نگارش یافته توسط دستیار محتوای ایران پژوهان
مجموعه: اخبار علمي ، پژوهشي و دانشگاهي
تعداد بازدید: 1630
متقاضیان apply در دانشگاه های خارج از کشور، باید در فرآیند اقدام برای تحصیل و بورسیه، یک سری گام ها را حتما برداشته و مقدمات این کار را فراهم کنند. در این گفتار، این فرآیند را در ۱۵ گام توضیح می دهیم. با ما همراه باشید.
در گفتار امروز، برای کسانی که عشق خارج هستند و قصد اپلای در دانشگاه های خارج از کشور دارند و می خواهند در این زمینه به یک راهنمای جامع در یک گفتار دست یابند، مطالب زیر پیشنهاد می شود. با رعایت این نکات، شاید از استفاده از موسسات مجاز اعزام دانشجو نیز بی نیاز شوید.
گام اول: به کتاب ارزشیابی دانشگاه های خارج از کشور وزارت علوم بروید
اگر تکلیف شما برای تحصیل در کارشناسی یا کارشناسی ارشد در خارج مشخص است، پس از انتخاب دانشگاه و کشور مقصد، اطلاعات دانشگاه مورد نظر خود را در کتاب دانشگاه های ارزشیابی شده وزارت علوم بررسی کنید. ما قبلا به این مورد اشاره کردیم که اگر قصد دارید در خارج از کشور تحصیل کنید، بهتر است در دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم کشورمان درس بخوانید.
این فهرست، شامل هزاران دانشگاه در سراسر جهان است که ارزش و کیفیت تحصیل و تحقیق خوبی دارند. این فهرست، از طریق پرتال اداره کل دانشآموختگان وزارت علوم در دسترس خواهد بود. همچنین با توجه به ارائه ارز دانشجویی، بهتر است از این خدمات دولتی نیز استفاده کنید. گفتیم که اگر متقاضی عزیزی قصد استفاده از مدرک خود در ایران داشته باشد، باید در دانشگاه های خارجی ارزشیابی شده توسط وزارت علوم کشورمان تحصیل کرده باشد.
رشته های پزشکی را از وزارت بهداشت و درمان، استعلام کنید.
پس گام اول در فرآیند اپلای، ارزشیابی کیفی دانشگاهی است که قصد ادامه تحصیل دارید.
گام دوم: رزومه خوب بنویسید
نوشتن روزمه خوب، بخشی از شانس پذیرش و دریافت بورسیه است. در این باره در گفتاری به طور مفصل سخن گفته ایم. برای نوشتن رزومه خوب، از نمونه رزومه های دانشجویانی که موفق به پذیرش و بورسیه در دانشگاه های معتبر شده اند، الگو بگیرید.
الگو های خوب برای نوشتن روزمه های خوب جهت اخذ پذیرش های خوب ضروری است. اما شرط کافی نیست. آماده کردن رزومه و مدارک تحصیلی، گام دوم است که باید درنظر داشت.
گام سوم: مدارک زبان را آماده کنید
اگر در آمریکای شمالی قصد اپلای دارید، GRE-GMAT الزامی است. اگر در جاهای دیگر دنیا قصد ادامه تحصیل دارید، آیلتس یا تافل الزامی خواهد بود. در گفتارهایی در سایت پیمنت ۲۴ به این موضوعات اشاره شده است.
هر اندازه بتوانید نمره بالاتری در بخش زبان بدست آورید، بخش پذیرش دانشگاه را به اعطای بورس و پذیرش تحصیلی غیر مشروط، ترغیب می کنید. چرا که فضای پذیرش، کاملا رقابتی است و BAND SCORE هایی که توسط دانشگاه ها معرفی می شود، در واقع MINIMUM ADMISSION REQUIREMENTS خواهد بود.
پس، برای کسب نمره بالا در آزمون های بین المللی تلاش کنید.
اگر قبلا به زبان انگلیسی در دانشگاهی درس خواندید، معافیت از مدرک زبان را از دانشگاه مقصد استعلام کنید.
گام چهام: کارنامه زبان و ثبت نام آنلاین
برخی از دانشگاه ها، ثبت نام آنلاین دارند و باید هزینه APPLICATION FEE را ابتدا پرداخت کنید. از پیمنت ۲۴ در این زمینه می توانید کمک بگیرید. پر کردن درست ONLINE APPLICATION اهمیت دارد. باید در این زمینه به خوبی عمل کنید و مدارک و اطلاعات مورد نظر را UPLOAD کنید. بعضی از دانشگاه ها از شما میخواهند تا توصیه نامه ها را نیز حتما به صورت آنلاین ارائه کنید.
علاوه بر این، کارنامه زبان شما باید از محل صدور به دانشگاه مقصد ارسال شود و شما نمی توانید به همراه بسته مدارک خود به دانشگاه پست کنید. پرتال پیمنت ۲۴ آمادگی دارد تا هزینه های پرداخت صدور کارنامه را برای شما انجام دهد. کارنامه را در اسرع وقت سفارش دهید تا به دانشگاه ارسال شود.
به دلیل این که این قضیه بین ۱ تا ۳ هفته به طول خواهد انجامید، این بازه زمانی را در DEADLINE ها در نظر بگیرید. معمولا ۲ ماه پیش از پایان زمان ارسال مدارک، نسبت به تهیه مدارک مورد نیاز و ارسال به دانشگاه اقدام کنید تا در صورت نیاز به اصلاح، وقت کافی در اختیار داشته باشد.
گام پنجم: تقویت زبان انگلیسی
شاید شما چند ماه یا چند سال پیش مدرک زبان گرفته و حداقل نمره را دارا هستید، اما مدتی است که از تمرین زبان انگلیسی غافل بودید. توصیه می کنیم در کلاس های مکالمه آزاد (FREE DISCUSSION) شرکت کرده تا سطح زبان انگلیسی شما همواره تقویت و گوش و زبان شما در معرض کلمات و اصطلاحات و جملات انگلیسی تخصصی قرار بگیرد.
مخصوصا که شما در صورت پذیرش، می بایست درهر کورس، چندین مقاله بنویسید، تلاش کنید مقاله نویسی حرفه ای را کار کنید و از معلم کلاس مکالمه آزاد برای تصحیح WRITING های خود کمک بگیرید.
این گام گر چه تاثیر زیادی در فرآیند پذیرش ندارد، اما شما را همواره برای شرکت در کلاس های دانشگاه مقصد و ادامه تحصیل، آماده نگه می دارد. این گام، تاثیر غیر مستقیم در فرآیند پذیرش و موفقیت تحصیل شما خواهد داشت.
راستی یادتان نرفته که آزمون تافل دیگر کاغذی نیست!
گام ششم: برای متقاضیان تحصیل در آمریکای شمالی
متقاضیان تحصیل در آمریکای شمالی باید توجه داشته باشند که برخی از دانشگاه ها، اگر چه حداقل نمره برای GRE در نظر نمی گیرند، اما همواره پذیرش با بورس را به دانشجویانی می دهند که نمرات بالا تر دارند. اگر چند ماه تا اعلام پذیرش و یا ارسال مدارک فرصت دارید، دوباره شانس خود را برای کسب نمره بالا تر در جی آر ایی امتحان کنید.
حداقل کسب نمره مشابه این فایده را دارد که وقتی درخواست ارسال کارنامه به سایت GRE می دهید، هر دو کارنامه شما به دانشگاه مقصد ارسال می شود و دانشگاه متوجه تلاش شما برای کسب نمره بیش تر در آزمون جی آر ایی می شود و این تا حدودی شانس برای کسب پذیرش است.
گام هفتم: ترجمه رسمی مدارک تحصیلی اهمیت دارد
اکنون هزینه های ترجمه رسمی مدارک تحصیلی زیاد است و چون دانشجویان برای چند دانشگاه هم زمان اپلای می کنند، این هزینه قابل ملاحظه خواهد بود. روزگاری این هزینه ها پایین بود، اما اکنون هم وزارت امور خارجه و هم وزارت دادگستری برای مهر زدن بر روی مدارک ترجمه شده رسمی، هزینه های حق التمبر خود را افزایش داده که این قضیه، هزینه تمام شده را افزایش می دهد.
توجه داشته باشید که عنوان رشته ها و کلید واژه هایی که برای شما در ترجمه اهمیت دارد، می بایست به درستی ترجمه شود و نقطه ابهامی وجود نداشته باشد. در این باره در آینده بیشتر خواهیم گفت تا در ترجمه رسمی مدارک تحصیلی، مواردی را حتما در نظر داشته باشید.
