iranresearches-telegram

محصولات ایران پژوهان را در فروشگاه ببینید
 

نگارش یافته توسط دستیار محتوای ایران پژوهان مجموعه: اخبار علمي ، پژوهشي و دانشگاهي
تعداد بازدید: 4052
چاپ

فعالیت دانشکده خبر در 5 استان

رییس دانشکده خبر مشهد گفت: دانشکده خبر مشهد از مهرماه سال آینده رشته‌های خبرنگاری و عکاسی خبری در مقطع کارشناسی را ارئه خواهد داد.

 به گزارش  خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، سیدجلال فیاضی، در جشن فارغ‌التحصیلی دانشکده خبر مشهد، اظهار کرد: همچنین از اوایل سال آینده گروه‌ها و انجمن‌های علمی و سایت دانشکده نیز فعال خواهد شد.

 وی ادامه داد: در حال حاضر دانشکده خبر مشهد تنها رشته‌های مترجمی خبر و مدیریت تبلیغات با گرایش سیاسی را در مقطع کارشناسی ارائه می‌دهد.

 رییس دانشکده خبر مشهد افزود: بیشتر رشته‌های تحصیلی این دانشکده در مقطع کاردانی تدریس می‌شود که خبرنگاری، فناوری اطلاعات، مترجمی اسناد و مدارک و روابط عمومی از جمله این رشته‌هاست.

وی با بیان اینکه «دانشکده خبر یکی از معتبرترین دانشکده‌های خبر کشور است» گفت: دانشگاه خبر برای فضای رسانه‌ای کشور به عنوان یک برند شناخته شده و با بسیاری از مراکز علمی و دانشگاهی کشور هم‌تراز است.

 وی اضافه کرد: در گذشته یکی از آرزوهای خبرنگاران مشهدی تحصیل در دانشگاه خبر تهران بود؛ با تاسیس این دانشکده راه علاقه‌مندان کوتاه شد و مجوز تاسیس این دانشکده در هفت استان کشور اخذ شد که در حال حاضر پنج شعبه آن در استان‌های اردبیل، اهواز، شیراز، مشهد و یزد در حال فعالیت است.

 رییس دانشکده خبر مشهد با اشاره به برخی مشکلات این دانشکده اظهار کرد: علی‌رغم پیشرفت‌های این دانشکده، مشکلاتی نیز گریبانگیر ما بوده که در یکی دو ماه اخیر شدت گرفت.

 وی ادامه داد: از اساتید این دانشکده به دلیل این مشکلات عذرخواهی می‌کنم و این نوید را می‌دهم که برای حل این مشکلات تلاش زیادی صورت گرفته است؛ امیدواریم دانشکده خبر مشهد در سال آینده به فعالیت خود ادامه دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا


ایران کنفرانس

confBook

بانك موضوع پايان نامه

معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي

حمايت از پايان نامه ها

بورسهای خارجی

-->