ارزشیابی مدارك تحصیلی دانشگاه های انگلستان
مدارک BTEC Higher, HD, HNC, HND و کلیه مدارک با 2 یا 3 سال تحصیل که منجر به اخذ مدرک Bachelor نمیشود بعد از دیپلم دبیرستان، "کاردانی" ارزشیابی میشود.
تبصره: مدرک Diploma in Art & Design و دیگر دیپلمهای هنری با توجه به شرط ورودی (داشتن 4 درس GCSE یا Foundation Course یکساله) و طول مدت تحصیل سه ساله، "کاردانی" در رشته مربوط ارزشیابی میشود.
مدارک ذکر شده در بند یک به همراه Diploma یک سال تحصیل یا (Post Gradute Diploma (PGD در مجموع، "کارشناسی" ارزشیابی میشود.
مدرک PGD بعد از کارشناسی فقط صحت صدور صادر میشود.
مدارک (Master (By Course با شرط داشتن کارشناسی، "کارشناسی ارشد" ارزشیابی میشود.
مدرک (Master (By Research وM.Phi با شرط داشتن کارشناسی، "کارشناسی ارشد" ارزشیابی میشود.
تبصره: مدرکM.Phil در صورت دارا بودن کارشناسی ارشد فقط صحت صدور آن تأیید میگردد.
مدرک Architecture Diploma با دو سال تحصیل تمام وقت بعد از B.A. یا معادل آن در معماری، "کارشناسی ارشد" ارزشیابی میشود.
مدارک Ph.D. با شرط داشتن مدرک کارشناسی ارشد، "دکترا" ارزشیابی میشود.
تبصره: در صورتی که مدارک دکترا بدون تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد (Master) و پس از دریافت مدرک کارشناسی (Bachelor) اخذ شده باشد، در ذیل ارزشنامه جمله "این تحصیلات پس از اتمام دوره کارشناسی انجام شده است" قید میشود.
تبصره: مدارک حرفهای که بدون تحصیل دانشگاهی ( آکادمیک ) اخذ شده باشد در هیچ کدام از رشتهها ارزشیابی نمیشود.
مدارک دانشگاه آزاد انگلستان (Open University)فقط در دوره (Bachelor) کارشناسی (رشتههای غیر فنی) با شرط داشتن دیپلم دبیرستان و ارایه گواهی شرکت در جلسات حضوری سالیانه، همتراز دانشگاه پیام نور قابل ارزشیابی است و در ارزشنامه عبارت (نیمه حضوری) ذکر میشود.
هیچیک از مدارک اخذ شده از مراکز آموزش عالی خصوصی (Private) و نیز تحصیلات غیرحضوری، مکاتبهای و ترددی ارزشیابی نمیشود.
جدول چگونگی ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشگاه های انگلستان:

مطلب زیر برگرفته از دستور العمل وزارت علوم ایران در مورد موسسات آموزش عال انگلستان میباشد.
تحصیلات پیش دانشگاهی
تحصیلات در انگلستان از پنج سالگی آغاز میشود و طی یك دوره پنج ساله ابتدایی كودكان با محیط و نحوه آموزش و شرایط محل تحصیل آشنا شده و وارد دوره متوسطه میشوند كه روابط منظمتری دارد. این دوره با شركت در امتحانات مربوطه و اخذ گواهینامه General Certificate Secondary Education (G.C.S.E) پایان میپذیرد. كسانی كه مایل به ادامه تحصیل در مراكز آموزش عالی هستند، باید پس از گرفتن گواهینامهG.C.S.E دوره موسوم بهA-Level را طی دو سال با موفقیت بگذرانند.
نمرات این دروس به درجاتA,B,C,D,E تقسیم میگردد و كسانی كه حداقل دو درس A-Level آنها در سطحA,B,C باشد، میتوانند وارد دانشگاه شده و برای دوره Bachelor ادامه تحصیل دهند. افرادی كه نمرات دروس آنانD وE باشد وارد دورههای پایینترH.N.D میشوند یا در مراكز آموزش عالی با كیفیت پایینتر تحصیل میكنند.
تحصیلات دانشگاهی
برای ورود به دانشگاههای انگلستان گذراندن موفقیتآمیز امتحاناتA-Level حداقل در دو درس الزامی است.
دارندگان دیپلم دبیرستان از بیشتر كشورها نیز برای ورود به دانشگاههای انگلستان باید امتحانات فوق را بگذرانند. البته طی سالیان گذشته در مواردی دانشآموزان سالهای آخر كالجها و دبیرستانهای جامع از طریق تكمیل برگ مخصوص و جایابی مركز گزینش دانشگاهی (UCCA) مجوز ورود به دانشگاهها را یافتند.
بدین صورت كهUCCA مكاتبات لازم را با دانشگاههای انتخابی انجام داده و پس از مدتی متقاضیان واجد شرایط را به دانشگاه معرفی میكند و دانشگاه نظرات خود را در مورد عدم پذیرش، پذیرش بدون قید و شرط و یا پذیرش با شرط نمره در دروس مخصوص و مصاحبه اعلام میكند.
در صورتی كه نمرات دانشجو از حد نصاب لازم كمتر باشد، دانشگاه در ضمن مصاحبه با دانشجو مشكل را رفع یا او را به دانشگاهها یا كالجهای دیگر معرفی میكند. داوطلبان بالای 23 سال در صورت داشتن سابقه كاری مرتبط با رشته میتوانند بدون پشت سر نهادن دورههای A-Level به عنوانMature Student وارد دانشگاه شوند.
دورههای تحصیلی
. 1دورههای هنری و حرفهای منتهی به مدرک HNC,HND, College Diploma یا Higher Diploma از دورههایی هستند كه پس از دو یا سه سال تحصیل به دلیل شرط ورود آسانتر یاA-Level با نمره تقریبیE) و(D طی میشود.
: Bachelor .2 با سه سال تحصیل یا چهار سال تحصیل با كار توأم (Sandwich Course) است. البته داوطلبین بدون دارا بودن نمرهA-Level میتوانند در برخی از دانشگاهها دورهBachelor را به شرط پشت سر نهادن یك سال ابتدایی (Foundation Year) آغاز كنند كه در مجموع این دوره چهار سال تحصیلی است. مدرك دوره Bachelor به دو نوعHonours وOrdinary تقسیم میشود و مدركHonours خود به چهار نوعSecond 1 (and 2), First و Third تقسیم میشود.
بدیهی است كه مدرك Honours - First بالاترین، وOrdinary پایینترین سطح را دارد. دورههایBachelor چهار سال تحصیلی وSandwich Course ، علاوه بر سه سال تحصیل، كار نظارت شده در كارخانه را به همراه دارد كه معمولاً به صورت دو شش ماه یا یك سال كارورزی بین سالهای تحصیل است. این دوره جنبه عملی یا كاربردی و حرفهای دارد و امكان اشتغال بیشتری را فراهم میآورد.
: Post Gradute Diploma (PGD) . 3كه اخذ آن بعد از گذراندن دورههایHD,HNC,HND در دانشگاههای كشور انگلستان میسر است. این دوره میتواند اولین مرحله از سیر تحصیلی دوره Master نیز باشد.
: Master .4 برای ورود به این دوره امتحانی صورت نمیگیرد، بلكه با توجه به نمرات دوره Bachelor، مصاحبه و نظر معرفها، دانشجو پذیرفته میشود.
این دوره به دو صورت ارایه میگردد: الف - درس و پژوهش(By Course) ب - با پژوهش .(By Research) در حالت اول دانشجو پس از شش ماه حضور در كلاس و موفقیت در امتحانات، پژوهش كوتاه مدتی را انتخاب میكند كه پس از دفاع موفقیتآمیز از آن، به دریافت مدركMaster نایل میشود. اخیراً نظامModular نیز معرفی شده است. در این نظام (Modular) دانشجو حق انتخاب نوع كلاسهای درسی را دارد و با انتخاب حدود 5-6 Modul كه هر كدام در حد سه واحد است، تحصیل آغاز میشود و سپس انجام پژوهشی مد نظر قرار میگیرد. این دوره معمولاً یك سال طول میكشد و شروع آن از اكتبر هر سال است.
در حالتBy Research كلاس درسی در كار نیست و تنها كار پژوهشی ارایه میشود و طول آن معمولاً دو سال است. این دوره میتواند همچون دوره دكترا در اكتبر، ژانویه و آوریل آغاز شود.
5- Master of Engineering (MEng): شامل 4 یا 5 سال تحصیل پس از دوره متوسطه می باشد. این دوره با تاكید بر كار گروهی به منظور ارتقای توانمندی های صنعتی داتشجویان ارائه می گردد. در این دوره دانشجو باید در سال های اول و دوم تحصیل معدل مناسب كسب نماید تا بتواند دوره MEng را ادامه دهد. در غیر این صورت دوره را 3 ساله به پایان برده و مدرك BEng دریافت می نماید.
