آییننامه نقل و انتقالات دانشجویی امروز ابلاغ میشود
آخرین تغییرات آییننامه نقل و انتقالات دانشجویان/ ظرفیت پذیرش انتقالی دانشگاهها
معاون سازمان دانشجویان وزارت علوم با اشاره به ابلاغ آییننامه نقل و انتقالات دانشجویی به دانشگاهها، آخرین جزییات این آییننامه را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجتبی بذرافشان در نشستی خبری، با اشاره به آخرین تغییرات این آییننامه، اظهارکرد: در آییننامه جدید کمیته نظارت بر مهمانی و انتقال پیشبینی شده که وظیفه آن نظارت بر نقل و انتقالات و ایجاد سیاستهای تشویقی و تنبیهی برای دانشگاههاست.
وی افزود: اعضای این کمیته را افراد مسئول در حوزههای مختلف آموزش عالی از جمله معاون امور دانشجویان داخل، رییس مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، معاون فنی و آماری سازمان سنجش، مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم، مدیر بودجه و تشکیلات وزارت علوم و مدیر کل آموزشهای غیردولتی وزارت علوم تشکیل میدهند.
وی با بیان اینکه دو تغییر عمده در مهمانی مبنا ایجاد شده است، تصریح کرد: حدنصابی که برای استفاده از تسهیلات مهمانی مبنا در نظر گرفته میشد، کسب 90 تا 95 درصد نمره آخرین فرد پذیرفته شده در همان رشته در دانشگاه مقصد بود که در آییننامه جدید این رقم 90 درصد شده است.
بذرافشان افزود: دانشجویان میتوانند حداکثر تا چهار نیمسال از مهمانی مبنا استفاده کرده و پس از آن درخواست انتقال مهمانی دائم داشته باشند.
ممنوعیتهای مهمانی و انتقال دانشجویان
وی همچنین درباره موارد منع مهمانی یا انتقال، گفت: مهمانی از دانشگاههای غیردولتی به دولتی در صورت موافقت دانشگاههای مبدا و مقصد بلامانع است، اما انتقال از این دانشگاهها ممنوع است، همچنین مهمانی از موسسات دولتی و غیردولتی به علمی کاربردی و از غیردولتی به دانشکدههای فنی و حرفهای و بالعکس ممنوع است.
بذرافشان همچنین درباره دیگر موارد ممنوعیت انتقال، تصریح کرد: انتقال از دورههای شبانه به روزانه، پیامنور به روزانه و شبانه، غیردولتی به دولتی و فنی و حرفهای و علمی کاربردی ممنوع است، اما از دانشکدههای فنی و حرفهای به غیر دولتی و دولتی به مراکز پیامنور و غیرانتفاعی منعی ندارد.
ظرفیت پذیرش مهمانی و انتقال دانشگاهها
معاون سازمان دانشجویی وزارت علوم با اشاره به ظرفیت پذیرش مهمانی و انتقال دانشگاهها، گفت: ظرفیت همه دانشگاههای دولتی 20 درصد ورودی همان سال تحصیلی و برای غیردولتیها 15 درصد است.
وی با بیان اینکه علاوه بر شرایط مهمانی و انتقال اولویتهایی برای پذیرش دانشجویان در نظر گرفته میشود، تصریح کرد: در راس این اولویتها دانشجوی دختر بودن است.
اولویتهای مهمانی و انتقال دانشجویان
وی با اشاره به دیگر اولویتهای مهمانی و انتقال در آییننامه جدید، اظهار کرد: از دیگر موارد میتوان به فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده و از کار افتادگی پدر و مادر در زمان دانشجویی به طوری که منجر به سرپرستی خانواده توسط دانشجو و یا کفیل شدن وی شود، بیماری صعبالعلاج یا لاعلاج دانشجو، معلولیت دانشجویی یا دانشجویانی که از قبل این مشکل را داشتهاند، ازدواج دانشجویان دختر که از زمان دانشجویی در صورتی که محل کار همسر از قبل از ازدواج در نزدیکی دانشگاه مقصد باشد، شرایط یا بیماری خاص یکی از والدین، خانمهای دارای فرزند که محل کار همسرشان در نزدیکی دانشگاه مقصد است، دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و دانشجوی پسر متاهل که بعد از قبولی در دانشگاه ازدواج کرده اشاره کرد
وی افزود: انتقال توام با تغییر رشته همچنان به طور حضوری از طریق دانشگاهها و از طریق مکاتبه بین آنها انجام خواهد شد.
معاون سازمان دانشجویان وزارت علوم با اشاره به دیگر موارد موجود در آییننامه جدید انتقالی، گفت: اگر دانشجویی در مبدا در دوره روزانه یا شبانه مشغول به تحصیل بود و در مقصد نمره قبولی دوره روزانه را کسب کرده باشد در زمان انتقال به دوره روزانه منتقل میشود و مدرک وی نیز توسط دانشگاه مقصد صادر خواهد شد.
نحوه پرداخت شهریه دانشجویان انتقالی
وی همچنین درباره مهمانی اجباری برخی دانشجویان در دانشگاههای غیر دولتی به دلیل به حد نصاب نرسیدن دانشجویان برای آن رشته در موسسه موردنظر، اظهارکرد: دانشجویانی که به دلیل عدم رسیدن به حدنصاب دانشجو برای تشکیل کلاس به موسسه غیردولتی دیگری مهمان میشوند از پرداخت هرگونه هزینه شهریه متغیر و ثابت در دانشگاه مبدا معاف خواهند شد.
بذرافشان درباره مهمانی از دانشگاههای غیر دولتی به یکدیگر، تصریح کرد: در آییننامه قبلی به این شکل بود که دانشجو در دانشگاه مبدا شهریه ثابت و در دانشگاه مقصد شهریه ثابت و متغیر را پرداخت میکرد، به همین دلیل موجب عدم موافقت دانشگاههای مبدا با مهمانی دانشجو میشد، اما در آییننامه جدید دانشجو شهریه ثابت و متغیر را در دانشگاه مبدا و تنها شهریه متغیر را در دانشگاه مقصد پرداخت میکند.
وی با اشاره به زمان ثبتنام و بررسی پروندههای نقل و انتقالات و مهمانی، گفت: ثبتنام برای انتقالی در اردیبهشت ماه هر سال آغاز میشود، بنابراین دانشگاههای مبدا از ابتدای خرداد ماه تا 15 تیر ماه و دانشگاههای مقصد از نیمه تیر تا آخر مرداد ماه زمان پاسخگویی به پروندههای ارجاع داده شده را دارند.
بذرافشان تاکید کرد که همچنان مهمانی و انتقال در داخل دانشگاههای یک شهر ممنوع است.
آمار انتقالیهای دانشجویان شاهد و ایثارگر از سال 88 تاکنون
معاون سازمان دانشجویان وزارت علوم با اشاره به نقل و انتقالات دانشجویان شاهد و ایثارگر از سال 88 تاکنون، گفت: همه نقل و انتقالات در مهرماه انجام میشود، اما پرونده برخی از دانشجویان با شرایط خاص نیز در بهمن ماه مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: بر این اساس در نیمسال اول سال 88، 386 نفر و در نیمسال دوم همان سال 99 نفر، نیمسال اول سال 89، 533 نفر و نیمسال دوم همان سال 81 نفر، در نیمسال اول سال 90، 865 نفر و در نیمسال اول سال 91، 855 و در نیمسال دوم همان سال 37 نفر از دانشجویان شاهد و ایثارگر منتقل شدند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره تخصیص امتیاز برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در خصوص انتقال در میان دانشگاههای یک شهر، تصریح کرد: چنین چیزی وجود ندارد و ما در کل محدودیتی برای انتقال دانشجویان به دانشگاههای تهران یا البرز در صورت واجد شرایط بودن نداریم، اما چه در میان دانشجویان شاهد و ایثارگر و چه دیگر دانشجویان همواره موارد خاص برای مهمانی یا انتقال در میان دانشگاههای یک شهر وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان شاهد و ایثارگر بر اساس آییننامه خودشان مهمان یا منتقل میشوند، اما میتوانند از آییننامههای معمولی برای دیگر دانشجویان نیز استفاده کنند.
