iranresearches-telegram

محصولات ایران پژوهان را در فروشگاه ببینید
 

نگارش یافته توسط مدير محتواي ايران پژوهان مجموعه: اخبار علمي ، پژوهشي و دانشگاهي
تعداد بازدید: 4145
چاپ

صدور مجوز تاسیس دو دانشگاه غیرانتفاعی در تهران و البرز

مدیرکل آموزش‌های غیردولتی وزارت علوم از موافقت شورای انقلاب فرهنگی با تاسیس دو دانشگاه غیرانتفاعی در تهران و البرز خبر داد.

دکتر غلامعلی نادری در گفت‌وگو با  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه ظرفیت تعداد دانشگاه‌های غیرانتفاعی در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها اشباع شده است، گفت: وزارت علوم روند صدور مجوزها برای ایجاد دانشگاه‌های غیرانتفاعی را متوقف کرده است و فقط تاسیس دانشگاه‌های خاص در تهران توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه اخیرا مجوز تاسیس دو دانشگاه دیگر در استان تهران و البرز برای پذیرش دانشجو صادر شده است، اظهار کرد: دانشگاه تاسیس شده در تهران متعلق به چهره ماندگار هنر و معماری دانشگاه تهران، دکتر محمود گلابچی است.

نادری افزود: دانشگاه دیگر نیز ویژه خواهران و در استان البرز تاسیس می‌شود.

به گفته مدیرکل آموزش‌های غیردولتی وزارت علوم این دانشگاه‌ها مجوز قطعی دریافت کرده و از مهرماه پذیرش دانشجو خواهند داشت.

نادری تصریح کرد: اخیرا 12 مورد درخواست تاسیس دانشگاه غیرانتفاعی در تهران و البرز به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع داده شد که تاکنون با دو مورد آن موافقت شده است.

بر اساس این گزارش، با این وجود به نظر می‌رسد به رغم تاکید مسئولان بر اشباع تعداد دانشگاه‌های غیرانتفاعی در کشور روند صدور مجوز برای این دانشگاه‌ها همچنان ادامه دارد.

منبع: خبرگزاري ايسنا


ایران کنفرانس

confBook

بانك موضوع پايان نامه

معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي

حمايت از پايان نامه ها

بورسهای خارجی

-->