تفاوت اصلی دوره های 4 و 5 ساله به شرح زیر می باشد:
5-1 تعداد واحدهای گذرانده شده: به این صورت كه در دوره 5 ساله بیشتر و عمیق تر گذرانده می شود.
5-2 نوع پروژه انجام شده: در دوره 4 ساله پایان نامه ارائه نمی شود و فقط یك Disertation كه مشابه گزارش كار آزمایشگاهی است توسط دانشجو ارائه می شود ولی در دوره 5 ساله دانشجویان حدود یك سال در صنعت بر روی یك پروژه به عنوان پروزه فارغ التحصیلی كار می كنند كه در نهایت منجر به ارائه یك پایان نامه می گردد.
6- M.Phil : این دوره اولین مرحله دوره دكترا(Ph.D) است، اما به صورت مستقل نیز بعد از دورههایBachelor یاMaster در بعضی از دانشگاهها و رشتهها ارایه میشود.
7- : Ph.D. این دوره منحصراً با پژوهش است و در این پژوهش باید مجهولی كشف، یا موضوع جدیدی در یكی از رشتههای علوم ارایه شود. مدت متوسط این دوره سه سال است و در بعضی موارد برای بالا بردن توان نظری دانشجو چند درس یا سمینار نیز ارایه میشود.
در نظام تحصیلی انگلستان اخذ مدركPh.D. مستقیماً پس از دورهBachelor نیز ممكن است، كه در این صورت بایستی وضعیت علمی كاملاً مطلوبی داشته باشد.
نحوه ارزشیابی مدارك تحصیلی
. 1مداركBTEC Higher, HD, HNC, HND و كلیه مدارك با 2 یا 3 سال تحصیل كه منجر به اخذ مدركBachelor نمیشود بعد از دیپلم دبیرستان، "كاردانی" ارزشیابی میشود.
تبصره: مدركDiploma in Art & Design و دیگر دیپلمهای هنری با توجه به شرط ورودی(داشتن 4 درسGCSE یاFoundation Course یكساله(( و طول مدت تحصیل سه ساله، "كاردانی" در رشته مربوط ارزشیابی میشود.
.2 مدارك ذكر شده در بند یك به همراه Diploma یک سال تحصیل یا Post Gradute Diploma (PGD) در مجموع، "كارشناسی" ارزشیابی میشود.
.3 مدرک PGD بعد از كارشناسی فقط صحت صدور صادر میشود.
4- مدارك MEng 4 ساله تمام وقت با ارائه دیپلم 12 ساله دبیرستان یا مدارك پیش دانشگاهی ایران و یا معادل آن "كارشناسی" ارزشیابی می شود.
5- مدارك MEng 5 ساله تمام وقت با ارائه دیپلم 12 ساله دبیرستان یا مدارك پیش دانشگاهی ایران و یا معادل آن "كارشناسی ارشد" ارزشیابی می شود.
.6 مدارک Master (By Course) با شرط داشتن كارشناسی، "كارشناسی ارشد" ارزشیابی میشود.
7- مدرک Master (By Research) وM.Phi با شرط داشتن كارشناسی، "كارشناسی ارشد" ارزشیابی میشود.
تبصره: مدركM.Phil در صورت دارا بودن كارشناسی ارشد فقط صحت صدور آن تأیید میگردد.
8- مدركArchitecture Diploma با دو سال تحصیل بعد ازB.A. یا معادل آن در معماری، "كارشناسی ارشد" ارزشیابی میشود.
9- مداركPh.D. با شرط داشتن مدرك كارشناسی ارشد، "دكترا" ارزشیابی میشود.
تبصره: در صورتی كه مدارك دكترا بدون تحصیل در مقطع كارشناسی ارشد(Master) و پس از دریافت مدرك كارشناسی(Bachelor) اخذ شده باشد، در ذیل ارزشنامه جمله "این تحصیلات پس از اتمام دوره كارشناسی انجام شده است" قید میشود.
تبصره: مدارك حرفهای كه بدون تحصیل دانشگاهی)آكادمیك ( اخذ شده باشد در هیچ كدام از رشتهها ارزشیابی نمیشود.
10- مدارك دانشگاه آزاد انگلستان(Open University) فقط در دوره (Bachelor) كارشناسی (رشتههای غیر فنی) با شرط داشتن دیپلم دبیرستان و ارایه گواهی شركت در جلسات حضوری سالیانه، همتراز دانشگاه پیام نور قابل ارزشیابی است و در ارزشنامه عبارت (نیمه حضوری( ذكر میشود.
منبع: http://www.ukstudytoday.com
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا