دکتر واشقانی فراهانی از تصویب بخشنامه پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: ثبت نام متقاضیان از ۲ روز آینده در سایت دانشگاه آزاد اسلامی آغاز می شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر واشقانی فراهانی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از تصویب بخشنامه پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و عنوان کرد: رویکرد پذیرش در دوره دکتری پژوهش محور ارتباط نزدیک دانشگاه آزاد اسلامی با صنعت، دستگاههای اجرایی، نهادهای عمومی و بخش خصوصی و برآورده شدن نیازهای آن ها است.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه در دوره دکترای تخصصی پژوهش محور، استاد محور بودن بسیار مورد توجه است، تصریح کرد: در این دوره استادانی که با صنعت و جامعه در ارتباط هستند و دارای پروژه های برون دانشگاهی هستند، بخشی از هزینه های دوره را تقبل می کنند به این صورت که ۵۰ درصد هزینه به عهده استاد راهنما و ۵۰ درصد بقیه را دانشگاه آزاد اسلامی تأمین می کند. به این ترتیب در این دوره دانشجو شهریه ای پرداخت نمی کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: نکته اصلی دوره دکترای تخصصی پژوهش محور ویژگی های کیفیتی این دوره است.
شرایط متقاضیان دکتری پژوهش محور
واشقانی فراهانی با اشاره به شرایط متقاضیان دکتری پژوهش محور عنوان کرد: متقاضیان دوره دکترای تخصصی پژوهش محور باید در گروه علوم انسانی دارای معدل ۱۸ و در گروه غیر علوم انسانی دارای معدل ۱۷ در مقطع کارشناسی ارشد باشند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در این بخشنامه کسانی که در دانشگاههای برتر تحصیل کرده اند، در زمینه معدل با سایر دانشگاهها تفاوت وجود دارد، گفت: برای این منظور در بخشنامه تعیین شده که در واحدهای جامع دانشگاه آزاد اسلامی و ۱۵ دانشگاه دولتی که در فهرست ۱۵ دانشگاه برتر کشور بر اساس داده های پایگاه استنادی Scopus هستنند، برای معدل ۱۷ ضریب ۱/۱ و برای معدل ۱۸ ضریب ۱/۵ اعمال شود.
پذیرش دانشجو از میان دانشجویان استعداد درخشان
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در این دوره از میان استعدادهای درخشان گزینش انجام می دهد، عنوان کرد: در دوره دکترای تخصصی پژوهش محور سختگیری هایی برای فارغ التحصیل شدن وجود دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه افزود: در دوره های دکتری آموزش محور برای دفاع از رساله به یک مقاله علمی پژوهشی نیاز است اما در دوره دکتری پژوهش محور دو مقاله علمی پژوهشی برای دفاع از رساله مورد نیاز است. همچنین برای رشته های غیر علوم انسانی یک مقاله ISI در دوره دکتری آموزش محور مورد نیاز است که در دوره دکتری پژوهش محور دو مقاله ISI با ضریب تأثیر مورد نیاز است.
وی در اشاره به اهمیت دوره دکتری پژوهش محور گفت: اهمیت این دوره در این است که در خدمت صنایع کاربردی و حل مسائل کشور است.
واشقانی فراهانی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی برای اینکه بتواند سریعتر نتایج پژوهش را تبدیل به ثروت کند، مقرر کرده به جای دو مقاله ISI، یک ثبت اختراع بین المللی را برای دفاع از رساله بپذیرد و برای دانشجویان هنر نیز یک اثر بدیع هنری می تواند جانشین یک مقاله علمی، پژوهشی شود.
وی با بیان اینکه در دوره دکتری پژوهش محور برای اولین بار افرادی که دارای دکتری عمومی پزشکی و دکترای عمومی داروسازی هستند نیز می توانند پذیرش شوند، گفت: این افراد مشروط بر اینکه دارای معدل ۱۷ باشند، می توانند در دکتری مهندسی پزشکی و مهندسی بافت شرکت کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که مجوز پذیرش دکتری آموزشی پژوهشی را دارند، مجاز به پذیرش دانشجوی دکتری پژوهش محور با ظرفیت ۲۰درصد هستند. به این صورت که به ازای هر ۵ دانشجوی دکتری آموزش محور، می توانند یک دانشجوی دکتری پژوهش محور پذیرش کنند.
چگونگی پذیرش دانشجو در دوره دکترای تخصصی پژوهش محور
واشقانی فراهانی با اشاره به نحوه گزینش متقاضیان دوره دکتری پژوهش محور گفت: گزینش این افراد مرکزی است به این صورت که افراد واجد شرایط به معاونت پژوهشی دانشگاه معرفی می شوند و برای هر رشته یک گروه داوران تعیین می شود که باید به تأیید رئیس دانشگاه برسد و زیر نظر معاون پژوهشی دانشگاه مصاحبه ها انجام می شود.
وی در خصوص ثبت نام متنقاضیان بیان کرد: متقاضیان باید در سایت دانشگاه ثبت نام کرده و مدارک خود را در سایت بارگذاری کنند.
وی در این خصوص افزود: تعهد دانشجو مبنی بر اینکه زیر نظر یک استاد راهنما پروژه برون دانشگاهی را انجام دهد و تعهد استاد راهنما مبنی بر اینکه نیمی از هزینه ها را بپردازد جزء مدارک متقاضی محسوب می شود.
متن کامل بخشنامه نخستین دوره پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش محور در دانشگاه آزاد اسلامی به شرح زیر است:
بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش محور از نیمسال اول سال تحصیلی ۹۴-۹۳
دانشگاه آزاد اسلامی به منظور توسعه پژوهش های کاربردی تقاضامحور و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و خدمات و تربیت پژوهشگران متعهد، متخصص و کارآفرین در زمینه های مختلف علوم و فناوری و براساس مجور مورخ ۹۱/۱۲/۳ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واحدهایی که مجوز قانونی پذیرش دوره های دکتری تخصصی را دارند، اقدام به پذیرش دانشجوی دوره دکتری تخصصی پژوهش محور در رشته های غیرپزشکی در چارچوب آیین نامه شماره ۷۰/۲۵۲۶۸ مورخ۹۳/۲/۱۰ می کند.
معرفی دوره دکتری تخصصی پژوهش محور:
۱- دوره دکتری تخصصی پژوهش محور بالاترین دوره تحصیلی آموزش عالی است که به اعطای مدرک تحصیلی «دکتری تخصصی پژوهشی (ph.D by Research)» می انجامد و رسالت آن تربیت افرادی است که با نوآوری، خلاقیت و کارآفرینی در زمینه های مختلف علوم و فناوری در رفع نیازهای کشور و گسترش مرزهای دانش نو موثر باشند. به عبارت دیگر مجموعه ای هماهنگ از فعالیت های پژوهشی و آموزشی است که در آن محور اصلی کسب دانش و مهارت از طریق پژوهش هدفمند و نوآوری است.
۲- مجموع واحدهای دوره دکتری تخصصی پژوهش محور در برنامه درسی مصوب هر رشته ۳۶ واحد شامل ۲۸ تا ۳۳ واحد مربوط به طرح پژوهشی و ۳ تا ۸ واحد باقی مانده مربوط به واحدهای درسی آموزشی موردنیاز است که بنا به نظر استاد یا استاداند راهنما دانشجو موظف به گذراندن آن (ترجیحاً در نیمسال اول تحصیل خود) خواهد بود.
۳- مدرک دکتری تخصصی پژوهش محور (ph.D by Research) مانند مدرک دکتری تخصصی آموزشی – پژوهشی معتبر است و دانش آموختگان در این شیوه از مزایای استخدامی مترتب بر آن (از مله عضویت در هیأت علمی دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی و پژوهشی با رعایت سایر مقررات) بهره مند خواهند شد.
۴- مدت مجاز تحصیل در دوره دکتری پژوهش محور حداقل ۳ سال و حداکثر ۴ و نیم سال است. در صورت ضرورت به پیشنهاد استاد (استادان) راهنمای اصلی و تأیید گروه ذیربط حداکثر تا یک نیمسال تحصیلی به این مدت افزوده می شود.
شرایط و چگونگی جذب دانشجوی دکتری تخصصی پژوهش محور:
۱- کلیه داوطلبانی که دارای حداقل معدل کارشناسی ارشد ۱۸/۰۰ در رشته های علوم انسانی و ۱۷/۰۰ در رشته های غیر علوم انسانی هستند مجاز به ثبت نام و شرکت در مراحل بررسی و پذیرش دوره دکتری پژوهش محور هستند.
تبصره ۱- دارندگان مدرک دکتری عمومی پزشکی یا داروسازی که دارای حداقل معدل ۱۷ باشند، بدون شرکت در آزمون دکتری تخصصی سال ۹۳ مجاز به ثبت نام در مراحل پذیرش این دوره هستند و در چارچوب این دستورالعمل در مورد ایشان عمل خواهد شد.
تبصره ۲ – اگر واحد جامع دانشگاه آزاد اسلامی یا دانشگاه مادر دولتی در میان ۱۵ دانشگاه برتر تولیدکننده علم منطبق با بانک اطلاعاتی Scopus قرار داشته باشد، ضریب معدل فارغ التحصیلان این دانشگاه ها معادل ۱/۱ برای رشته های با حداقل معدل قابل قبول ۱۷ و ۱/۰۵ برای رشته های با حداقل معدل قابل قبول ۱۸ خواهد بود.
۲- داوطلبان حائز شرایط بند ۱ لازم است توسط استاد راهنمای اصلی که باید عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و حداقل استادیار با سابقه داشتن دانشجوی دکتری باشد و نیز دارای طرح برون دانشگاهی مصوب یا طرح تحقیقاتی مورد حمایت دستگاه های اجرایی و نهادهای عمومی با تأمین اعتبار حداقل نیمی از هزینه کل دوره باشد به معاونت سنجش و ئپذیرش دانشگاه معرفی شوند. داوطلبان مذکور می توانند برای ترم اول یا ترم دوم هرسال تحصیلی به معاونت مذکور توسط اساتید واحد شرایط فوق الذکر معرفی شوند.
تبصره – افزون بر استاد راهنمای اصلی، استاد راهنمای دوم می تواند از میان اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و متخصصان دارای مدرک دکتری تخصصی داخل یا خارج از کشور حسب مورد انتخاب شود. استاد راهنمای اصلی می تواند در صورت امکان و تعهد استاد راهنمای دوم از اعتبار پژوهشی استاد راهنمای دوم هم استفاده کند. در این صورت تعهد استاد راهنمای دوم باید توسط استاد راهنمای اول تضمین شود.
۳- داوطلب موظف است ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ صدور این اطلاعیه فرم مربوط به پذیرش این دوره را از پایگاه اینترنتی معاونت سنجش و پذیرش به آدرس www.azmoon.net دریافت و پس از تکمیل به همراه مستندات دیجیتالی مربوطه در این خصوص شامل مشخصات اشخاص یا موسسات و شرکت های حقیقی یا حقوقی، دستگاه اجرایی و یا نهاد عمومی حمایت کننده از طرح پژوهشی، استاد راهنما و طرح تحقیقاتی را در قالب فایل pdf از طریق پایگاه فوق ارسال کند.
۴- پذیرش دانشجو در این شیوه براساس مجموع امتیازات حاصل از معدل، مصاحبه علمی و ارزیابی طرح تحقیقاتی پیشنهادی زیر نظر معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی انجام و حداکثر یک ماه پس از انقضای مهلت ارسال مدارک اعلام خواهد شد. معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی بدین منظور گروه داورانی که باید به تأیید رئیس دانشگاه برسد تعیین که امر مصاحبه و ارزیابی مدارک متقاضی را برعهده خواهند داشت، رئیس گروه داوران معاون پژوهش و فناوری دانشگاه است.
تبصره – حداقل توانایی لازم در زبان انگلیسی برای پذیرش قطعی داوطلبان، دارا بودن نمره ۶۵ برای TOEFL (IBT) یا نمره ۶ برای IELTS یا نمره ۵۰ برای EPT یا نمره ۵۲۰ برای (Paper Base)TOFEL یا نمره ۶۵ برای MCHE و یا نمره ۵۴۰ برای TOLIMO پیش از دفاع نهایی از رساله دکتری تخصصی است.
۵- حداقل هزینه دکتری پژوهش محور به عنوان نیمی از هزینه های کل دوره، معادل شهریه دکتری تخصصی آموزشی و پژوهشی است که در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ مطابق مصوبه هیات امنای دانشگاه محاسبه و از محل اعتبارات طرح تحقیقاتی استاد راهنما در طول دوره (با درنظر گرفتن افزایش سالانه نرخ شهریه) باید پرداخت شود. معادل هزینه های مذکور، دانشگاه آزاد اسلامی هم دیگر هزینه های دوره های پژوهش محور را از محل امکانات، تجهیزات آموزشی و پژوهشی و تامین اساتید مورد نیاز این دوره را تامین خواهد کرد. به هرحال دانشجویان این دوره به جز مبالغ مذکور که از طریق طرح تحقیقاتی استاد تامین می شود، وجه دیگری پرداخت نمی کنند.
۶- چنانچه به هر علت هزینه های دوره دکتری پژوهش محور توسط استاد راهنما از محل اعتبارات طرح تحقیقاتی برون دانشگاهی پرداخت نشودف ادامه تحصیل دانشجوی پذیرش شده برای اجرای این طرح منوط به پرداخت هزینه های مربوط توسط خود دانشجو است و ابتدای ثبت نام تعهدی به شرح پیوست از استاد و دانشجو به طور جداگانه اخذ می شود.
۷- دانشجویان دوره دکتری تخصصی پزوهش محور فقط در واحدی که پذیرفته می شوند و تحت نظر استاد راهنمایی که تامین اعتبار پژوهشی دانشجو را تعهد می کند، ادامه تحصیل خواهند داد و به هیچ وجه به واحد دیگری منتقل نمی شوند.
۸-شرط دفاع از رساله دکتری پژوهش محور، ارائه پذیرش یا چاپ دو مقاله علمی پژوهشی برای دانشجویان رشته های علوم انسانی و هنر و دو مقاله ISI داری ضریب تاثیر یا ثبت یک اختراع بین المللی برای دانشجویان سایر رشته ها است.
تبصره- ارائه یک اثر بدیع هنری می تواند جایگزین یک مقاله علمی پژوهشی برای دانشجویان رشته هنر شود.
منبع: پی اچ دی تست
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا