iranresearches-telegram

محصولات ایران پژوهان را در فروشگاه ببینید
 

نگارش یافته توسط مدير محتواي ايران پژوهان مجموعه: اخبار علمي ، پژوهشي و دانشگاهي
تعداد بازدید: 4528
چاپ
شرایط و ضوابط شرکت در فراخوان دانشجویان نمونه تشریح شد

مدیرکل امور دانشجویان داخل جزئیات شرایط و ضوابط شرکت در بیست‌و‌دومین فراخوان دانشجویان نمونه کشور را تشریح کرد.

محمد‌حسن یوسفی مدیرکل امور دانشجویان داخل در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری فارس، شرایط و ضوابط ثبت‌‌نام دانشجویان در این فراخوان را شرح داد.

* شرکت در فراخوان بدون محدودیت تحصیلی

وی درباره عدم وجود محدودیت برای حضور دانشجویان مقاطع مختلف در فراخوان دانشجویان نمونه گفت: هیچ محدودیتی برای شرکت دانشجویان در فراخوان در مقاطع تحصیلی مختلف وجود ندارد. دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته و پیوسته، دکترای حرفه‌ای و تخصصی و دکترای تخصصی بالینی حداقل باید یک نیم‌سال تحصیلی را سپری کرده باشند و این اصلی‌ترین شرط شرکت در فراخوان برای دانشجویان مقاطع مختلف است.

* شرط معدل برای مقاطع مختلف

وی افزود: شرط معدل نیز یکی دیگر از شرایط حضور در این فراخوان است و این شرط برای دانشجویان مقاطع مختلف متفاوت است. دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی باید معدل کل کسب شده‌شان 16 به بالا باشد. همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد باید معدل حداقل 17 به بالا کسب کرده باشند. معدل دانشجویان دکترای حرفه‌ای باید 16 به بالا، دکترای تخصصی 17 به بالا و دکترای بالینی باید 15 به بالا باشد.

* انتخاب دانشجوی نمونه تنها یک بار

یوسفی همچنین خاطرنشان کرد: اگردانشجویان در فراخوان‌های گذشته شرکت کرده باشند ولی به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب نشده باشند، محدودیتی برای شرکت آنها در فراخوان وجود ندارد و آنها می‌توانند شانس خودشان را در این فراخوان نیز امتحان کنند اما دانشجویانی که یک بار به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شده باشند، نمی‌توانند در فراخوان‌‌های جدید شرکت کنند. در کل هر دانشجو در هر مقطع می‌تواند تنها یک بار به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شود.

وی افزود: کسانی که سابقه انتخاب به عنوان دانشجوی نمونه را داشته باشند، به صورت اتوماتیک از فراخوان جدید حذف خواهند شد.

* شرایط اجتماعی، فرهنگی، پژوهشی

مدیرکل امور دانشجویان داخل در توضیح حداقل امتیازات اجتماعی، فرهنگی و پژوهشی دانشجویان برای حضور در فراخوان اذعان داشت:داشتن حداقل امتیاز از درس‌های پژوهشی و قابل قبول بودن شرایط فرهنگی، اجتماعی و شئونی دانشجویی برای شرکت در این رقابت الزامی است و همین موارد جزو شرایط عمومی شرکت داوطلبان در فراخوان دانشجوی نمونه محسوب می‌شود.

وی افزود: حداقل امتیاز پژوهشی در مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 3، کارشناسی پیوسته 6، کارشناسی ارشد ناپیوسته 15، دکترای حرفه‌ای و کارشناسی ارشد پیوسته 10 است.

یوسفی ادامه داد: همچنین حداقل امتیاز پژوهشی برای دانشجویان دکترای تخصصی PHD 20 و دکترای تخصصی بالینی 10 است.

یوسفی در توضیح تقسیم بندی امتیازات فرهنگی خاطرنشان کرد:حداقل امتیاز فرهنگی- اجتماعی به استثنا مقاطع دکترای تخصصی PHD و دکترای تخصصی بالینی 10 است. حداقل امتیاز برای دو مقطع مذکور نیز 15 است.

وی با اشاره به امتیاز تالیفات، ترجمه‌ها یا گرد‌آوری‌های دانشجویان گفت: ارائه این موارد باید با ارائه مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا معاونت فنی و پژوهشی دانشگاه باشد. همچنین ارائه گواهی در دست چاپ بودن تالیفات نیز برای شرکت در این فراخوان اجباری است.

مدیرکل امور دانشجویان داخل در پایان تاکید کرد: امتیازاتی که فرد کسب می‌کند باید به فعالیت‌های دانشجو در مقطع تحصیلی فعلی او مربوط باشد. به عبارت دیگر فعالیت‌هایی که دانشجو در مدت زمانی خارج از مقطع فعلی انجام داده باشد؛ قابل قبول نخواهد بود.

منبع:خبرگزاري فارس

 


ایران کنفرانس

confBook

بانك موضوع پايان نامه

معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي

حمايت از پايان نامه ها

بورسهای خارجی

-->