گام هشتم: دریافت روادید
اگر قصد تحصیل در اروپا را دارید و پذیرش دریافت کردید، فرآیند بعدی در امر تحصیل شما، اخذ روادید است. مخصوصا روادید شنگن که دریافت آن با سیستم خاصی همراه است و مدارک تکمیلی نیاز دارد.
اخذ پذیرش حتی با بورس تحصیلی، هیچ تضمینی درباره اعطای روادید دانشجویی به شما نیست. اگر خواهان دریافت ویزای شنگن هستید و قصد دارید در اتحادیه اروپا تحصیل کنید، باید نکاتی را در نظر بگیرید. همان طور که گفتیم، این ویزا، مخصوص افرادی است که برای ادامه تحصیل به کشورهای اروپایی منطقه شنگن سفر میکنند و برای دریافت ویزا، میبایست یک سری موارد را رعایت کنند. بیمه نامه مسافرتی، تاییدیه اجاره مکان دانشجویی، نامه پذیرش، گواهی حساب بانکی معتبر (VALID BANK STATEMENT) و هم چنین ارائه مدارکی که پس از تحصیل به کشور باز می گردید، شانس شما را برای اخذ روادید دانشجویی افزایش می دهد.
در این باره در آینده نکاتی ارائه خواهد شد.
تحصیل در نیوزلند، سوئد، استرالیا و کانادا به واسطه حجم زیاد متقاضیان ایرانی، شرایط خاص خود را دارد که قبلا در پیمنت ۲۴ به آن اشاره کردیم.
گام نهم: انگیزش نامه خوب برای دانشجویان خوب!
دانشجویان ارشد و دکتری برای ادامه تحصیل، می بایست انگیزش نامه خوب داشته باشند. انگیزش نامه در ۲ صفحه و در نهایت ۱۵۰۰ کلمه به دانشگاه مقصد ، محورهای زیر را منتقل می کند که اهمیت فراوانی دارند :
-شما چرا این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید؟
– شما چرا این رشته و گرایش را برای ادامه تحصیل انتخاب کردید؟
-تجربه علمی و عملی و فنی شما در گرایشی که قصد تحصیل دارید چیست؟
-در واقع RESEARCH INETRESTS های شما را به دانشگاه مقصد نشان می دهد.
– در واقع MISSION شما را برای تحصیل در رشته ای خاص تبیین می کند.
– آینده نگری شما (VISION) را برای ادامه تحصیل و حتی پس از آن بیان می کند.
گام دهم: توصیه نامه ها را جدی بگیرید.
هر دانشجوی ارشد و دکتری برای پذیرش می بایستی توصیه نامه (LETTER OF RECOMMENDATION) داشته باشد. برخی از دانشگاه ها تا ۳ توصیه نامه برای اعطای پذیرش به دانشجویان نیاز دارند. توصیه نامه برگه ای است که استادی یا کارشناسی که شما را می شناسد، در ان دلایل خود را درباره این که شما فردی موجه برای ادامه تحصیل در دانشگاه مقصد هستید را بیان می کند.
توصیه نامه نباید اغراق آمیز باشد و از هر کسی نباید این توصیه نامه اخذ شود. درباره توصیه نامه های تحصیلی در آینده مواردی ارائه خواهیم کرد.
گام یازدهم: پروپزال تحقیقاتی به خصوص برای دانشجویان دکتری
برای دانشجویان دکتری اهمیت دارد که (PhD Proposal) داشته باشند. اگر شما از این پروپزال تهی باشید، شانس پذیرش شما از بین نخواهد رفت، اما با داشتن آن به دانشگاه مقصد می فهمانید که در دوره دکترا دنبال چه موضوعاتی هستید و بخش admission office می تواند استاد مربوط به علاقمندی های شما را برای بررسی پرونده تجصیلی شما مشخص کند.
پیشنهاد کسانی که پذیرش با بورس دریافت کرده اند آن است که حتما پروپزال تحقیقاتی خود را پس از اقدام رسمی برای اپلای، در اختیار faculty members قرار دارد تا نظر آن ها را درباره مواردی که قصد تحصیل دارید، دریافت کرد و به نقطه مشترکی با آن ها برسید که نظر مساعد آنان، تضمین کننده صدور پذیرش برای شما خواهد بود.
پروپزال، نه شرط لازم است نه شرط کافی!
گام دوازدهم: مقاله نویسی حرفه ای برای ژورنال های PEER-REVIEW
اصول مقاله نویسی حرفه ای را پیش از اغاز تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور باید بیاموزید. مقطع ارشد و دکتری، مقطع نوشتن مقاله و تحقیقات انفرادی است. اصول این کار و الفبای آن از مرور منابع گرفته تا انتخاب رفرنس و سیستم های رفرنس دهی و امثالهم را باید در اصول تحقیق (Research Methodology) بیاموزید.
اگر در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد از این موضوع غافل بودید، تلاش کنید پیش از پذیرش و ادامه تحصیل، با الفبای این کار آشنا شوید.
کتاب های اصول تحقیق کیفی(Qualitative) و کمی (Quantitative) را گرفته و به زبان انگلیسی ان ها را مطالعه کنید و از نظرات مشاوران و کارشناسان و دانشجویان ارشد و دکترای ایرانی خارج از کشور برای افزایش سطح اطلاعات خود استفاده کنید.
همان طور که میدانید، تب مقاله نویسی برای نشریاتی که در این فهرست قرار دارند در کشورمان بسیار بالا است به گونه ای که اگر سری به میدان انقلاب تهران و روبروی دانشگاه تهران و شریف بزنید، آگهیهایی را در سطح شهر میبینید که درباره انتشار مقاله در نشریات آی اس آی آگهی میدهند و بعضا، برای شما مقاله ای را آماده و به نام شما در نشریه ای خاص منتشر میکنند و پولهای گزافی هم چنین موسساتی به جیب میزنند. مراقب آگهی های این گونه ای که در تلگرام هم رواج یافته است باشید!
گام سیزدهم: با منابع علمی بورس و تحصیل آشنا شوید.
چه پیش از فرآیند پذیرش و چه حین پذیرش و چه پس از آن، آشنایی با منابع علمی در زمینه فرصت های تحصیلی، بورس و هم چنین دسترسی به مقالات علمی اهمیت دارد. چرا که آشنایی با آن ها است که می توانید به مقالات خوب اساتید در زمینه های مورد علاقه خود دسترسی یافته و از آن ها برای تعامل با اساتید گوناگون استفاده کنید.
از طرفی، منابع علمی و دیتابیس های آکادمیک سبب می شود تا شما با دانشجویان و اساتید در زمینه های مختلف آشنا شده و بتوانید با آن ها برای آشنایی با روش ها و فرآیند های تحقیقاتی و تحصیلی و اخذ بورس، تعامل کنید.
البته شبکه های اجتماعی تخصصی مانند لینکدین هم می توانند شما را در این مسیر یاری دهند.
گام چهاردهم : پیدا کردن محل اقامت دانشجویی
پیدا کردن محل اقامت دانشجویی، بخشی از فرآیند پذیرش و زندگی دانشجویی درخارج است. قبلا در گفتار در Payment24 به این موضوع پرداختیم و به مقولات آن اشاره شد. تلاش کنید تا در این زمینه با مسئول اقامت دانشگاه رایزنی کنید یا در صورت امکان از طریق سایت های اجاره خانه معتبر، محلی خوب نزدیک دانشگاه برای خود، فراهم کنید.
توصیه همیشگی این است که در ترم اول، از خوابگاه های دانشگاهی استفاده کنید. هر چند شلوغ و شاید خیلی تمیز نباشد!
خدمات پرداخت پیمنت۲۴ می تواند شما را در این مسیر برای پرداخت هزینه ها یاری دهد.
گام پانزدهم: شرکت در کنفرانس های بین المللی
در فصل هایی به تفصیل درباره اهمیت شرکت در کنفرانس های بین المللی و هم چنین شرکت در کارگاه های جنبی نمایشگاه ها و همایش های مختلف، مطالبی اشاره شد.
شرکت در کنفرانس ها برای انتشار مقاله در نشریات این مجموعه ها و رایزنی با اعضای هیات علمی کنفرانس های معتبر، اهمیت زیادی دارد. اول هم از کشورهایی که نیاز به روادید ندارند و رفت و آمد آسان است استفاده کنید. مانند تایلند و مالزی و ترکیه و آذربایجان و حتی امارات متحده عربی.
شرکت در کنفرانس ها و عضویت در محافل و انجمن های معتبر جهانی مانند IEEE یا PMI و انتشار مقاله در ژورنال های معتبر کنفرانس ها، رزومه شما را تقویت خواهد کرد و نقش موثری در کسب نظر اساتید برای سرپرستی پرونده تحصیلی شما خواهد داشت.
منبع: پرتال دانشگاهی کشور
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا