مهارتهاي پايان نامه نويسي

دانلود فرم ‍پروپوزال دانشگاهها

 

 iranresearches-telegram

محصولات ایران پژوهان را در فروشگاه ببینید
 

نگارش یافته توسط مدير محتواي ايران پژوهان مجموعه: اخبار علمي ، پژوهشي و دانشگاهي
تعداد بازدید: 4989
چاپ
جزئیات استفاده از نرم‌افزار انتخاب رشته کنکور ۹۲ تشریح شد/ اعلام شانس قبولی داوطلبان

مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته‌ با استفاده از اطلاعات علمی داوطلبان در آزمون سراسری سال ۹۲ و اطلاعات کدرشته محل‌های سال ۹۱ داوطلبان مشابه، شانس قبولی داوطلبان را اعلام می‌کند.

حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت: نظر به اینکه هر داوطلب باید رشته دانشگاهی خود را بر اساس علایق، توانمندی‌ها، شرایط اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و همچنین خصوصیات خلقی، روانی و ویژگی‌های شخصیتی خود انتخاب کند لذا در این رابطه سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به تهیه نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته اقدام کرده است.

وی افزود: نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی با استفاده از اطلاعات علمی داوطلبان در آزمون سراسری سال 92 و اطلاعات کدرشته محل‌های سال 91 داوطلبان مشابه و با رعایت نهایی ضوابط و شرایط رشته‌هایی که شانس قبولی در آنها بیشتر است اقدام به انتخاب رشته می‌کند.

توکلی در ادامه خاطرنشان کرد: داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 92 مجاز به انتخاب رشته نشده‌اند یا در دوره‌های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی ثبت‌نام کرده‌اند امکان استفاده از نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته را ندارند.

مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش در ادامه تاکید کرد: کد رشته محل‌های موجود در نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته بر اساس کد رشته‌محل‌های آزمون سراسری سال 91 است و ممکن است در کنکور 92 رشته‌محلی اضافه، حذف یا اصلاح شده باشد.

وی افزود: استفاده از نرم‌افزار راهنمای انتخاب رشته کاملا اختیاری است و اطلاعات این نرم‌افزار صرفا برای راهنمایی بیشتر و معرفی رشته‌محل‌هایی است که شانس قبولی داوطلب در آنها بیشتر است.

مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به نحوه استفاده از این نرم‌افزار تصریح کرد: اگر داوطلبی در بیش از یک گروه آزمایشی مجاز به انتخاب رشته شده باشد باید به ازای هر گروه آزمایشی که تمایل به استفاده از نرم‌افزار آن گروه را دارد کارت اعتباری خریداری کند.

وی افزود: نرم‌افزار راهنما به ازای هر گروه آزمایشی حداکثر 250 کد  رشته‌محل را به داوطلب پیشنهاد می‌کند و داوطلبی که در چندین گروه آزمایشی شرکت کرده است باید از بین کد رشته‌محل‌های پیشنهادی که ممکن است حداکثر 750 کد رشته نیز باشد پس از بررسی حداکثر 150 کد رشته‌محل را انتخاب و در فرم انتخاب رشته وارد کند.

توکلی در پایان تاکید کرد: هر داوطلب ضرورت دارد هر کد رشته‌محل را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته درج کند. بدیهی است چنانچه داوطلبی در اولین کد رشته‌محل از کد رشته‌محل‌هایی که از انتخاب‌های وی درج می‌شود پذیرفته شود انتخاب‌های بعدی وی بررسی نخواهد شد. به عبارت دیگر داوطلب باید به نحوی انتخاب رشته کند که در هر اولویتی که پذیرفته شد حسرت قبولی در انتخاب بعدی را نداشته باشد.

منبع: خبرگزاري فارس


ایران کنفرانس

confBook

بانك موضوع پايان نامه

معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي

حمايت از پايان نامه ها

بورسهای خارجی

-->