بذرافشان با بیان اینکه برخی از دانشگاهها عنوان میکردند که سرفصلهای درسی ما با دانشگاه مبدا تفاوت دارد و به همین دلیل بهانه برای عدم پذیرش دانشجو میآوردند، اظهارکرد: در حال حاضر دو مسیر موازی در معاونت آموزشی و دانشجویی وزارت علوم در این زمینه طی میشود که مورد اول برنامهریزی برای سرفصلهای درسی توسط معاونت آموزشی است، همچنین به دانشگاهها اعلام شده است که تمدید مهمانی تا پایان تحصیل بلامانع است، البته قید مهمانی دائم را در آییننامه آوردهایم که دانشجو بتواند تمام دوره خود را در دانشگاه مقصد بگذراند.
وی همچنین با بیان اینکه آییننامه تسهیلات آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر تدوین شده و منتظر ابلاغ آن هستیم، گفت: درخواستهای انتقال و مهمانی دانشجویان شاهد و ایثارگر هنوز به شیوه سنتی انجام میشود که امیدواریم تا پایان شهریور این موضوع نیز به شکل سامانهای پیگیری شود.
وی درباره دانشجویان منتقل و مهمان شده شاهد و ایثارگر، گفت: در سال 89، 65 نفر واجد شرایط شناخته شدند که 23 نفر آنها مشغول تحصیل شده در سال 90، 108 نفر واجد شرایط بودند که 61 نفر آنها مشغول تحصیل شدند، همچنین در سال 91، از 169 نفر واجد شرایط 57 نفر مشغول تحصیل شدند.
بذرافشان با بیان اینکه تعداد کانونهای ایثار در سال تحصیلی 88-89، 32 مورد بوده است، گفت: این رقم در سال تحصیلی 89-90 به 42 مورد و در سال تحصیلی گذشته به 55 کانون ایثار رسیده است.
وی درباره انجمنهای علمی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز، اظهار کرد: در سال تحصیلی 88-89، 36 انجمن، درسال تحصیلی 89-90، 88 انجمن و در سال تحصیلی 90-91، 274 انجمن علمی ویژه این دانشجویان در دانشگاهها وجود داشته است.
وی تعداد اعضای کانونهای ایثار را در طی سالهای گذشته به ترتیب 2090، 2685 و 6000 نفر عنوان کرد.
بذرافشان همچنین با اشاره به بازنگری فعالیتها و برنامههای 20 ساله تربیتبدنی در سال گذشته، تصریح کرد: از نتایج آن تاکید بر نهادینه شدن ورزش در بین دانشجویان و ورزشهای همگانی و بومی و محلی و همچنین تفکیک مرز فدراسیون ورزشهای دانشگاهی و اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم است.
معاون سازمان دانشجویی وزارت علوم با اشاره به صدور مجوز برای برخی از دانشگاههای غیر دولتی در خصوص دریافت شهریه برای ارائه خدمات مشاورهای، ورزشی، فرهنگی و ...، گفت: با توجه به شرایط مشخص شده برای دانشگاهها از بین حدود 350 موسسه فعال و غیر دولتی 111 موسسه موفق به دریافت این مجوز شدهاند.
وی افزود: در سال تحصیلی گذشته هزینه ارائه این خدمات برای دانشجویان در هر ترم 21 هزار و 600 تومان بود که در سال تحصیلی 92-93 این رقم به 30 هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا