش ما و رتبهی تحقیقاتی ما رشد میکند یا نه؟ بعضی از دانشجویان پایاننامههای خود را جلد کرده و قشنگ برای بنده میفرستند. من در کتابخانهی خودم قفسهای را برای همین پایاننامهها گذاشتهام. متأسفانه من مجال نمیکنم از اینها استفاده کنم ـ حالا در آن رشتههایی که برای من قابل استفاده است ـ ولی عناوینی که روی اینها میبینم، بعضی خیلی جالب و شیواست و آدم دوست میدارد این موضوع را تحت این عنوان دنبال کند. بعضی هم عناوینی است که خیلی حاشیهای و دور از مسیر حرکت علمی و عملی و اجرایی کشور است. برای اینکه این پژوهش، این پایاننامه و این کار مهم ـ که ساعتهای گرانبهایی صرف آن شده ـ بکار بیاید، چه راهحلی وجود دارد؟ این را در مطالبی که بیان میکنید، اگر مطرح کنید، مفید است. لذا به منظور تولید علم با استفاده از مبانی اسلام، انقلاب اسلامی در علوم انسانی و ترویج آنها، خصوصاً تألیف پایاننامه با هدف عملگراتر شدن و کارآمدتر شدن پژوهش و تحقیق در کشور؛ کارگروه حمایت از پایاننامههای علوم انسانی شورای انقلاب فرهنگی نسبت به حمایت از پایاننامههای علوم انسانی مطابق این آئیننامه اقدام مینماید.
شرایط پذیرش
۱- موضوع مرتبط با علوم انسانی و بر اساس موضوعات پیشنهادی دبیرخانه حمایت از پایاننامهها
۲- تبیین علمی دیدگاههای حضرت امام و مقام معظم رهبری و توجه به مبانی ارزشی نظام و انقلاب اسلامی به ویژه با قرائت امام و رهبری
۳- مسألهمحوری و کاربردی بودن در برابر مباحث عام، کلی و موضوعمحور
۴- توانایی فردی محقق و سوابق علمی تیم راهنما و مشاور
۵- متضمن نوآوری و به روز بودن
۶- معطوف به معضلات و مسائل راهبردی و عینی جامعه و نیازهای پژوهشی کنونی
۷- امکان کاربردیسازی نتایج پژوهش
۸- منجر به تولید دانش بومی و اسلامی در کشور
۹- پایان نامه از دیگر مراکز حمایت نشده باشد.
نحوه انتخاب، نظارت و پرداختها
۱- تعدادی از طرحنامه هایی که بر اساس موضوعات پیشنهادی دبیرخانه حمایت از پایاننامهها تهیه شده باشد بعد از بررسی و تامین اعتبار مورد حمایت قرار می گیرد.
۲- فرم الکترونیکی ذیل پر و ارسال گردد.
۳- موضوع و طرحنامه بررسی و بعد از اعلام نظر نهایی به به اطلاع دانشجو می رسد.
۴- این حمایت شامل دانشجو و استاد راهنما می باشد و تا اطلاع ثانوی مطابق جدول ذیل می باشد.
استاد راهنما | دانشجو | مبالغ بر حسب میلیون تومان میباشد |
حداکثر حمایت | حداکثر حمایت | |
۲ | ۴ | دکتری |
۱ | ۱ | ارشد |
توجه فرمایید ثبت نام در این سامانه هیچگونه تعهدی را جهت حمایت برای این نهاد ایجاد نمی کند.
جهت اطلاع از موضوعات پیشنهادی اینجا را کلیک کنید.
جهت ثبت نام اینجا را کلیک کنید.
توجه: اگر دانشجویی از پایان نامه اش دفاع کرده مجاز به ثبت نام نمی باشد.
در راستای ایجاد تعامل بین کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و مراکز دانشگاهی، تحکیم فرهنگ نظارت و ارزیابی کلان و تأمین نیازهای پژوهشی، این کمیسیون در نظر دارد نسبت به حمایت مالی از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رسالههای دکتری به شرح زیر اقدام نماید:
الف) شرایط حمایت از پایان نامه
۱- موضوع پایاننامه می بایست توسط استاد راهنما و یا دانشجو از بین موضوعات و عناوین پیشنهادی کمیسیون نظارت دبیرخانه به شرح زیر انتخاب شود و دانشجو موظف است قبل از تصویب پروپوزال دانشگاه، کلیات آن را با توجه به شرح خدماتی که کمیسیون نظارت تعیین و اعلام مینماید به تصویب این کمیسیون رسانده و موافقت لازم را کسب نماید.
۲- در راستای ماموریت کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع، چنانچه موضوعات پیشنهادی مدنظر دانشجویان و یا اساتید راهنما است که در عناوین پژوهشی مصوب پیوست منعکس نشده؛ عناوین بصورت کتبی به این کمیسیون ارسال شود. نتیجه پس از بررسی در کمیسیون به نحو مقتضی به مجری اعلام خواهد شد.
۳- چنانچه دانشجویان به صورت مستقل برای حمایت از پایاننامه اقدام نمایند، روند کار به شرح زیر میباشد:
۳-۱ مبلغ حمایت از پایاننامههای کارشناسیارشد بین ۷ میلیون ریال تا ۱۳ میلیون ریال و مبلغ حمایت از رسالههای دکتری بین ۳۵ میلیون ریال تا ۵۰ میلیون ریال متغیر میباشد. تصمیمگیری درخصوص رقم حمایتی بسته به موضوع و کیفیت طرحنامه پیشنهادی و نیاز کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع است که پس از عقد قرارداد و برابر شرایط مندرج در آن پرداخت صورت خواهد گرفت.
۳-۲ پایاننامههای آماده و تدوین شده مشمول حمایت مالی کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع نمی باشند.
۳-۳ پس از تصویب پروپوزال، دانشجو موظف است مطابق شرایط مندرج در قرارداد، گزارش پیشرفت کار را به کمیسیون نظارت اعلام کند تا بعد از طی فرایند اداری و موافقت ناظر طرح؛ پرداختهای مرحلهای انجام شود.
۴- فرایند تصویب پایاننامههایی که از طرف اساتید راهنما به کمیسیون نظارت اعلام میشوند به این صورت خواهد بود:
۴-۱ ۲۰ درصد کل مبلغ مصوب پایاننامه به استاد راهنما تحت عنوان حق مشاوره و نظارت و ۱۰ درصد از کل مبلغ مذکور به دانشگاه به عنوان بالاسری محاسبه و به کل مبلغ مصوب پایاننامه افزوده خواهد شد.
۴-۲ استاد راهنما لازم است مطابق شرایط مندرج در قرارداد ناظر، طبق شرح خدمات مصوب بر پیشرفت پروژه نظارت و گزارش پیشرفت کار را هرسه ماه یکبار به این کمیسیون اعلام نماید. درضمن پرداخت مرحلهای منوط به موافقت استاد راهنما، ناظر و متعاقباً کارفرما یعنی کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع است.
۵- سایر موارد مرتبط با نحوه اجرای پروژه در قراردادی که بین مجری، ناظر و کارفرما منعقد خواهد شد منعکس است.
ب)مدارکموردنیاز
۱- ارائه نامه دانشگاه محل تحصیل مبنی بر معرفی دانشجو و اعلام موضوع انتخابی مصوب توسط دانشگاه
۲- تصویرکارت دانشجویی، صفحه اول شناسنامه و کارت ملی
۳- سوابق علمی (رزومه)
ج) عناوین پژوهشی
۱- طراحی مدل ارزیابی و نظارت بر سیاستهای کلی نظام
۲- تدوین شاخصهای ترکیبی نظارت بر اجرای سیاستهای کلی نظام
۳- ارزیابی میزان تحقق اهداف کلی سیاستهای کلی نظام (ابلاغی مقام معظم رهبری)
۴- مطالعات تجربی در خصوص مدلهای ارزیابی و نظارت در کشورهای توسعهیافته و درحال توسعه
۵- مدیریت نظارت کلان در کشور و الگوسازی آن
۶- مطلعات تحلیلی و تجربی در خصوص چشمانداز ایران و سایر کشورهای منطقه
۷- ارزیابی و تحلیل وضعیت موجود و آتی کشورهای منطقه از منظر شاخصهای استراتژیک و جایگاه منطقهای
۸- ارزیابی میزان تحقق اهداف چشم انداز رقبای ایران در منطقه آسیای جنوب غربی
۹- تدوین برنامه راهبردی کمسیون نظارت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۰-طراحی نظام ارزیابی عملکرد سند چشم انداز ایران
۱۱- بررسی موانع اجرا و تحقق اهداف برنامههای توسعه و سیاستهای کلی نظام
۱۲- شاخصهای ارزیابی برنامه پنجم توسعه (چهار موضوع به تفکیک حوزه های فرهنگی، اقتصادی، علمی و فناوری، سیاسی و دفاعی و امنیتی)
۱۳- مطالعه و تحقیق پیرامون الگوی توسعه اقتصادی بلندمدت کشور در چهارچوب سیاستهای کلی نظام
۱۴- مطالعه و تحقیق پیرامون الگوی توسعه اجتماعی بلندمدت کشور در چهارچوب سیاستهای کلی نظام
۱۵- مطالعه و تحقیق پیرامون الگوی توسعه سیاسی بلندمدت کشور در چهارچوب سیاستهای کلی نظام
۱۶- مطالعه و تحقیق پیرامون الگوی توسعه علمی و فناوری بلندمدت کشور در چهارچوب سیاستهای کلی نظام
۱۷- نقش دستگاه های نظارتی در تحقق سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی
۱۸- تدوین شاخص سرمایه اجتماعی و سنجش آن طی دوره پنجساله اخیر
۱۹- تدوین شاخص ترکیبی جامعه اخلاقی و سنجش آن طی دوره پنجساله اخیر
۲۰- اندازه گیری تقویت تعامل سازنده و موثر و افزایش همگرایی اسلامی و منطقهای (مبتنی بر بر اساس تعالیم اسلامی و اندیشه های امام خمینی)
۲۱- تدوین شاخص ترکیبی امنیت اجتماعی و قضایی و سنجش آن طی دوره پنجساله اخیر
شورای پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعیِ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اهداف و برنامههای خود اولویتهای پژوهشی سال۱۳۹۲ را اعلام مینماید. تمامی صاحبنظران، اساتید و پژوهشگران دانشگاهها، مراکز و مؤسسات پژوهشی و همچنین انجمنهای علمی میتوانند با تکمیل و ارسال فرم طرحنامه و سوابق علمی-پژوهشی خود از طریق سایت، پیشنهاد خود را ارائه دهند.
فرم طرحنامه اولویت ها را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
اولویتهای سال ۱۳۹۲ شورای پژوهشی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
اولویتهای مطالعاتی و پژوهشی سال ۹۲ سازمان بیمه سلامت ایران اعلام شد. دکتر امیر پیروزیان معاون مطالعات و توسعه خدمات بیمه ای افزود: بر اساس تصویب و تایید هیات مدیره سازمان بیمه سلامت ایران، اولویتهای مطالعاتی و پژوهشی سال ۹۲ این سازمان در سه حوزه: (سیاستهای راهبردی، منابع و مصارف، ساختار ارائه خدمت) تقسیم بندی شد. لیست این اولویت ها را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.
اولویت های پژوهشی نهاد کتابخانه های عمومی کشور برای پایاننامهها ( سال ۱۳۹۲)
اداره کل پژوهش و نوآوری نهاد کتابخانه های عمومی کشور به منظور تعمیق فعالیتها و پژوهش محور کردن تصمیم گیری ها و در راستای اجرای طرح حمایت از پایان نامه های دانشجویی مطابق با اولویتهای پژوهشی مشروحه ذیل، از تمامی دانشجویان و اساتید دانشگاهها جهت اجرای اولویت های پژوهشی این نهاد دعوت به همکاری میکند. لارم به یادآوری است که موضوعات خلاقانهای که ناظر بر حل مسائل نهاد باشند نیز مورد تایید است. برای هماهنگی درباره انتخاب موضوع و دریافت مشاوره با شماره ۸۸۹۲۵۷۹۰ و داخلی ۱۳۷، اداره کل پژوهش و نوآوری، تماس و یا با ایمیل این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید مکاتبه کنید.
شرکت برق منطقه ای غرب کشوراولویت های پژوهشی سال ۹۲ خود را اعلام نمود.
برای دریافت اولویت ها فایل پیوست را دریافت نمائید.
کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، پس از تشکیل در اسفندماه 1383، با هدف جذب محققان و فعالان دانشگاهی به حوزه فناوری نانو و با دید تشویق و ترغیب آنان، اقدام به حمایت تشویقی از فعالیتهای فناوری نانو در سطح کشور نموده است.
کارگروه توسعه منابع انسانی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با بررسی و دسته بندی کلیه فعالیتهای علمی- پژوهشی دانشگاهی، آنها را در قالب نه عنوان به ترتیب زیر مورد حمایت قرار میدهد:
1. پایاننامههای دانشگاهی در مقاطع تحصیلات تکمیلی؛
2. چاپ مقاله در مجلات ISI ، علمی - پژوهشی یا ارائه مقاله در همایشهای بین المللی؛
3. چاپ مجلات علمی- پژوهشی یا ISI داخلی در حوزه فناوری نانو؛
4. دانشجوی دکتری ایرانی مشغول به تحصیل در سایر کشورها؛
5. فعالیت فارغ التحصیلان دکترای فناوری نانو (دانشجویان پسا دکتری)؛
6. سفر اساتید جهت ارزیابی عملکرد دانشجویان در دوره فرصت تحقیقاتی؛
7. تالیف، گرداوری و ترجمه کتب؛
8. مأموریتهای فناوری؛
9. برگزاری همایشها و کارگاههای آموزشی؛
بنياد ملّي نخبگان بنا به مأموريت خود مبني بر سياستگذاري و برنامهريزي براي شناسايي، هدايت و حمايت از نخبگان كشور در زمينههاي مختلف و حسب لزوم رعايت نگاهي علمي در مجموعه امور مرتبط با مأموريتها، درصدد است از پاياننامههاي دانشجويان
در مقاطع كارشناسي ارشد، دكتري حرفهاي و دكتري تخصصي در زمينههاي زير پشتيباني كند:
الف- محورهاي پژوهشي
1-مباني نظري مفهوم نخبگي و روشهاي علمي شناسايي آن
2-نظام مناسب شناسايي، جذب و هدايت استعدادهاي برتر و نخبگان
3-مفاهيم اختراع، اكتشاف، نوآوري و روشهاي علمي ارزيابي آنها
4-مطالعات تطبيقي تجربيات بين المللي دربارة نخبگان
5-راهكارهاي افزايش تأثيرگذاري نخبگان در سطوح مختلف ملّي
6-آسيبشناسي برنامههاي موجود در حوزههاي شناخت، جذب وهدايت استعدادهاي برتر و نخبگان
7-برنامهريزي راهبردي بنياد ملّي نخبگان
8-نياز سنجي رواني - عاطفي و شغلي – اجتماعي استعدادهاي برتر و نخبگان
9- اخلاق و فرهنگ نخبگي
10-نخبگان تمدن ايراني – اسلامي
11-نظام چرخش نخبگان
ب-چگونگي پشتيباني
بنياد تعدادي از پاياننامههاي كارشناسي ارشد و دكتري را كه موضوع آنها دربرگيرندة يكي يا بخشي از محورهاي پژوهشي باشد مورد حمايت مالي قرار ميدهد. سقف اين حمايت براي پاياننامههاي كارشناسي ارشد 30 ميليون ريال و براي رسالههاي دكتري 60 ميليون ريال است.
ج-روند پشتيباني
اعضاي محترم هيئت علمي و دانشجويان گرامي همة دانشگاهها و پژوهشگاهها ميتوانند با طيّ روال زير از تسهيلات اين فراخوان استفاده كنند:
1-رجوع به وبگاه بنياد به نشاني http://bmn.ir/downloads/mehvar.pdf براي دريافت اطلاعات بيشتر دربارة هر يك از بندهاي دهگانة محورهاي پژوهشي
2-ارسال نسخهاي از پيشنهاديه (پروپوزال) پايان نامة خود به همراه صورت جلسة (نامة) تصويب نهايي آن در دانشگاه به نشاني: خيابان وليعصر، بالاتر از چهارراه پاركوي، خيابان شهيد فلاحي (زعفرانيه)، كوچه شيركوه، پلاك 11. معاونت پژوهش و برنامه ريزي
3-بنياد پس از دريافت پيشنهاديهها و بررسي آنها، از پايان نامة طبق دستورالعمل مصوب پشتيباني ميكند.
*آيين نامه حمايت از پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و رساله دكتري
مقدمه:
با توجه به اهمیت توسعه بیمه های اعتبار صادراتی در توسعه و حمایت از صادرات غیر نفتی، انجام تحقیقات و پژوهش های متناسب در این زمینه امری ضروری است. این مهم به ارتقای سطح دانش و بینش موسسات بیمه اعتبار صادراتی و همچنین به استفاده و بهره گيري از ظرفیتهای علمی نیروهای دانشگاهی متخصص و کارآمد منجر خواهد شد. آئین نامه«حمايت از پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی» در این راستا تهیه و تدوین گردیده است.
اهداف:
- توسعه تحقیقات کاربردی؛
- گسترش همکاری های تحقیقاتی و علمی بین صندوق ضمانت صادرات ایران و دانشگاه ها یا موسسات پژوهشی مورد تائید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری؛
- شناخت افراد مستعد و بهره گیری از ظرفیت علمی آنها جهت انجام فعالیتهای تحقیقاتی بیمه اعتبار صادراتی؛
- ارتقاء کیفی و کمی خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران مطابق با پیشرفتهای روز موسسات بیمه اعتبار صادراتی دنیا؛
- هدفمند کردن پروژه های دانشگاهی مطابق با نیازهای علمی-پژوهشی صندوق ضمانت صادرات ایران.
ضوابط اجرايي:
ماده 1. نحوه انتخاب موضوع و فرایند بررسی و تصويب موضوعات پیشنهادی:
- موضوع پایان نامه به یکی از دو روش زیر انتخاب می گردد:
1-1-1. انتخاب موضوع با مشورت شورای پژوهشی صندوق از میان اولویتهای پژوهشی صندوق؛
2-1-1. پيشنهاد موضوع پایان نامه توسط دانشجو و تأیید در شورای پژوهشی صندوق؛
2-1. پس از انتخاب موضوع پاياننامه، دانشجو بايد مدارك زیر را جهت بررسي طرحنامه پاياننامه به دبیرخانه صندوق ارائه دهد:
الف- کپی طرحنامه مصوب دانشكده/دانشگاه ؛
ب- طرحنامه در قالب فرم پيشنهادي صندوق به همراهCD فایل رایانه ای آن؛
ج- اصل معرفينامه رسمی از دانشكده/دانشگاه مبني بر تصويب موضوع پايان نامه دانشجو(عنوان پايان نامه و مشخصات دانشجو و اساتید راهنما و مشاور ذكر گردد) ؛
د- كپي كارت دانشجويي؛
ه- كپي كارت ملي؛
3-1. اعلام تصویب اولیه (در صورت نیاز پیشنهاد مشاوران بیمه ای توسط صندوق)؛
4-1. تهیه معرفی نامه جهت انعقاد قرارداد توسط شورای پژوهشی صندوق.
ماده2- نحوه ارائه پیشنهاد پایان نامه:
2-1. طرحنامه تحقیق طبق فرمت طراحی شده برای پیشنهاد طرح تحقیقاتی پایان نامه های دانشجویی تنظیم گردد؛
2-2. تصویب طرح تحقیق پایان نامه (Proposal)در دانشگاه یا موسسه یا مجتمع آموزش عالی و پژوهشی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ؛
3-2. از دانشجویان گرامی درخواست ميشود مدارک فوق را به صورت فیزیکی به دبیرخانه صندوق ضمانت صادراتايران(میدان آرژانتین، خیابان احمد قصیر (بخارست)، خیابان 16، ساختمان شماره پنج، صندوق ضمانت صادرات، دبیرخانه)ارسال فرمایند.
ماده 3- تعهدات دانشجو
3-1. دانشجو موظف است طبق مفاد فی مابین نسبت به اجرای پروژه و تامین نیازهای صندوق ضمانت صادرات ایران عمل نماید.
3-2. دانشجو بایستی در طی جلسه یا جلساتی گزارش پیشرفت پروژه خود را به صورت سمینار ارائه نماید. همچنین در پایان پایان نامه خود را قبل از دفاع در صندوق ضمانت صادرات ایران ارائه نماید؛
3-3. دانشجو بایستی حداقل 15 روز قبل از دفاع صندوق ضمانت صادرات را مطلع نماید تا در صورت ضرورت نماینده صندوق نیز در این جلسه حضور داشته باشد؛
3-4. دانشجو موظف است دو نسخه از پایان نامه صحافی شده بعلاوه لوح فشرده آن را بصورت فايل wordوpdfبعد از دفاع در اختیار صندوق ضمانت صادرات ایران قرار دهد؛
3-5. حقوق معنوی پایان نامه مشترکاً متعلق به دانشگاه یا موسسه یا مجتمع آموزش عالی و پژوهشی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و صندوق ضمانت صادرات ایران می باشد و بدون هماهنگی نباید منتشر گردد؛
3-6. دانشجو موظف است در صفحه عنوان پایان نامه، (صفحه داخلی) به حمایت مالی توسط صندوق ضمانت صادرات ایران اشاره نماید؛
3-7. در مقاله علمی_ پژوهشی مستخرج شده از پایان نامه نام صندوق ضمانت صادرات ایران بعنوان حامی مالی طرح ذکر گردد.
ماده 4- تعهدات صندوق ضمانت صادرات ایران
4-1. ارائه مشاوره علمی مورد نیاز دانشجو در حین نگارش پایان نامه، بنا به در خواست دانشجو توسط کارشناسان فنی صندوق ضمانت صادرات ایران؛
4-2. ارائه تسهیلات لازم جهت استفاده از منابع علمی، آمار و اطلاعات موجود در کتابخانه صندوق ضمانت صادرات ایران؛
4-3. انجام همکاری های لازم جهت معرفی دانشجو به سایر مراکز علمی و شرکتهای مرتبط با موضوع پایان نامه جهت تسهیل در جمع آوری اطلاعات مورد نیاز در تدوین آن؛
4-4. در صورتیکه هیچ کدام از اساتید راهنما و مشاور پایان نامه دارای تخصص بیمه ای نباشند، بنا بر درخواست دانشجو و موافقت دانشگاه، صندوق می تواند اقدام به معرفی مشاور بیمه ای از میان کارشناسان فنی خود نماید تا در مراحل مختلف انجام پایان نامه به دانشجو مشاوره دهد.
ماده 5-تسهیلات و میزان حمایت مالی از پایان نامه ها:
به منظور تامین بخشی از هزینه پایان نامه ها در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری داخل و خارج کشور در زمینه های مورد نظر صندوق ضمانت صادرات ایران ، حمایتهای مالی ذیل صورت خواهد گرفت:
5-1. حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد حداکثر تا سقف 30.000.000 ریال
5-2. حمایت از پایان نامه های دکتری حداکثر تا سقف 100.000.000 ریال
*تبصره1: تعیین مبلغ نهایی حمایت پایان نامه ها با توجه به سقف مذکور با پیشنهاد دبیر شورای پژوهشی صندوق و تصویب شورا خواهد بود؛
* تبصره 2: علاوه بر حمایت مالی دانشجو ، تا 30% سقف حمایت دانشجو به اساتید گرانقدر راهنما و مشاور قابل پرداخت خواهد بود؛
* تبصره 3:پایان نامه های دفاع شده در طی یکسال گذشته که منطبق با نیازهای صندوق باشند و ضمنا از حمایت مالی مراکز دیگری استفاده نکرده باشند ، تا یک سوم حمایت مالی فوق را دریافت خواهند نمود. متقاضیان بایستی اصل پایان نامه و طرحنامه در قالب فرم پيشنهادي صندوق وCD فایل رایانه ای آنو کپی طرحنامه مصوب دانشكده/دانشگاهبه همراه درخواست حمایت مالی از صندوق را به دبیرخانه صندوق ارائه دهند.
5-3. بيست درصد مبلغ قرارداد هنگام انعقاد قرارداد و مابقی در هنگام تحقق تعهدات دانشجو در هر مرحله پرداخت خواهد شد؛
5-4. حقالزحمه مقالات مستخرج از پاياننامه در صورت تاييد و چاپ به ازاء هر مقاله علاوه بر مبلغ قرارداد حمایت مالی به شرح جدول زیر قابل پرداخت خواهد بود.
نوع مقاله |
جمع |
سهم استاد راهنما و یا مشاور بيمهاي برای هر مقاله (در صورت وجود) |
سهم دانشجو برای هر مقاله |
علمی ترویجی |
3.000.000 |
15.000.000 |
15.000.000 |
علمی پژوهشی |
5.000.000 |
2.500.000 |
2.500.000 |
ISI |
8.000.000 |
4.000.000 |
4.000.000 |
جهت دریافت فرم مربوطه بر روی لینک زیر کلیک نمائید:
![]() |
![]() |
حمايت از پايان نامه هاي کارشناسي ارشد و دکتري
در پژوهشکده امام خميني (ره)
محورها و موضوعات پيشنهادي
دفتر حمايت از پايان نامه هاي دانشجويي به منظور شناخت و ترويج انديشههاي امام خميني و بررسي ابعاد مختلف انقلاب اسلامي با حمايت مالي و معنوي از پژوهش هاي دانشجويي در سطح كارشناسي ارشد و دكتري تشكيل گرديده است. اين دفتر در معاونت پژوهشي پژوهشكده امام خميني و انقلاب اسلامي فعاليت مي كند و تصميمات آن در شورايي مركب از 9 نفر از صاحبنظران اتخاذ مي گردد و توسط دفتر اجرا مي شود. اين شورا از نظر اجرايي و اداري تحت نظر پژوهشكده و بر اساس سياستهاي كلان مؤسسه فعاليت مي كند. آئين نامه اعطاي كمك مالي به پايان نامه هاي دانشگاهي به شرح ذيل است:
پايان نامه هايي مشمول برخورداري از كمك مالي مي شوند كه موضوع آنها علاوه بر مراجع مربوطه در دانشگاه ذيربط به تاييد دفتر حمايت از پايان نامه هاي پژوهشكده رسيده باشد
ماده 2
گزارش نهايي پايان نامه را، دو استاد داور كه توسط شورا تعيين شده اند مورد ارزيابي قرار مي گيرد كه ميانگين دو نمره ذيربط به عنوان نمره پايان نامه محسوب مي گردد
ماده 3
پايان نامههاي ارزيابي شده درمقطع كارشناسي ارشد بين 150 تا 600 هزار تومان(ضعيف:150 ،متوسط:300 ،خوب:450 و عالي: 600 هزار تومان ) و دكتري بين 300 هزار تومان تا 1 ميليون و 250 هزار تومان (ضعيف: 300 ، متوسط: 600 ، خوب: 900 و عالي: 1 ميليون و 250 هزار تومان ) اعتبار كمكي دريافت خواهند داشت كه متعلق به دانشجو است
ماده 4
به پايان نامههايي كه در ارزيابي نهايي درجه عالي و خوب دريافت مي دارند علاوه بر مبلغ ماده 2 ، 20 درصد نيز به استاد راهنما و 10 درصد به استاد مشاور پرداخت مي گردد
ماده 5
نحوه پرداخت اعتبارات كمكي مصوب از طريق عقد قررداد با دانشجو خواهد بود كه توسط دفتر حمايت از پايان نامهها انجام مي پذيرد
ماده 6
اعتبار كمكي مصوب مي تواند در دو قسط مجزا (حداقل كمك پس از عقد قرارداد و حداكثر ميزان حمايت پس از اتمام كار ) به هر يك از طرفهاي موضوع ماده 4 و 5 پرداخت شود
ماده 7
به پايان نامههاي دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري در موضوعات مرتبط با امام خميني و انقلاب اسلامي كه بيش از يكسال از تاريخ دفاع آن گذشته باشد به ترتيب مبلغ 000/700 ريال (هفتاد هزار تومان) و 000/500/1 ريال (يكصد و پنجاه هزار تومان ) به عنوان تشويقي پرداخت مي گردد
دفتر حمايت از پايان نامه هاي دانشجويي پژوهشكده براي سال جديد اقدام به تعيين اولويتهاي پژوهشي در گروههاي مختلف نموده است. دانشجويان تحصيلات تكميلي مي توانند پايان نامه خويش را در اين موضوعات يا ساير موضوعاتي كه ارتباط وثيق با دو محور «امام خميني(ره)» و يا «انقلاب اسلامي» داشته باشد انتخاب نموده و از حمايتهاي اين دفتر برخوردار شوند. محورها و اولويتهاي پژوهشي رشته هاي جامعهشناسي انقلاب اسلامي، علوم سياسي، فقه و مباني حقوق اسلامي، عرفان اسلامي ، مديريت، تاريخ، فلسفه، تعليم و تربيت اسلامي و علوم قرآن و حديث به شرح زير مي باشد:
جامعه شناسي
انديشه سياسي
فقه ومباني حقوق
عرفان اسلامي
مديريت
تفسير و علوم قرآن و حديث
تاريخ
فلسفه
تعليم و تربيت اسلامي
1. تدوين و تبيين فلسفه تربيتي حضرت امام(ره)
2. مباني تعليم و تربيت از ديدگاه حضرت امام(ره)
3. اصول تعليم و تربيت از ديدگاه امام(ره)
4. روشهاي تربيتي از ديدگاه امام و مقايسه آن با انديشمندان (موضوع چند پايان نامه)
5. مقايسه فلسفه تربيتي حضرت امام (ره) با هريك از فلسفه هاي تربيتي مسلمان (موضوع چند پايان نامه )
6. مقايسه فلسفه تربيتي حضرت امام(ره) با هريك از فلسفه هايهاي تربيتي غرب (موضوع چند پاياننامه)
7. هدفهاي تربيتي از ديدگاه حضرت امام(ره) و ساير صاحب نظران مسلمان.
8. هدفهاي تربيتي از ديدگاه حضرت امام(ره) و مقايسه آن با هر يك از مكاتب غرب
9. تربيت اخلاقي از ديدگاه حضرت امام و كانت.
10. رابطه عرفان و تعليم و تربيت از ديدگاه حضرت امام(ره)
11. تأثير تفكر عرفاني حضرت امام بر آراء تربيتي ايشان.
12. مقايسه آراء تربيتي حضرت امام و ساير عرفاء (مولوي و ...)
13. تعليم و تربيت استعماري از ديدگاه حضرت اما م (ره)
14. نقش خانواده در تربيت كودك و جوان از ديد حضرت امام (ره).
15. نقش عوامل اجتماعي و سياسي در تربيت از ديد امام و مقايسه با ديگران.
16. نقش رسانههاي جمعي در تربيت از ديدگاه حضرت امام (ره)
17. نقش و رسالت تربيتي مؤسسات آموزشي از ديدگاه حضرت امام (ره).
18. رسالت تربيتي حكومت اسلامي از ديدگاه امام خميني(ره)
19. تأثير تعليم و تربيت در سياست, اجتماع و حل مسائل جوامع اسلامي.
20. الگوهاي تربيتي مطلوب از ديدگاه امام (ره).
آييننامه اجرايي حمايت از پاياننامههاي كارشناسي ارشد و دكترا توسط پژوهشكده بيمه
به منظور توسعه و تعميق پژوهشهای بيمهاي و بهره گيري از توانمندي دانشجويان و محققان دانشگاهي و در اجراي دستور العمل نحوه پرداخت حق الزحمه های آموزشی، پژوهشی و جلسات علمی و کارشناسی، مصوب ششمین جلسه هیأت امناء پژوهشکده مورخ 12/12/88 ، آیین نامه اجرایی حمايت از پاياننامههاي كارشناسي ارشد و دكترا در 4 ماده و 22 بند و 5 تبصره، در تاریخ 19/07/89 مورد تصویب قرار گرفته است و از تاریخ مذکور لازم الاجرا می باشد.
ماده 1. نحوه انتخاب موضوع و فرایند بررسی و تصويب موضوعات پیشنهادی
1-1. موضوع پایان نامه به یکی از دو روش زیر انتخاب می گردد:
1-1-1. انتخاب موضوع با مشورت گروه پژوهشی ذیربط از میان اولویتهای پژوهشی پژوهشکده
2-1-1. پيشنهاد موضوع پایان نامه توسط دانشجو و تأیید در گروه پژوهشي ذیربط
2-1. پس از انتخاب موضوع پاياننامه، دانشجو بايد مدارك زیر را جهت بررسي طرحنامه پاياننامه به اداره آموزش و پژوهش ارائه دهد:
الف- کپی طرحنامه مصوب دانشكده/دانشگاه به همراه فایل رایانه ای آن
ب- طرحنامه در قالب فرم پيشنهادي پژوهشكده به همراه فایل رایانه ای آن
ج- اصل معرفينامه رسمی از دانشكده/دانشگاه مبني بر تصويب موضوع پايان نامه دانشجو(عنوان پايان نامه و مشخصات دانشجو و اساتید راهنما و مشاور ذكر گردد).
د- كپي كارت دانشجويي
ه- كپي كارت ملي
تبصره : در مورد پایان نامه های خاتمه یافته، ارائه مدارک زیر جهت بررسی اولیه الزامی است:
و- یک جلد از پایاننامه
ز- کپی کارت ملي
ح- اصل معرفي نامه رسمی از دانشكده/ دانشگاه مبني بر تاييد دفاع از پايان نامه دانشجو (عنوان پاياننامه، مشخصات دانشجو، اساتید راهنما و مشاور و تاريخ دفاع ذكر گردد)
3-1. ثبت طرحنامه در دبیرخانه پژوهشکده بیمه
4-1. ثبت اطلاعات طرحنامه در اداره آموزش و پژوهش و ارسال طرحنامه و فرمهای ارزیابی به گروه پژوهشی ذیربط حداکثر ظرف مدت دو روز کاری
5-1. بررسی طرحنامه توسط گروه پژوهشی و در صورت لزوم اعلام اصلاحات مورد نیاز به دانشجو حداکثر ظرف مدت 10 روز کاری و دریافت طرحنامه اصلاح شده (این مرحله تا پذیرش نهایی طرحنامه توسط گروه قابل تکرار است)
6-1. اعلام تصویب اولیه و ( در صورت نیاز) پیشنهاد مشاوران بیمه ای به اداره آموزش و پژوهش توسط مدیر گروه پژوهشی ذیربط.
7-1. تهیه معرفی نامه جهت انعقاد قرارداد توسط اداره آموزش و پژوهش
8-1. تصويب طرحنامه پايان نامه توسط معاون پژوهشي و امضاء معرفی نامه جهت انعقاد قرارداد
9-1. اداره آموزش و پژوهش نتیجه نهایی را ظرف مدت 5 روز کاری بعد از تصویب به دانشجو اعلام می کند.
ماده 2. تعهدات پژوهشکده بیمه
1-2. ارائه مشاوره علمی مورد نیاز دانشجو در حین نگارش پایان نامه، بنا به در خواست دانشجو
2-2. ارائه تسهیلات لازم جهت استفاده از منابع علمی موجود در کتابخانه پژوهشکده
3-2. انجام همکاری های لازم جهت معرفی دانشجو به مراکز علمی شرکتهای بیمه و... جهت تسهیل در جمع آوری اطلاعات مورد نیاز در تدوین پایان نامه
4-2. در صورتیکه هیچ کدام از اساتید راهنما و مشاور پایان نامه دارای تخصص بیمه ای نباشند، پژوهشکده اقدام به معرفی مشاور بیمه ای می نماید تا در مراحل مختلف انجام پایان نامه به دانشجو مشاوره دهد. مشاور بیمه ای توسط مدیر گروه پژوهشی ذیربط پیشنهاد و توسط معاون پژوهشی تایید می گردد. مشاورین پیشنهادی باید حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشند:
1-4-2. عضو هیئت علمی یکی از دانشگاهها یا مراکز آموزش عالی با سابقه تحقیق یا نگارش و یا تدریس در زمینه بیمه
2-4-2. کارشناسان ارشد صنعت بیمه با حداقل سه سال سابقه که در یکی از مراکز آموزش عالی معتبر به تدریس دروس بیمه ای اشتغال دارند.
3-4-2. کارشناسان ارشد صنعت بیمه با حداقل ده سال سابقه تألیف، تحقیق و ترجمه علمی در زمینه های بیمه ای.
5-2. انعقاد قرارداد و حمایت مالی از پایان نامه مطابق شرایط مندرج در ماده 4
ماده 3. تعهدات دانشجو
1-3. ارائه دو نسخه از پاياننامه صحافيشده به همراه لوح فشرده پاياننامه شامل فايل word و PDF به گروه پژوهشي مربوطه
تبصره: درصورتیکه در رشته های خاص دانشگاهی پایان نامه با نرم افزار دیگری تایپ شده باشد، ارائه متن با نرم افزار مذکور و نسخه PDF با تأیید معاون پژوهشی امکان پذیر است.
2-3. نگارش عبارت «اين پايان نامه با همكاري و حمایت پژوهشكده بيمه انجام پذيرفته است» بر روي صفحات آغازین پايان نامه (در یک صفحه مجزا) الزامي است.
تبصره: اجرای این بند در مورد پایان نامه های خاتمه یافته ضرورت ندارد.
3-3. برگزاري جلسه ارائه و دفاع از نتايج پاياننامه در گروه پژوهشي مربوطه و ارسال صورت جلسه آن به اداره آموزش و پژوهش (در صورت درخواست گروه پژوهشی ذیربط و تأیید معاونت پژوهشی)
4-3. ارائه مقاله ای علمی- پژوهشی یا علمی- ترویجی جهت چاپ در نشریات پژوهشکده
تبصره: ارائه تأییدیه پذیرش مقاله در نشریات علمی- ترویجی یا علمی- پژوهشی پژوهشکده جهت پرداخت کمک هزینه مربوط به مقالات قابل قبول خواهد بود.
ماده 4. ميزان حمايت و نحوه پرداختهای مالي
کلیه پرداختهای مالی به شرح زیر و مطابق جدول (1) قابل پرداخت است.
1-4. ميزان حمایت مالی از پایان نامه هایی که عنوان آنها بعد از مشاوره با گروههای پژوهشی پژوهشکده تنظیم می شود برای مقطع کارشناسی ارشد 7.500.000 ریال برای دانشجو و 2.500.000 ریال برای مشاور بیمه ای و برای مقطع دکتری15.000.000 ریال برای دانشجو و 5.000.000 ریال برای مشاور بیمه ای تعیین می گردد.
2-4. ميزان حمایت مالی از پایان نامه هایی که در انتخاب عنوان آنها از مشورت پژوهشکده استفاده نشده است 6.000.000 ریال برای مقطع کارشناسی ارشد و 12.000.000 ریال برای مقطع دکتری تعیین می گردد که کل این مبلغ متعلق به دانشجو می باشد.
3-4. ميزان حمایت مالی از پایان نامه های دفاع شده 6.000.000 ریال برای مقطع کارشناسی ارشد و 12.000.000 ریال برای مقطع دکتری تعیین می گردد که کل این مبلغ متعلق به دانشجو می باشد.
بدیهی است مسؤولیت تأیید هر یک از شرایط فوق به عهده مدیر گروه پژوهشی ذیربط می باشد.
4-4. حقالزحمه مقالات مستخرج از پاياننامه در صورت تاييد و چاپ (طبق شرایط مندرج در بند 4-3) به ازاء هر مقاله به شرح جدول 2 قابل پرداخت خواهد بود.
تبصره: نویسندگان مقالات مستخرج از پایان نامه ها، حق الزحمه اضافی جهت چاپ مقاله دریافت نمی نمایند.
جدول (1). ميزان حمايت از پاياننامه ها (ارقام به ريال) |
|||||
نحوه پرداخت |
جمع |
سهم مشاور بيمهاي (در صورت وجود) |
سهم دانشجو |
مقطع |
شرایط شمول پایان نامه |
20درصد هنگام انعقاد قرارداد و مابقی در هنگام تحقق تعهدات دانشجو |
10.000.000 |
2.500.000 |
7.500.000 |
كارشناسيارشد |
1-4 |
20.000.000 |
5.000.000 |
15.000.000 |
دكتري |
||
6.000.000 |
--- |
6.000.000 |
كارشناسيارشد |
2-4 |
|
12.000.000 |
--- |
12.000.000 |
دكتري |
جدول (2). حق الزحمه چاپ مقاله (ارقام به ريال) |
||||
نوع مقاله |
جمع |
سهم مشاور بيمهاي برای هر مقاله (در صورت وجود) |
سهم دانشجو برای هر مقاله |
مقطع |
علمی ترویجی |
3.000.000 |
1.500.000 |
1.500.000 |
كارشناسيارشد (یک مقاله) |
علمی پژوهشی |
5.000.000 |
2.500.000 |
2.500.000 |
دكتري (حداکثر تا دو مقاله) |
جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت http://www.irc.ac.ir/content.php?content=hemayat# مرجعه فرمائيد.
دستورالعمل حمايت از پايان نامه هاي تحصيلي
دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا
مقدمه:موسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني در جهت نيل به اهداف توسعهاي بخش بازرگاني و به منظور بهرهگيري از توان و ظرفيت بالقوه دانشگاهها و تشويق دانشجويان به انجام تحقيقات و پروژههاي كاربردي موردنياز بخش بازرگاني كشور، از پايان نامههاي دانشجويان دكتري و كارشناسي ارشد گرايشهاي مختلف رشتههاي اقتصاد، مديريت، مهندسي صنايع و حقوق حمايت به عمل ميآورد. شناسايي و استفاده از ظرفيت و توانمندي اساتيد و دانشجويان مستعد و علاقمند، هدايت و بهرهبرداري از نتايج پايان نامههاي تحصيلات تكميلي در راستاي حل مسائل بخش بازرگاني و ارتقاي اثر بخشي پايان نامهها از مهمترين اهداف اين طرح است.
ضوابط حمايت از پايان نامه ها:
1- پايان نامه بايد در يكي از زمينه هاي مورد نياز بخش بازرگاني، وزارت بازرگاني و سازمانها و موسسات وابسته باشد كه از طريق موسسه مطالعات و پژوهش هاي بازرگاني اعلام مي شود.
2- پايان نامه قبلا انجام نشده باشد و در جهت توسعه دانش بخش بازرگاني كشور باشد.
3- عنوان پايان نامه هايي كه موافقت كتبي يكي از معاونتها و سازمانهاي وابسته به وزارت بازرگاني را داشته باشد، از اولويت برخوردار خواهند بود.
4- پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و دكتري مصوب به ترتيب، حداكثر تا سقف 20.000.000 ريال و 40.000.000 ريال مورد حمايت مالي قرار خواهند گرفت. سهم دانشجو و استاد راهنما در قراردادهاي مربوطه تعيين ميگردد.
5- دانشجو مي بايد در تدوين نسخه نهايي پايان نامه موارد زير را لحاظ نمايد:
- در ابتداي پايان نامه، از مؤسسه و حمايت آن در يك صفحه مجزا (مطابق فرمت موسسه) تقدير نمايد.
- در صورت امكان بر روي جلد پايان نامه اين جمله درج گردد: " اين پايان نامه با حمايت مالي مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني به انجام رسيده است"
- در مقالات منتج ازپاياننامه، در بخش تقدير و تشكر، از مؤسسه به نحو مقتضي قدرداني شود. در مقالات لاتين در بخش acknowledgement به طريق مشابه عمل شود. شماره قرارداد ذكر شده و دقت شود كه نام لاتين مؤسسه بصورت Institute for Trade Studies & Research آورده شود.
6- تمام حقوق و امتيازات مادي و معنوي حاصل از اجراي قرارداد مربوط به حمايت از پايان نامه، چه در زمان اجرا و چه پس از آن متعلق به طرفين قرارداد است و هريك از طرفين با كسب موافقت طرف ديگر مجاز به استفاده از آن ميباشند.
7- چنانچه دانشجو بتواند مقاله منتج از پايان نامه را به نام موسسه و دانشگاه به چاپ برساند، علاوه بر مفاد قرارداد به شرح ذيل مورد تشويق مالي مؤسسه قرار ميگيرد:
درجه مجله |
مقاله ISI (ريال) |
مقاله علمي پژوهشي (ريال) |
مقاله علمي ترويجي (ريال) |
ميزان پاداش |
3.000.000 |
1.200.000 |
800.000 |
تذكر1: سقف مقالات علمي پژوهشي تا سه مورد و مقالات علمي ترويجي تا دو مورد مي باشد.
تذكر2: تاريخ چاپ مقاله بايد 6 ماه پس از شروع قرارداد باشد.
تبصره: چنانچه مؤلف بيش از يكنفر باشد، حسب تشخيص مؤلف اصلي، حق الزحمه پرداختي به همان نسبت تسهيم خواهد شد. همچنين مجموع درصد سهم افراد نبايد از 100 بيشتر باشد.
فرآيند حمايت از پايان نامه ها:
1- اولويتهاي پژوهشي بخش بازرگاني هرساله از سوي مديريت ارتباطات مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني به كليه دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي اعلام ميگردد.
2- دانشجو پس از انتخاب موضوع واستاد راهنما، فرم درخواست حمايت از پايان نامه تحصيلي و فرم پروپوزال مؤسسه را تكميل و به مديريت ارتباطات پژوهشي و آموزشي موسسه ارسال مينمايد.
توجه1: فرمهاي مربوطه در سايت مؤسسه قابل دسترس ميباشد.
توجه2: دانشجويان متقاضي در صورت نياز مي توانند جهت انتخاب موضوع، با مديريت ارتباطات پژوهشي و آموزشي مؤسسه تعامل برقرار نمايند.
توجه3: دانشجو در صورت تمايل ميتواند پژوهشگران مؤسسه را كه حائز شرايط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و نيز ضوابط دانشگاه باشند، را به عنوان استاد راهنما و يا استاد مشاور پيشنهاد نمايند.
3- دانشجو و استاد راهنما مي بايد با هماهنگي مديريت ارتباطات پژوهشي و آموزشي موسسه،جهت دفاع از پروپوزال خود در جلسه گروه پژوهشي مربوطه در موسسه شركت نمايند.
4- در صورت تاييد نهايي پروپوزال در مؤسسه، دانشجو پيگيري لازم جهت نهايي كردن پايان نامه در دانشگاه را انجام داده و به اطلاع موسسه مي رساند.
توجه4: پس از نهايي شدن شرح خدمات پايان نامه در دانشگاه، چنانچه تغييراتي بوجود آيد كه مورد تاييد گروه پژوهشي مربوطه در موسسه نباشد، موسسه از حمايت پايان نامه اجتناب ميكند.
5- پس از نهايي شدن موضوع در دانشگاه، مؤسسه جهت حمايت از پايان نامه با دانشجو و استاد راهنماي مربوطه، توافقنامه حمايت از پايان نامه تحصيلي را منعقد مينمايد.
6- دانشجو پس از تدوين پايان نامه مطابق با مقررات دانشگاه، يك نسخه نهايي از آنرا براي بررسي به مؤسسه ارسال مينمايد.
7- موسسه فردي را به عنوان نماينده به دانشجو معرفي نموده تا دانشجو وي را مطابق با ضوابط دانشگاه، بعنوان يكي از داوران پايان نامه به دانشگاه معرفي نمايد.
8- پس از برگزاري جلسه دفاعيه در دانشگاه، دانشجو كليه اصلاحات خواسته شده در جلسه دفاعيه را در پايان نامه اعمال نموده و خاتمه پايان نامه را به همراه مدارك لازم مطابق با قرارداد، به مؤسسه اعلام مينمايد. اين مدارك عبارتند از:
- يك نسخه از خلاصه و چكيده پاياننامه به دو زبان فارسي و انگليسي
- يكنسخه مقاله منتج از پاياننامه و ارائه مدرك پذيرش مجلات علمي پژوهشي و يا علمي ترويجي معتبر جهت چاپ
- دو نسخه كتبي از پاياننامه در قالب فرمت پيشنهادي مؤسسه به همراه فايل الكترونيكي مربوطه
تذكر1: دانشجو ميبايد ازنتايج پاياننامه خود،جلسه سخنراني پژوهشي را درموسسه جهت اطلاع رساني برگزار نمايد.
تذكر2: دانشجو بايد پيگيريهاي لازم را جهت دريافت مجوز چاپ پايان نامه با نام مؤسسه از دانشگاه بعمل آورده و در هنگام ارايه مدارك خاتمه پايان نامه، مجوز مذكور را نيز تحويل موسسه نمايد.
تذكر3: دانشجو كتباً بايد اعلام نمايد كه در نسخه تحويل شده پايان نامه به دانشگاه، اين جمله درج گرديده است: " اين پايان نامه با حمايت مالي مؤسسه مطالعات و پژوهشهاي بازرگاني به انجام رسيده است."
9- مؤسسه پس از بررسي و تاييد مدارك، (حداكثر ظرف يكماه) قرارداد را خاتمه يافته اعلام نموده و مطابق با ضوابط موسسه، حق الزحمه دانشجو و استاد راهنما را پرداخت مينمايد.
|
فرم درخواست حمايت از پايان نامه تحصيلي |
شماره: |
|||||||||||||
تاريخ: |
|||||||||||||||
شماره فرم : 01FD |
شمارهبازنگري :2 |
صفحه 1 از 1 |
پيوست: |
||||||||||||
دانشجو
|
عنوان پاياننامه:...................................................................................................................................................................................................................... نام دانشجو: .................................................................................................... دانشگاه :....................................................................................................... رشته تحصيلي :............................................................................................ مقطع تحصيلي:............................................................................................ تخمين مدت زمان تدوين : .................... ماه تخمين هزينه: ....................................................................... ريال نام استاد راهنما:..................................................................... همكاري مورد درخواست : r حمايت مالي مؤسسه از پايان نامه در حال تدوين (پروپوزال مربوطه به پيوست ميباشد) r خريد حقوق پايان نامهي موجود توسط مؤسسه( پايان نامه مربوطه به پيوست ميباشد) آدرس:............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... شماره تماس: ................................................. ..............................................................Email: ملاحظات:................................................................................................................................................................................................................................. |
||||||
.......................................................................................... |
امضاء دانشجو: |
امضاء استاد راهنما : |
|||||
مديريت ارتباطات |
موضوع پايان نامه در راستاي ماموريت و محورهاي مطالعاتي مؤسسه ميباشد r نميباشد r |
||||||
گروه پژوهشي متولي: ............................................................................................................................. |
تاييد مدير:
|
||||||
گروه پژوهشي |
با توجه به برگزاري جلسه مورخ ........................ مديرگروه،دانشجو و استاد راهنما / كميته مشورتي گروه و مطابق بند ............ صورتجلسه مذكور با درخواست موافقت گرديد r موافقت نگرديد r موضوع پايان نامه در راستاي محور مطالعاتي ............................................................................................................................................... ميباشد. مبلغ حقالزحمه دانشجو:...................................................... ريال مبلغ حقالزحمه استاد راهنما:.......................................................... ريال مدت زمان تصويب شده:............................... ماه ملاحظات: ................................................................................................................................................................................................................................ |
||||||
................................................................................................................................................................... |
تاييد مدير گروه:
|
||||||
مديريت ارتباطات |
r در تاريخ ........................... طي نامه شماره ..................................... نتيجه به دانشجو و استاد راهنما اعلام گرديد. |
||||||
|
تاييد مدير:
|
||||||
توزيع نسخ: 1ـ گروه پژوهشي 2ـ مديريت تضمين كيفيت
شركت بهينهسازي مصرف سوخت در راستاي گسترش پژوهشهاي بنيادي، كاربردي و توسعهاي در زمينه بهينهسازي مصرف انرژي و در جهت استفاده از ظرفيت تحقيقاتي دانشگاهها، تنها از طريق سايت جامع مديريت پژوهش و فناوري شركت ملي نفت ايران، از پاياننامههاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا كه در راستاي فعاليتهاي پژوهشي و طرحهاي مصوب (موجود بر روي سايت) شركت قرار گيرد، حمايت مالي مينمايد. سقف اين حمايت براي پاياننامههاي كارشناسي ارشد و دكترا به ترتيب 40 و 70 ميليون ريال ميباشد.
رويه حمايت از پاياننامههاي تحصيلات تكميلي بدين شرح ميباشد:
1- مراجعه دانشجو به سايت شرکت بهينهسازي www.ifco.ir و مطالعه رويه حمايت از پاياننامهها
2- مراجعه استاد راهنماي پاياننامه به سايت جامع شركت ملي نفت به آدرس nioc.rtd.ir ، عضويت در سايت و ايجاد نام كابري و سپس فعالسازي آن (لازم به توضيح است هر يك از اساتيد محترم يك بار در سايت فوق عضو شده و من بعد تمامي دانشجويان تحت راهنمايي خود را از آن طريق جهت اخذ حمايت معرفي مينمايند همچنين چنانچه در اين مرحله مشكل فني ايجاد گردد براي حل آن ميتوانيد با شماره 5-88874500 جناب آقاي اشكتراب تماس حاصل نماييد.)
شايان ذكر است پروپوزالهايي مورد بررسي و حمايت قرار ميگيرند كه حداكثر 2 ماه پس از تصويب نهايي موضوع در دانشگاه از طريق سيستم جامع شركت ملي نفت (بصورت آنلاين) براي سازمان مورد نظر ارسال شده باشند و همچنين هر استاد راهنما در سال ميتواند حداكثر 5 پاياننامه را جهت اخذ حمايت معرفي نمايد. لازم به توضيح است پاياننامههايي تحت حمايت قرار خواهند گرفت كه در راستاي طرح هاي پژوهشي اين واحد ميباشند.
3- ايجاد يك فرم جديد براي هر دانشجو و تكميل كامل (به غير از قسمت مربوط به مشاور صنعتي) 4 صفحه مورد نظر و تاييد نهايي فرم (حتماً صورتجلسه تصويب موضوع در دانشگاه همراه با امضاهاي لازم اسكن و روي فرم تكميل شده بارگذاري گردد)
• از ذکر توضيحات اضافي در فرم خودداري شود.
• تمامي بندها ميبايست تكميل گردد.
• فرمها در مرحله اوليه فقط بصورت الكترونيكي براي سازمان انتخاب شده ارسال ميگردد
• پس از تاييد نهايي فرمها شماره رهگيري داده ميشود و با پيگيري از طريق كد رهگيري بر روي سايت در صورتيكه وضعيت پروپوزال بصورت "تاييد شده" در آيد به معناي تاييد اوليه موضوع بوده و در اين مرحله ميبايست فرم پروپوزال موجود بر روي سايت شركت بهينهسازي تكميل گردد و اصل فرم بصورت فيزيكي همراه با امضاهاي لازم براي اين شركت ارسال گردد.
4- بررسي پيشنهاد پاياننامهها در کميته تخصصي با حضور دانشجو و كارشناسان صاحب نظر
• اسامي افراد و زمان تشکيل جلسه از طريق تماس تلفني يا سايت شركت بهينهسازي اعلام خواهد شد.
• در جلسه کميته تخصصي، هر دانشجو مدت 10 دقيقه جهت دفاع از پروژه فرصت خواهد داشت و پس از آن پرسش و پاسخ خواهد بود.
• تصويب، عدم تصويب يا تصويب مشروط پروژه در همان جلسه به دانشجو اطلاع داده خواهد شد.
5- در صورت تصويب پروژه، استاد مشاور صنعتي بعنوان نماينده شرکت بهينهسازي جهت مشارکت در راهبري پروژه به دانشجو اعلام خواهد شد.
• دانشجو موظف است در تمامي مراحل پروژه نظر استاد مشاور صنعتي را لحاظ نموده و گزارشات پيشرفت کار ماهانه (پروژههاي دکتري بصورت فصلي) را براي ايشان ارسال نمايند.
6- پس از تصويب موضوع در كميته، دانشجو ظرف مدت يك هفته با مدارک زير جهت عقد قرارداد به واحد پژوهش و فناوري مراجعه نمايد.
• کپي فرم پروپزال تصويب شده دانشگاه (همراه با امضاهاي لازم و مهر دانشگاه) و يا نامهاي رسمي مبني بر اعلام تاريخ تصويب موضوع پاياننامه با ذكر نام اساتيد
• اصل و کپي کارت دانشجويي
• کپي حکم کارگزيني استاد راهنما و مشاور
• ارائه رزومه و كپي حكم كارگزيني استاد مشاور صنعتي
7- زمان و محل دفاع دانشجو، بايستي حداقل يک هفته قبل کتبا به اطلاع استاد مشاور صنعتي و اين شرکت (از طريق ارسال فكس به شماره 88604867) رسانيده شود. دانشجو موظف است فايل PDF پاياننامه خود را قبل از دفاع براي استاد مشاور صنعتي ارسال نمايد.
8- پس از دفاع، دانشجو با مدارک زير جهت تسويه حساب و دريافت مبلغ به واحد پژوهش و فناوري مراجعه نمايد:
• دو نسخه از پاياننامه با درج عبارت "تحت حمايت شرکت بهينهسازي مصرف سوخت" بر روي جلد پاياننامه به همراه فايل هاي WORD و PDF پاياننامه و PowerPoint دفاع بر روي سه عدد لوح فشرده (سه لوح فشره با محتويات مشابه)
• كپي صورتجلسه دفاع با مهر دانشگاه (داراي امضاهاي لازم و تاريخ و نمره دفاع) و يا ارائه نامه رسمي از سوي دانشگاه مبني بر اعلام تاريخ و نمره دفاعيه دانشجو
• نامه درخواست پرداخت وجه حمايت با امضاي دانشجو
يك نسخه فيزيكي از مقاله به همراه اصل و رونوشت سند پذيرش مقاله در کنفرانسها يا مجلات علمي خارجي يا داخلي (ژورنالهاي معتبر مورد تاييد پايگاه استنادي جهان اسلام يا پايگاه اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي، كنفرانسهاي داخلي تحت حمايت سامانه همايشها و گردهماييهاي ايران يا ژورنالها و كنفرانسهاي خارجي معتبر) به همراه فابل WORD و PDF.
درج عبارت "تحت حمايت شرکت بهينهسازي مصرف سوخت" در مقاله الزامي است.
• تکميل فرم گواهي اتمام کار پاياننامه (موجود بر روي سايت شركت بهينهسازي) در 3 نسخه
• تكميل برگه نظرسنجي پاياننامههاي دانشجويي
مبلغ حمايت مالي براي پاياننامههاي كارشناسي ارشد تا سقف چهل ميليون ريال و پاياننامههاي دكتري تا سقف هفتاد ميليون ريال ميباشد. از مبلغ مذكور 40 درصد سهم دانشجو 30 درصد، سهم استاد راهنما، 15 درصد، سهم مشاور دانشگاهي و 15 درصد سهم مشاور صنعتي ميباشد.
• چك در وجه استاد راهنما صادر خواهد گرديد و بايستي استاد راهنما شخصاً جهت دريافت چک به امور مالي شرکت مراجعه نمايند. همچنين ايشان موظف به تقسيم آن به نسبتهاي فوقالذكر و ارائه رسيد ميباشند.
الزامات مورد نظر جهت برخورداري از حمايت مالي:
• دانشجو پس از تصويب موضوع در دانشگاه ميبايست از طريق سايت مربوطه اقدام به ارسال پروپوزال خود نمايد.
• موضوعاتي كه كاربري مشخصي برايشان تعريف نشده است و يا فاقد كاربري در داخل كشور هستند، مورد حمايت قرار نخواهند گرفت.
• موضوعات تكراري و فاقد نوآوري (بيشتر در حوزه معماري) مورد حمايت قرار نخواهند گرفت.
• موضوعات كاربردي بدون مطالعه موردي داخلي (بدون بررسي اثربخشي طرح بر روي يك نمونه واقعي) مشخص مانند مباحث Process Integration ، مورد حمايت قرار نخواهند گرفت.
• موضوعات در حوزه مدلسازي و شبيه سازي بدون انجام فرآيند معتبرسازي (validation) با دادههاي تجربي يا آزمايشگاهي، مورد حمايت قرار نخواهند گرفت.
• موضوعاتي كه بصورت مستقيم در حوزه تخصصي استاد راهنما نبوده و استاد مشاور دانشگاهي نيز براي آنها در نظر گرفته نشده است، مورد حمايت قرار نخواهند گرفت.
• دانشجو ميبايست حداكثر 2 ماه پس از تصويب موضوع در دانشگاه جهت اخذ حمايت پروپوزال خود را از طريق سايت ارسال نمايد.
پيگيري پروپوزالهاي ارسال شده:
چنانچه دانشجو پروپوزال خود را از طريق سايت ارسال نمايد سيستم يك كد رهگيري به ايشان اعلام مينمايد كه از طريق آن ميتواند وضعيت درخواست خود را از روي سايت مديريت پژوهش و فناوري نفت پيگيري نمايد و تنها در صورتي كه دانشجو كد رهگيري دريافت كرده ميتواند جهت پيگيري موضوع با كارشناسان اين واحد بصورت تلفني مذاكره نمايد.
در صورت وجود هر گونه سوال يا ابهامي ميتوانيد با شماره تلفن 81911 تماس حاصل فرماييد.
سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران جهت دستيابي به اهداف خود در نظر دارد از توان علمي دانشجويان دوره هاي تحصيلات تكميلي در زمينه هاي مختلف مورد نياز صنايع كوچك استفاده نموده و همزمان نيازهاي مطالعاتي اين صنايع را به دانشگاهها معرفي نمايد. از اينرو طرح حمايت از پايان نامه هاي دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري و فوق دكتري را به عنوان راهكاري اثر بخش در دستور كار خود قرار داده است. اهداف سازمان در اين زمينه ، شناسايي و معرفي استادان و دانشجويان مستعد و علاقه مند در زمينة هاي مرتبط و استفاده از نظرات و تخصص آنها، توسعه همكاريهاي علمي و پژوهشي بين دانشگاهها و صنعت ، هدايت و بهره برداري از پايان نامه هاي تحصيلات تكميلي در راستاي حل مسائل صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران و صنايع كوچك استفاده از پتانسيل هاي قابل توجه دانشگاهها مي باشد .
شرايط پيشنهاد دهنده پايان نامه:
- دانشجويان ايراني مقاطع كارشناسي ارشد، دكتري و فوق دكتري دانشگاههاي داخل و خارج از كشور
چگونگي انتخاب موضوع تحقيق:
- انتخاب موضوع از بين اولويتهاي تحقيقاتي و مطالعاتي اعلام شده توسط شركت شهركهاي استاني
- پيشنهاد عناوين تحقيقاتي و مطالعاتي مرتبط با فعاليت سازمان توسط دانشجو به شركت شهركهاي استاني
- موضوعات سفارشي به موضوعاتي اطلاق مي گردد كه از سوي سازمان يا شركت هاي استاني با هدف حل مسائل سازمان و شركتهاي استاني در حوزه صنايع كوچك و در سطح سياستگذاري و اجرايي پيشنهاد مي گردد. موضوعات سفارشي قابل حمايت از طريق اين طرح بايد داراي شرايط ذيل باشد:
· موضوع در راستاي حل مسائل سازمان و شركتهاي تابعه در حوزه صنايع كوچك تعريف گردد
· موضوعات قابل طرح و انجام از طريق پايان نامه دانشجويي باشد.
· نتايج قابل كاربرد و عملياتي حاصل گردد
· انعقاد قرار داد پس از تائيد معاونت صنايع كوچك سازمان انجام پذيرد.
ويژگي موضوعات اولويت دار:
- در راستاي اهداف، ماموريتها و سياستهاي سازمان و در جهت رفع مسائل سازمان يا شركتهاي استاني در ايجاد و اداره شهركهاي صنعتي و حمايت از صنايع كوچك باشد.
- موضوعات مربوط به صنايع كوچك مي بايست در جهت راه هاي جديد براي توسعه و حمايت و يا رفع معضلات عمومي صنايع كوچك بوده و وابسته به يك واحد صنعتي خاص نباشد.
- کاربردي و قابل استفاده بوده و بتوان آنرا اجرايي نمود.
- به دور از کلي نگريها بوده و بتواند نتايج دقيق و ملموسي ارائه نمايد.
- با استفاده از مقايسه تطبيقي با کشورهاي پيشرفته ، الگوي عملي مناسبي را عرضه نمايد.
- مشخصات اقليمي و جغرافيايي و منابع انساني و مزيت هاي منطقه اي و ملي در طرحهاي توسعه اي مد نظر قرار بگيرد.
مراحل انجام طرح:
- انتخاب و پيشنهاد موضوع تحقيق توسط دانشجو
- تكميل فرم (كد 1/112/90) توسط دانشجو با هماهنگي استاد راهنما و ارسال آن به شركت شهركهاي صنعتي استان مربوطه
- دانشجو مي بايست در اين مرحله صرفا تاييد و موافقت اوليه دانشگاه و استاد راهنما را در خصوص كليات موضوع حاصل نمايد. بديهي است امكان دارد در حين فرآيند بررسي و تاييد موضوعات در شركتهاي استاني، تغييراتي در عناوين و نحوه انجام طرح ايجاد گردد.
- پس از ارائه مدارك لازم، موضوع تحقيق پيشنهادي, حداكثر ظرف مدت 2 هفته توسط كميته بررسي پايان نامه ها در شركت هاي استاني مورد بررسي قرار مي گيرد.
- پس از تصويب نهايي، مبلغ حمايت و نظر كميته از طريق شركت استاني به دانشجو اعلام مي گردد. دانشجو موظف است پس از آگاهي از تصويب پروژه پيشنهادي توسط كميته، در حداقل زمان نسبت به تصويب موضوع در دانشگاه اقدام و با همراه داشتن تصوير فرم پايان نامه مصوب دانشگاه جهت اننعقاد قرارداد به شركت شهركهاي صنعتي مراجعه نمايد.
- دانشجو موظف است گزارش روند پيشرفت پروژه را پس از تاييد استاد راهنما، كتبا بصورت هر سه ماه يكبار به شركت شهركهاي صنعتي استان ارائه نموده و در صورت نياز با شركت در جلسات كميته بررسي پايان نامه ها، گزارش مذكور را حضورا ارائه نمايد.
- حمايت از پايان نامه هايي كه بعد از تصويب دانشگاه درخواست استفاده از طرح را دارند امكان پذير نمي باشد.
مبلغ اعتبار (ميزان حمايت مالي)
حداكثر مبلغ حمايت براي به شرح جدول ذيل مي باشد:
مقاطع تحصيلي |
مبلغ (ميليون ريال) |
كارشناسي ارشد |
10 |
دكتري |
20 |
فوق دكتري |
25 |
پايان نامه ايرانيان در مقطع دكتري در خارج از كشور |
30 |
پايان نامه ايرانيان در مقطع فوق دكتري در خارج از كشور |
40 |
موضوعات سفارشي |
60 |
- مبلغ قابل تخصيص به هر عنوان بسته به مقطع تحصيلي، نوع دانشگاه ، استاد و موضوع پايان نامه به تشخيص كميته استاني تعيين مي گردد.
نحوه پرداخت:
- مقطع اول: معادل تا 40 درصد از حمايت مالي تصويب شده پس از ارائه اولين گزارش به شركت شهركهاي صنعتي استان و كسب تاييد كميته استاني بررسي پايان نامه ها.
- مقطع دوم : معادل تا 60 درصد از حمايت مالي تصويب شده پس از دريافت و تأييد گزارش نهايي و مستندات پايان نامه توسط كميته استاني بررسي پايان نامه ها.
- پرداخت مقطع دوم كمك هزينه به دانشجو در صورت كسب نمره قبولي از دانشگاه خواهد بود.
ساير موارد:
- چارچوب همكاري، قرارداد منعقده بين شركت شهركهاي صنعتي استان و دانشجو (در قالب فرم قرار داد با كد 2/112/90 ) خواهد بود .
- شروع كار مطالعه و انجام اقدامات لازم پس از انتخاب موضوع در چارچوب ضوابط و مقررات دانشگاه (زير نظر استاد راهنما) خواهد بود.
- درج مشخصات سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران بعنوان همكار و حمايت كننده در پاياننامه و مقالههاي منتج از آن.
- دانشجو همزمان با تحويل يك نسخه از گزارشات به استاد راهنما دو نسخه( نسخه الكترونيكي با فرمت word و نسخه مكتوب) نيز به شركت شهركهاي صنعتي استان ارائه خواهد نمود.
- « كميته استاني بررسي پايان نامه ها »، گزارشات واصله را بررسي و نظرات خود را حداكثر ظرف سه هفته پس از وصول گزارش به دانشجو اعلام خواهد كرد.
- دانشجو موظف است دو هفته قبل از برگزاري جلسه دفاع از پروژه رسماً از نمايندة شركت شهركهاي صنعتي استان جهت حضور در جلسه دعوت بعمل آورد.
- دانشجو مي بايست پس از برگزاري جلسه دفاع از پايان نامه و نهايي شدن گزارش پايان نامه موارد زير را در اختيار شركت شهركهاي استاني قرار دهد:
· دو نسخه از پايان نامه به همراه CD متن كامل تايپ شده
· ارائه نتايج پايان نامه در قالب سمينار در محلي كه شركت شهركهاي صنعتي استان اعلام خواهد كرد.
· چكيده پايان نامه به همراه فايل تايپ شده كامپيوتري (حداكثر 1.5 صفحه)
· فايل دفاعيه: فايل power point كه در روز دفاع ارائه شد ه است
· فايل مقالات: مقالاتي كه از پايان نامه مربوطه نوشته شده است
· دانشجو مي بايست در هنگام ارائه گزارش نهايي به شركت شهرك هاي صنعتي فرم گزارش نتايج پايان نامه هاي به اتمام رسيده (كد 3/112/90) به صورت الكترونيكي تكميل و ارسال نمايد.
- كليه حقوق و امتياز حاصل از نتايج تحقيق و مالكيت معنوي آن متعلق به هر دو طرف بوده و هر يك حق استفاده از آن را بطور نامحدود دارند.
- دانشجو در قرارداد متعهد مي گردد منحصرا از حمايت سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران در موضوع تاييد شده استفاده نمايد . در صورت تشخيص عدم رعايت اين موضوع،دانشجو ميبايست دوبرابر مبلغ دريافتي را به سازمان باز پرداخت نمايد.
عناوين پيشنهادي حوزه هاي مختلف سازمان صنايع كوچك در خصوص پايان نامه هاي دانشجويي
حوزه عمران و محيط زيست :
· بررسي مباني كمي مصرف آب و توليد فاضلاب واحدهاي صنعتي مستقر در شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي كارايي انواع فرآيندهاي تصفيه فاضلاب در تصفيه خانه هاي موجود فاضلاب شهركهاي صنعتي در نقاط مختلف كشور
· بررسي روشهاي جديد جمع آوري و تصفيه فاضلاب شهركها و نواحي صنعتي و چگونگي اجراي آن
· بررسي روشهاي استفاده مجدد از پساب تصفيه شده تصفيه خانه هاي فاضلاب شهركهاي صنعتي
· بررسي روشهاي كاهش هزينه تمام شده و كاهش زمان اجراي مخازن و تاسيسات آب و فاضلاب شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي كارايي سيستم هاي آبياري قطره اي فضاي سبز در شهركها و نواحي صنعتي و ارائه روشهاي ارتقاء كارايي آن
· بررسي روشهاي كاشت درخت بدون نياز به آبياري در شهركها و نواحي صنعتي
· امكان سنجي استفاده از مصالح جديد در اجراي تاسيسات آب و فاضلاب در شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي ميزان مقاومت شبكه ها و تاسيسات آب و فاضلاب اجرا شده در شهركها ونواحي صنعتي در مقابل زلزله و حوادث غيرمترقبه و ارائه روشهاي افزايش مقاومت آن
· انجام مطالعات آب به حساب نيامده و بررسي روشهاي كاهش هدررفت آب در شهركها و نواحي صنعتي
· انجام مطالعات بهينه سازي مصرف انرژي در شهركها و نواحي صنعتي و واحدهاي صنعتي مستقر در اين شهركها و نواحي
· انجام مطالعات امكان سنجي استقرار ايستگاههاي بازيافت پسماند در شهركها و نواحي صنعتي
· انجام مطالعات كمي و كيفي و مديريت پسماندها در شهركها و نواحي صنعتي
· انجام مطالعات روشهاي استحصال آب صنعتي از پساب تصفيه شده تصفيه خانه هاي فاضلاب شهركها و نواحي صنعتي
· انجام مطالعات امكان سنجي استقرار نيروگاههاي خورشيدي در شهركها و نواحي صنعتي
· مكان گزيني شهركها و نواحي صنعتي با ارائه نمونه موردي
· امكان سنجي استفاده از مصالح نوين و تكنولوژي مدرن و ساخت و ساز شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي روشهاي جايگزين آسفالت در معابر شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي روشهاي كاهش هزينه اجراي زيرسازي معابر شهركها و نواحي
· بررسي روشهاي مقاوم سازي در برابر زلزله در ساخت و ساز شهركها و نواحي
· نحوه استقرار و پياده سازي پدافند غيرعامل در شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي وضعيت شبكه هاي توزيع برق و روشنايي شهركها و نواحي صنعتي
· بررسي احداث مولد مقياس كوچك در شهركها و نواحي صنعتي
· استفاده از انرژي هاي نو در شهركها و نواحي صنعتي به منظور توليد برق
حوزه برنامه ريزي و امور اقتصادي:
· روشهاي بهينه بودجه ريزي در شركت هاي استاني
· ارائه مدل قيمت گذاري حقوق انتفاع در شهركهاي صنعتي
· بررسي اثربخشي فناوري اطلاعات در ارتقاء نظام نوآوري در سازمان
· بررسي چالشهاي فرهنگي پياده سازي سيستمهاي اطلاعاتي (MIS) در سازمان
· بررسي تاثير سند استراتژيك شركتهاي استاني در توسعه سازماني
· طراحي مدل ارزيابي عملكرد شركتهاي شهركهاي صنعتي و ارائه سيستم و نرم افزارهاي مناسب
· محاسبه بهاي تمام شده در شهركهاي صنعتي با توجه به روشهاي نوين محاسبه بهاي تمام شده مثل ABC(Activity BaseCosting)
· بررسي اثرات برنامه ريزي سازماني بر توسعه سازماني
· مديريت ارتباط با مشتريان (CRM) در شركت شهركهاي صنعتي استانها
· ارزيابي سيستم هاي اطلاعاتي در شهركهاي صنعتي
· شناسايي عوامل كليدي موفقيت ( CSF ) در شركت هاي استاني
· ارائه مدل ارزيابي هوشمندانه وب سايت هاي شركت هاي استاني
· بررسي پياده سازي مدل تعالي سازماني در سازمان و شركتهاي استاني
· بررسي وضعيت امنيت شبكه هاي (IT) سازمان و شهركهاي استاني.
· ارتقاء پرتال sme.ir از طريق ارائه گزينه هاي قابل اجرا توسط بخش خصوصي
· ارائه الگوي پياده سازي مديريت دانش(KM) در سازمان و شركتهاي استاني
· ارائه الگوي مستند سازي در سازمان و شركتهاي استاني باتوجه به تجارب جهاني
معرفي الگوهاي بهينه بين المللي در رابطه با سازمانهاي توسعه اي مشابه سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران
حوزه توسعه بازار:
مطالعه در حوزه رفتار مصرف كننده:
· بررسي اثر محركهاي بازاريابي بر روي رفتار مصرف كننده به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي اثر محركهاي محيطي(اقتصادي، سياسي، اجتماعي و ...) بر روي رفتار مصرف كننده به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي و تعيين ميزان تاثير خدمات پس از فروش بر رضايت و جلب مشتري به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي و رتبه بندي مهمترين علل تمايل مصرف كنندگان داخلي در انتخاب محصولات جايگزين خارجي به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي مهمترين عوامل موثر بر تصميم گيري مصرف كنندگان در انتخاب محصولات بادوام به تفكيك محصول يا صنعت
مطالعه در حوزه بازار:
· تحقيق درباره تدوين و بومي سازي معيارهاي بخشبندي و انتخاب بازارهاي هدف به تفكيك محصول يا صنعت
· تعيين ميزان جذابيت بخشهاي مختلف بازار بر اساس نيروهاي رقابتي انتخاب بازارهاي به تفكيك محصول يا صنعت
· تعيين عوامل مؤثر در توان رقابتي شركتهابه تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي تاثير و رتبه بندي عوامل محيطي بر برنامه ريزي بازاريابي شركتها به تفكيك محصول يا صنعت
· تخمين و پيشبيني تقاضاي بالقوه و اندازه بازار به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي راههاي گسترش بازار به تفكيك محصول يا صنعت
· امكان سنجي استراتژي هاي ورود به بازار به تفكيك محصول يا صنعت
· سنجش اثر بخشي استراتژي هاي ورود به بازار به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي، ترسيم و تحليل پروفايل بازار و وضعيت رقابت به تفكيك محصول يا صنعت
مطالعه درحوزه محصول:
· شناسايي و رتبه بندي عوامل تمايز محصولات دربازارهاي رقابتي به تفكيك محصول يا صنعت
· شناسايي و رتبه بندي عوامل تمايز خدمات دربازارهاي رقابتي به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي و تحليل استراتژيهاي برندينگ متناسب با گروه محصول
· امكان سنجي توليد محصولات با برند مشاركتي به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي رابطه ميان بسته بندي و رفتار خريد مصرف كنندگان به تفكيك گروه محصول
· شناسايي موانع توسعه و توليد محصولات جديد به تفكيك محصول يا صنعت
· ترسيم نقشه ادراكي براي موضع يابي محصولات و كشف نقاط دنج بازار به تفكيك محصول يا صنعت
· تعيين اثربخشي تستهاي متفاوت بازار براي محصولات جديد به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي، تحليل و رتبه بندي عوامل موثر بر پذيرش محصولات جديد به تفكيك محصول يا صنعت
مطالعه در حوزه قيمت گذاري و فروش:
· بررسي حساسيت تقاضا نسبت به تغييرات قيمت به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي حساسيت عرضه نسبت به تغييرات قيمت به تفكيك محصول يا صنعت
· مقايسه اثربخسي استراتژيهاي قيمت گذاري در بازارهاي رقابتي و انحصاري
· بررسي رابطه انواع روشهاي تخفيف دهي و ميزان فروش به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي راهكارهاي جبران زيان ناشي از فروشهاي فصلي به تفكيك محصول يا صنعت
· بررسي رابطه ميزان حاشيه سود خرده فروشي و ميزان فروش شركتهاي توليد كننده به تفكيك محصول يا صنعت
· تحقيق در مورد ميزان حاشيه سود خرده فروشي به تفكيك محصول
· تحقيق درمورد ويژگيهاي نيروي فروش و عملكرد فروش به تفكيك محصول يا صنعت
· تحقيق براي تدوين راهكارهاي تعيين قيمتهاي انتقالي
· مطالعه در مورد راهكارهاي جلوگيري از جنگ قيمت
· مطالعه در مورد راهكارهاي جلوگيري از تباني و تشكيل كارتل
مطالعه در حوزه فعاليتهاي ترويجي:
· بررسي اثر فعاليتهاي ترويجي بر دارايي برند
· بررسي اثر بكارگيري ارتباطات يكپارچه بازاريابي IMC در مقايسه با تبليغات صرف
مطالعه در حوزه صادرات:
· بررسي انتظارات صادركنندگان ايراني از رايزنهاي بازرگاني ايران در كشورهاي بازار هدف
· بررسي موانع توسعه صادرات به تفكيك صنعت
· بررسي تاثير و رتبه بندي عوامل محيطي بر برنامه ريزي بازاريابي صنايع كوچك ايران
· بررسي مهمترين عوامل اثرگذار بر كيفيت محصول
· تعيين عوامل مؤثر در توان رقابتي ايران در صادرات به تفكيك محصول يا صنعت
· تعيين مهمترين عوامل بازاريابي مؤثر بر ميزان فروش به تفكيك محصول يا صنعت
- بررسي اثرات كنسرسيومهاي صادراتي بر روي هزينه ها و و عملكرد صادراتي شركتها
- سنجش اثر بخشي استراتژي هاي ورود به بازار هاي خارجي
- پژوهشي پيرامون امكان توسعه صادراتي محصولات تبديلي
- بررسي راههاي گسترش بازار به تفكيك محصول يا صنعت
- امكان سنجي استراتژي هاي ورود به بازار هاي خارجي
حوزه توسعه بنگاه ها و كار آفريني
- شناسايي نيازهاي آموزشي شاغلين واحدهاي صنعتي به تفكيك گروه هاي صنعتي خصوصا در حوزه مديريتي و كارشناسي
- تدوين پكيج و محتواي دوره هاي آموزشي در حوزه هاي مختلف بازار و بازرگاني، مديريت، بهره وري، فناوري .... براساس نياز مخاطبين صنعتي
- مطالعات تطبيقي در خصوص حمايت از برنامه آموزش شاغلين واحدهاي صنعتي در كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه و شناسايي مدل هاي موفق
- بررسي و تعيين اثر بخشي دوره هاي آموزشي برگزار شده ويژه شاغلين واحدهاي صنعتي
- بررسي و ارائه راهكارهاي موثر در افزايش اثر بخشي و بهره وري دوره هاي آموزشي ويژه شاغلين واحدهاي صنعتي در حوزه صنايع كوچك
- طرح شناخت فرآيند كار آفريني و احصاء اجزاي آن
- مطالعات تطبيقي به منظور مقايسه كارآفريني در حوزه صنايع كوچك با محوريت رشته هاي صنعتي كشورهاي منتخب
- طراحي شاخصهاي عملكرد كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- پايش(Monitoring) فرصت هاي كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- بررسي و تحقيق پيرامون مشكلات، مسائل و موانع توسعه كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- كار آفريني اينترنتي و حوزه صنايع كوچك
- بررسي و مطالعه در زمينه چگونگي ايجاد و توسعه اشتغال در حوزه صنايع كوچك ارايه راه كارهاي مناسب در اين زمينه
- شناسايي و مستند سازي تجارب و الگوهاي موفق يا منحصر بفرد كارآفريني در حوزه صنايع كوچك جهت انتقال تجربيات
- بررسي نقش سازمان هاي حامي كار آفريني(از قبيل پاركهاي علمي و فناوري، انكو باتورها و ...)
- شناسايي اولويت هاي پژوهشي كارآفريني در حوزه صنايع كوچك
- مطالعه و پيشنهاد سازوكارهاي لازم به منظور جلوگيري از كاهش فرصتهاي شغلي ناشي از اجراي سياست هاي مختلف در حوزه صنايع كوچك
- شناسايي زمينه هاي صدور خدمات اعم از مشاوره كارآفريني به واحدهاي صنعتي كوچك
- تهيه سند توسعه كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- شناسايي روش هاي توسعه سرمايه گذاري بخش خصوصي (داخلي و خارجي)در جهت توسعه اشتغال و ايجاد بنگاه هاي جديد كسب و كار و رفع موانع مربوطه
- شناسايي روش هاي پيام رساني مستمر در زمينه كار آفريني، نوآوري و خلاقيت به منظور فرهنگ سازي و ارتقاء اطلاعات عمومي كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- طراحي و برگزاري همايشهاي تخصصي با موضوع كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- تدوين نظامنامه مميزي كار آفريني در حوزه صنايع كوچك
- شناسايي كار آفرينان در حوزه صنايع كوچك
- تدوين مدلي به منظور ايجاد شبكه حمايت از كارآفريني در حوزه صنايع كوچك
- طراحي مدل همكاري با مراكز علمي و دانشگاهي در زمينه كارآفريني
- بررسي موانع ساختاري، رفتاري و محيطي كارآفريني در ايران در حوزه صنايع كوچك
- ارائه الگوي كاربردي براي تاسيس مراكز مشاوره فني، حقوقي، مديريتي، مالي براي كارآفرينان
- بررسي چالش هاي آموزش كارآفريني در حوزه صنايع كوچك
- بررسي عوامل موُثر بر تصميم گيري توسط كارآفرينان در حوزه صنايع كوچك
- عارضه يابي ارتباط قوانين كار و مقررات مربوطه با فرهنگ كارآفريني در ايران
- مدل ارزيابي بازده سرمايه گذاري در آموزش كارآفريني
- ارائه راهكارهاي اجرايي آموزش كارآفريني و ايجاد پرورشگاههاي كارآفرين ( Incubator ) توسط نهادهاي اجرايي و آموزشي
- طراحي ساختار سرمايه در مؤسسات كوچك و كارآفرين
- مديريت استراتژيك در مؤسسات كوچك و نقش كارآفرين در تدوين استراتژي
- طراحي سيستمهاي پاداش و حقوق و دستمزد مبتني بر الزامات كارآفريني
حوزه توسعه صنعتي و فناوري:
- تحليل زنجيره ارزش رشته صنعتهاي اولويت دار استان و تدوين برنامه جامع ارتقاء آنها ( به صورت متمركز در ستاد طراحي و توسط استانها اجراء مي شود)
- تهيه نقشه استاني خوشه هاي صنعتي براساس فرمتي كه توسط سازمان تهيه و در اختيار استانها قرار مي گيرد.
- طراحي و اجراي شبكه سازي از صنايع كوچك اولويت دار استان در حداقل يك رشته صنعت اولويت دار
- مطالعه كامل نياز سنجي واحدهاي صنعتي كوچك استان به خدمات فني و مهندسي و تدوين بسته جامع ارائه آنها در قالب مركز ارائه دهنده خدمات كسب و كار
- اندازه گيري شاخص هاي كلان اقتصادي صنايع خرد ، كوچك و متوسط استان براسا س فرمت كلي ارائه شده از سوي سازمان
- طراحي زنجيره تامين رشته صنعت هاي اولويت دار استان
- طراحي شبكه هاي توزيع رشته صنعت هاي اولويت دار استان
- مطالعه و ارائه بسته كامل نفوذ فناوريهاي نوين در بين صنايع كوچك و متوسط استان
- مطالعه و طراحي سيستم لجستيك و پشتيباني از صنايع كوچك و متوسط استان
- مطالعه جامع و كامل كاهش قيمت تمام شده و افزايش رقابت پذيري محصولات صنايع كوچك و متوسط استان
طرح حمايت از پايان نامه هاي دوره هاي دكتري و كارشناسي ارشد
اداره پژوهش و توسعه منابع انساني شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ايران در جهت دستيابي به اهداف خود در نظر دارد از توان علمي دانشجويان دوره هاي تحصيلات تكميلي در زمينه هاي مختلف حيطه منابع انساني (تجزيه و تحليل و طراحي شغل، انتخاب و استخدام، آموزش، رشد و ارتقاء ، ارزيابي عملكرد، نگهداري، جبران خدمات و خاتمه خدمت)، سازمان و مديريت استفاده نمايد. از اينرو طرح حمايت از پايان نامه هاي دوره هاي دكتري و كارشناسي ارشد را به عنوان راهكاري اثر بخش در دستور كار خود قرار داده است. اهداف شركت در اين زمينه توسعه همكاريهاي علمي و پژوهشي بين دانشگاهها و صنعت، شناسايي و معرفي استادان و دانشجويان مستعد و علاقه مند در زمينة هاي منابع انساني و استفاده از نظرات و تخصص آنها، هدايت و بهره برداري از پايان نامه هاي تحصيلات تكميلي در راستاي حل مشكلات منابع انساني و استفاده از پتانسل هاي قابل توجه دانشگاهها مي باشد .
شرايط پيشنهاد دهنده پايان نامه:
-دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد، دكتري و فوق دكتري دانشگاههاي داخل و خارج از كشور
- انتخاب و گزينش موضوع قبل از ارائه و تصويب پروپوزال در دانشگاه
رشته هاي مرتبط:
مديريت (منابع انساني، دولتي، صنعتي، آموزشي ،IT،اجرايي و MBA) مهندسي صنايع، مهندسي كامپيوتر(براي انجام پروژه هاي مدلسازي و برنامه نويسي در حيطه منابع انساني)، روانشناسي صنعتي، روانسنجي ( طراحي، اعتباريابي و نرم سازي آزمونهاي حسي، حركتي، هوش، استعداد، شخصيت و ... )و ساير رشته هاي علوم انساني كه موضوعات مرتبط با مديريت منابع انساني را بعنوان پايان نامه تحصيلي انتخاب مي نمايند.
چگونگي انتخاب موضوع تحقيق:
1- پيشنهاد عناوين تحقيقاتي و مطالعاتي مرتبط با فعاليت شركت در كليه زمينه هاي مرتبط با منابع انساني، سازمان و مديريت توسط دانشجو به شركت با مد نظر قرار دادن ويژگيهاي موضوعات اولويت دار يا پيشنهاد موضوع از كارشناسان پژوهش و توسعه منابع انساني اين شركت
2- مشاوره حضوري با كارشناسان پژوهش و توسعه منابع انساني شركت و تاييد موضوع
ويژگيهاي موضوعات اولويت دار:
- در راستاي اهداف، ماموريتها و سياستهاي سازمان و در جهت رفع مسائل و مشكلات شركت يا شركتهاي تابعه در سراسر كشور باشد.
- کاربردي و قابل استفاده بوده و بتوان آنرا اجرايي نمود.
- مطالعات تطبيقي در زمينه ويژگيها، الگوها و عملكردهاي برتر در سازمانهاي داخلي يا خارجي.
- مطالعات موردي برگزيده يا مقايسه اي
- مطالعات و تحقيقات منتج به استخراج الگوهاي مناسب و كاربردي
مراحل انجام طرح:
1- پيشنهاد موضوع تحقيق توسط دانشجو با مد نظر قرار دادن ويژگيهاي موضوعات اولويت دار يا پيشنهاد موضوع توسط كارشناس پژوهش و توسعه منابع انساني اين شركت
2- مشاوره حضوري و تاييد موضوع
3- تصويب پروپوزال در دانشگاه مربوطه
4- تكميل فرم شماره 1 توسط دانشجو با هماهنگي استاد راهنما و ارسال آن به اداره پژوهش و توسعه منابع انساني شرکت ملی پالایش و پخش
5- ارائه ساير مدارك لازم
مبلغ اعتبار (ميزان حمايت مالي)
آدرس: تهران, خيابان طالقاني, بين حافظ و وليعصر، نبش كوچه خوشبختي، ساختمان مركزي سوم شركت ملي پالايش و پخش, طبقه پنجم، واحد پژوهش و توسعه منابع انساني
تلفن مستقيم |
دفتر:66966632 - 66970474 |
|||||
دورنويس |
66970476 |
|||||
پست الکترونیکی |
این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید |
|||||
|
||||||
مدرك تحصيلي |
سقف حمايت(ريال) |
سهم دانشجو(ريال) |
سهم استاد راهنما(درصد) |
سهم مشاور دانشگاهي(درصد) |
|
|
كارشناسي ارشد |
تا40000000 |
40 |
30 |
15 |
15 |
|
دكتري |
تا70000000 |
40 |
30 |
15 |
15 |
|
قابليت اعتماد ، پايايي يا Reliability يك پرسشنامه يا ابزار اندازه گيري، از موضوعات بسيار مهم در امر جمع آوري اطلاعات و مشاهدات ميباشد كه متاسفانه گاهي مورد غفلت قرار ميگيرد.. در اينجا به شرح اين دو موضوع مهم ميپردازيم:
منبع اصلي: روش هاي تحقيق در علوم رفتاري، تاليف دكتر زهره سرمد، عباس بازرگان و الهه حجازي. 1376، موسسه نشر آگه، تهران.
پايائي يا قابليت اعتماد ابزار اندازه گيري
قابليت اعتماد كه واژه هايي مانند پايايي، ثبات و اعتبار براي آن به كار برده ميشود و معادل انگليسي آن Reliability است، يكي از ويژگي هاي ابزار اندازه گيري (پرسشنامه يا مصاحبه يا ساير آزمون هاي علوم اجتماعي) است. مفهوم ياد شده با اين امر سروكار دارد كه ابزار اندازه گيري در شرايط يكسان تا چه اندازه نتايج يكساني به دست مي دهد. از جمله تعريف هايي كه براي قابليت اعتماد ارائه شده است مي توان به تعريف ارائه شده توسط ايبل و فريسبي (1989) اشاره كرد: «همبستگي ميان يك مجموعه از نمرات و مجموعه ديگري از نمرات در يك آزمون معادل كه به صورت مستقل بر يك گروه آزمودني به دست آمده است.»
با توجه به اين امر معمولا دامنه ضريب قابليت از صفر (عدم ارتباط) تا 1+ (ارتباط كامل) است. ضريب قابليت اعتماد نشانگر آن است كه تا چه اندازه ابزار اندازه گيري ويژگي هاي با ثبات آزمودني و يا ويژگي هاي متغير و موقتي وي را مي سنجد.
لازم به ذكر است كه قابليت اعتماد در يك آزمون ميتواند از موقعيتي به موقعيت ديگر و از گروهي به گروه ديگر متفاوت باشد. براي محاسبه ضريب قابليت اعتماد ابزار اندازه گيري شيوه هاي مختلفي به كار برده ميشود. از آن جمله ميتوان به الف) اجراي دوباره (روش بازآزمايي) ، ب) روش موازي (همتا) ، ج) روش تصنيف (دو نيمه كردن) ، د) روش كودر- ريچاردسون و ساير اشاره كرد.
۱- اجراي دوباره آزمون يا روش بازآزمايي
اين روش عبارت است از ارائه يك آزمون بيش از يك بار در يك گروه آزمودني تحت شرايط يكسان. براي محاسبه ضريب قابليت اعتماد با اين روش، ابتدا ابزار اندازه گيري بر روي يك گروه آزمودني اجرا شده و سپس در فاصله زماني كوتاهي دوباره در همان شرايط، آزمون بر روي همان گروه اجرا ميشود. نمرات بدست آمده از دو آزمون مورد نظر قرار گرفته و ضريب همبستگي آنها محاسبه ميشود. اين ضريب نمايانگر قابليت اعتماد (پايايي) ابزار است. روش بازآزمايي براي ارزيابي ثبات مولفه هاي يك ابزار اندازه گيري به كار ميرود ولي با اين اشكال نيز روبه رو است كه نتايج حاصله از آزمون مجدد ميتواند تحت تاثير تمرين (تجربه) و حافظه آزمودني قرار گرفته و بنابراين منجر به تغيير در قابليت اعتماد ابزار اندازه گيري گردد.
۲- روش موازي يا استفاده از آزمون هاي همتا
يكي از روشهاي متداول ارزيابي قابليت اعتماد در اندازه گيري هاي رواني- تربيتي استفاده از آزمون هاي همتا است كه شباهت زيادي با يكديگر دارند ولي كاملا يكسان نيستند.
ضريب قابليت اعتماد بر اساس همبستگي نمرات دو آزمون همتا به دست ميآيد. خطاهاي اندازه گيري و كمبود يا عدم وجود همساني ميان دو فرم همتاي آزمون (تفاوت در سوالات يا محتواي آنها) قابليت اعتماد را كاهش ميدهد.
ممكن است فرم هاي همتا به طور همزمان ارائه نگردد. در اين صورت قابليت اعتماد هم شامل ثبات و همساني ميشود. اگر فاصله اجراي فرم هاي همتا زياد باشد و تغييراتي در ضريب قابليت اعتماد مشاهده گردد، ممكن است كه اين تغيير مربوط به عوامل فردي (آزمودني ها)، همتا نبودن آزمون ها و يا تركيبي از هر دو باشد.
۳- روش تنصيف (دو نيمه كردن)
اين روش براي تعيين هماهنگي دروني يك آزمون به كار ميرود. براي محاسبه ضريب قابليت اعتماد با اين روش، سوال هاي (اقلام) يك آزمون را به دو نيمه تقسيم نموده و سپس نمره سوال هاي نيمه اول و نمره سوال هاي نيمه دوم را محاسبه ميكنيم. پس از آن همبستگي بين نمرات اين دو نيمه را بدست ميآوريم. ضريب همبستگي به دست آمده براي ارزيابي قابليت اعتماد كل آزمون مورد استفاده قرار ميگيرد. براي محاسبه ضريب قابليت اعتماد كل آزمون از فرمول -اسپيرمن- براون- براي اين مورد استفاده ميشود:
(1+همبستگي بين دو نيمه) / 2 * همبستگي بين دو نيمه = ضريب قابليت اعتماد كل آزمون
براي مثال آزموني با 80 سوال به 35 دانشجوي سال اول ارائه شده است. آزمون به دو نيمه (40 سوال) تقسيم شده است. همبستگي ميان نمرات دو تست r=0.7 ميباشد. قابليت اعتماد كل آزمون به قرار زير است:
2*0.7 / (1+0.7) = 0.82 = ضريب قابليت اعتماد كل آزمون
۴- روش كودر- ريچاردسون
كودر و ريچاردسون دو فرمول را براي محاسبه هماهنگي دروني آزمون ها ارائه نموده اند. فرمول اول برآوردي از ميانگين ضرايب قابليت اعتماد براي تمام طرق ممكن تنصيف (دو نيمه كردن) را به دست ميدهد. اين ضريب برابر است با:
كه در آن :
n تعداد سوال ها - p نسبت پاسخ هاي صحيح - q نسبت پاسخ هاي غلط - واريانس نمرات كل
فرمول دوم: براي استفاده از فرمول دوم بايد سطح دشواري سوال هاي آزمون يكسان باشد:
كه در آن :
n تعداد سوال ها - واريانس نمره هاي كل -
ميانگين نمرات
براي محاسبه ضريب قابليت اعتماد با اين روش، نيازي به داشتن نسبت پاسخ هاي صحيح و غلط نيست، بلكه در دست داشتن واريانس نمره هاي كل و ميانگين نمرات كفايت ميكند.
براي مثال، آزموني داراي 40 سوال است. اين آزمون به گروهي از دانش آموزان داده شده است. ميانگين نمره هاي آزمون 25 و واريانس كل 26 محاسبه شده است. سطح دشواري سوال ها نيز يكسان است. ضريب قابليت اعتماد اين آزمون را محاسبه كنيد:
۵- روش آلفاي كرونباخ
يكي ديگر از روشهاي محاسبه قابليت اعتماد استفاده از فرمول كرونباخ است. اين روش براي محاسبه هماهنگي دروني ابزار اندازه گيري از جمله پرسشنامه ها يا آزمونهايي كه خصيصه هاي مختلف را اندازه گيري مي كند بكار مي رود. در اين گونه ابزارها، پاسخ هر سوال مي تواند مقادير عددي مختلف را اختيار كند.
براي محاسبه ضريب آلفاي كرونباخ ابتدا بايد واريانس نمره هاي هر زير مجموعه سوال هاي پرسشنامه (يا زير آزمون) و واريانس كل را محاسبه كرد. سپس با استفاده از فرمول زير مقدار ضريب آلفا را محاسبه كرد.
كه در آن:
تعداد زير مجموعه سوال هاي پرسشنامه يا آزمون.
واريانس زير آزمون
ام.
واريانس كل آزمون.
براي مثال اگر پرسشنامه داراي سه زير مجموعه سوال باشد، به طوري كه واريانس هر زير مجموعه به ترتيب 6 ، 4 و 7 بوده و واريانس كل برابر با 32 باشد، مقدار ضريب آلفاي كرونباخ با استفاده از فرمول ياد شده به صورت زير به دست ميآيد:
مقدار صفر اين ضريب نشان دهنده عدم قابليت اعتماد و 1+ نشان دهنده قابليت اعتماد كامل است.
در خصوص آزمون آلفاي كروبناخ مطالب ديگري نيز در بخش آزمون كرونباخ آلفا ارائه شده است.
عوامل موثر بر ضريب قابليت اعتماد
ضريب قابليت اعتماد يك آزمون تحت تاثير عوامل مختلفي قرار دارد كه عبارتست از :
۱- طول آزمون: علي الاصول آزمون هاي طولاني تر از قابليت اعتماد بالاتري در مقايسه با آزمون هاي كوتاه برخوردارند. براي مثال ضريب قابليت اعتماد يك آزمون 60 سوالي ميتواند بيشتر از يك آزمون 40 سوالي باشد.
۲- سوال هاي مشابه از نظر محتوا و با سطح دشواري متوسط، قابليت اعتماد آزمون را افزايش ميدهد.
۳- ماهيت متغير اندازه گيري شده نيز ضريب قابليت اعتماد را تحت تاثير قرار ميدهد.
لازم به ذكر است كه ضريب قابليت اعتماد در تفسير نتايج مهم بوده و شرط اساسي در انتخاب يك ابزار اندازه گيري است.
طرح حمايت از پايان نامه هاي دوره هاي دكتري و كارشناسي ارشد
اداره پژوهش و توسعه منابع انساني شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ايران در جهت دستيابي به اهداف خود در نظر دارد از توان علمي دانشجويان دوره هاي تحصيلات تكميلي در زمينه هاي مختلف حيطه منابع انساني (تجزيه و تحليل و طراحي شغل، انتخاب و استخدام، آموزش، رشد و ارتقاء ، ارزيابي عملكرد، نگهداري، جبران خدمات و خاتمه خدمت)، سازمان و مديريت استفاده نمايد. از اينرو طرح حمايت از پايان نامه هاي دوره هاي دكتري و كارشناسي ارشد را به عنوان راهكاري اثر بخش در دستور كار خود قرار داده است. اهداف شركت در اين زمينه توسعه همكاريهاي علمي و پژوهشي بين دانشگاهها و صنعت، شناسايي و معرفي استادان و دانشجويان مستعد و علاقه مند در زمينة هاي منابع انساني و استفاده از نظرات و تخصص آنها، هدايت و بهره برداري از پايان نامه هاي تحصيلات تكميلي در راستاي حل مشكلات منابع انساني و استفاده از پتانسل هاي قابل توجه دانشگاهها مي باشد .
شرايط پيشنهاد دهنده پايان نامه:
-دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد، دكتري و فوق دكتري دانشگاههاي داخل و خارج از كشور
- انتخاب و گزينش موضوع قبل از ارائه و تصويب پروپوزال در دانشگاه
رشته هاي مرتبط:
مديريت (منابع انساني، دولتي، صنعتي، آموزشي ،IT،اجرايي و MBA) مهندسي صنايع، مهندسي كامپيوتر(براي انجام پروژه هاي مدلسازي و برنامه نويسي در حيطه منابع انساني)، روانشناسي صنعتي، روانسنجي ( طراحي، اعتباريابي و نرم سازي آزمونهاي حسي، حركتي، هوش، استعداد، شخصيت و ... )و ساير رشته هاي علوم انساني كه موضوعات مرتبط با مديريت منابع انساني را بعنوان پايان نامه تحصيلي انتخاب مي نمايند.
چگونگي انتخاب موضوع تحقيق:
1- پيشنهاد عناوين تحقيقاتي و مطالعاتي مرتبط با فعاليت شركت در كليه زمينه هاي مرتبط با منابع انساني، سازمان و مديريت توسط دانشجو به شركت با مد نظر قرار دادن ويژگيهاي موضوعات اولويت دار يا پيشنهاد موضوع از كارشناسان پژوهش و توسعه منابع انساني اين شركت
2- مشاوره حضوري با كارشناسان پژوهش و توسعه منابع انساني شركت و تاييد موضوع
ويژگيهاي موضوعات اولويت دار:
- در راستاي اهداف، ماموريتها و سياستهاي سازمان و در جهت رفع مسائل و مشكلات شركت يا شركتهاي تابعه در سراسر كشور باشد.
- کاربردي و قابل استفاده بوده و بتوان آنرا اجرايي نمود.
- مطالعات تطبيقي در زمينه ويژگيها، الگوها و عملكردهاي برتر در سازمانهاي داخلي يا خارجي.
- مطالعات موردي برگزيده يا مقايسه اي
- مطالعات و تحقيقات منتج به استخراج الگوهاي مناسب و كاربردي
مراحل انجام طرح:
1- پيشنهاد موضوع تحقيق توسط دانشجو با مد نظر قرار دادن ويژگيهاي موضوعات اولويت دار يا پيشنهاد موضوع توسط كارشناس پژوهش و توسعه منابع انساني اين شركت
2- مشاوره حضوري و تاييد موضوع
3- تصويب پروپوزال در دانشگاه مربوطه
4- تكميل فرم شماره 1 توسط دانشجو با هماهنگي استاد راهنما و ارسال آن به اداره پژوهش و توسعه منابع انساني شرکت ملی پالایش و پخش
5- ارائه ساير مدارك لازم
مبلغ اعتبار (ميزان حمايت مالي)
آدرس: تهران, خيابان طالقاني, بين حافظ و وليعصر، نبش كوچه خوشبختي، ساختمان مركزي سوم شركت ملي پالايش و پخش, طبقه پنجم، واحد پژوهش و توسعه منابع انساني
تلفن مستقيم |
دفتر:66966632 - 66970474 |
|||||
دورنويس |
66970476 |
|||||
پست الکترونیکی |
این ایمیل آدرس توسط سیستم ضد اسپم محافظت شده است. شما میباید جاوا اسکریپت خود را فعال نمایید |
|||||
|
||||||
مدرك تحصيلي |
سقف حمايت(ريال) |
سهم دانشجو(ريال) |
سهم استاد راهنما(درصد) |
سهم مشاور دانشگاهي(درصد) |
|
|
كارشناسي ارشد |
تا40000000 |
40 |
30 |
15 |
15 |
|
دكتري |
تا70000000 |
40 |
30 |
15 |
15 |
|
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)