درباره ساینس دایرکت
نام شركتElsevier در سال 1580، زماني كه لوئيس الزوير(Lowys Elsevier) شروع به فروختن كتاب به دانشجويان كرد مطرح شد. Elsevier يكي از اولين ناشراني است كه به چاپ مجلات علمي و شرح وقايع علمي پرداخته است. نويسندگاني كه با Elsevier همكاري داشته اند از نامداران روزگار خود بوده اند كه مي توان از اسكاليجر(Scaliger)، گاليلئو (Galileo) ، اراسموس (Erasmus) و دكارت (Descartes) نام برد.شعبه اصلي Elsevier Science در آمستردام هلند مي باشد.
ٍElsevier يك ناشر چند رسانه اي پيشرو مي باشد كه محصولات و خدمات علمي، فني و پزشكي را در سراسر دنيا منتشر مي كند.Elsevier بيش از 200000 محصول و خدمات ارائه مي دهد كه شامل مجلات، كتابها، محصولات و خدمات الكترونيكي، پايگاههاي اطلاعاتي مي باشد و هر سال بيش از 1600 نشريه و 1200 كتاب را منتشر مي نمايد.
ScienceDirect: يك سرويس اطلاعاتي الكترونيكي پيشرو مي باشد كه به وسيله آن به بيش از 1700 مجله علمي، فني، پزشكي به صورت تمام متن (fulltext) دسترسي پيدا مي كنيد. به بيش از 59 ميليون چكيده مقالات علمي دسترسي پيدا مي كنيد. با مقالات بيش از 120 ناشر ديگر ارتباط برقرار مي كنيد.دسترسي به مقالات آن طبق اشتراك دانشگاه تهران از سال 1999 به بعد مي باشد.
این پایگاه شامل منابعی در زمینههای تقريباً تمامي موضوعات بخصوص علوم پايه ، علوم محض، كشاورزي ، فني و مهندسي، علوم پزشكي ، اقتصاد و علوم انساني و علوم اجتماعي میباشد.
عضویت در ساینس دایرکت
عضویت در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت به دو صورت انجام میشود که شامل عضویت عادی و عضویت سفارشی میباشد. برای عضویت در سایت ساینس دایرکت باید به صفحه اصلی پایگاه وارد شوید و گزینه register را انتخاب کنید. با انتخاب این مورد کادری برای شما باز میشود که با تکمیل آن میتوانید به عنوان عضو پایگاه از امکاناتی که برای یک کاربر قرار داده شد، استفاده کنید. اطلاعات درخواستی شامل اطلاعات شخصی البته نه به صورت کاملاً دقیق میباشد. توجه داشته باشید که وارد کردن ایمیل برای بهرهمندی از برخی قسمتهای پایگاه الزامی میباشید. پس در وارد کردن ایمیل خود دقت کنید.
بعد از عضویت در پایگاه شما امکان شخصی سازی محیط پایگاه را خواهید داشت و میتوانید برای خود علاقمندی و کلی امکانات دیگر را اتنتخاب کنید. همچنین امکانات حساب کاربری خود را در مراحل بعدی و در هر زمان که بخواهید، میتوانید تغییر بدهید.
برای ورود به پایگاه در قسمت log in ، username , password خود را وارد کنید تا بتوانید به عنوان کاربر عضو پایگاه شناخته بشوید و از امکانات آن استفاده کنید.
گشتن یا مرور
مرور یا گشتن که در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت با عنوان Brows شناخته شده است و از قابلیتهای مهم این پایگاه میباشد. در این قسمت امکان مرور کردن تمام منابع موجود در پایگاه وجود دارد. تفاوتی که این قسمت با جستجو دارد این است که ما در اینجا فقط میتوانیم ببینیم یعنی ما کل منابع را در ابتدا میبینیم. برای کاربر عادی که بخواهد تمام منابع حوزه موضوعی خاص را منابعی که به شکل کتاب یا مقاله منتشر شدند را ببیند، بسیار مفید و کارآمد میباشد. با انتخاب دکمه brows سه گزینه زیر مشاهده میشود:
· Journals/Books Alphabetically
· Journals/Books by Subject - selected
· Favorite Journals/Books
با انتخاب هر یک از موارد بالا کاربر میتواند به قسمت مربوطه رفته و به مرور منابع مربوطه بپردازد. فقط توجه داشته باشیم که مورد سومی فقط برای کسانی قابل استفاده است که قبلاً عضو پایگاه شدند و به انتخاب علاقمندیهای خود مبادرت ورزیدند.
بعد از انتخاب هر یک از موارد سه گانه امکان محدود کردن نتایج بازیابی شده وجود دارد که کاربر میتواند فقط منابع تمام متن، منابعی فقط شامل چکیده، منابع مرجع، و تعداد شمارهها و جلد خاصی از یک اثر را انتخاب کند.
در شکل زیر نمونهای تورق در عنوان کتابها و یا مجلات را مشاهده میکنید و امکان مربوط به محدود کردن موارد بازیابی شده نیز در گوشه سمت چپ را مشاهده میکنید.
در شکل بالا اطلاعات زیادی برای یک منبع نمایش داده شد. برای مثال کلید سبز پررنگ نشان دهنده این است که این منبع به صورت تمام متن وجود دارد. منابع در حال چاپ با تیک سبز در زیر گزینه article in press مشخص شدند. در این قسمت میتوانیم منابع خاصی را به لیست علاقمندیهای خود اضافه کنیم ( favorite). در زیر گزینه set alerts میتوانیم یک منبع خاص را انتخاب و در زمانهای بعدی که منبعی در این زمینه به پایگاه اضافه شد ما را از طریف ایمیل در جریان بگذارد (خدمات آگاهیرسانی جاری).
جستجو
جستجو در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت به دو صورت ساده و پیشرفته صورت میگیرد و از طریق گزینه Search قابل مشاهده است. تفاوتی که بین جستجوی ساده و پیشرفته وجود دارد این است که در قسمت مربوط به جستجوی پیشرفته امکان پیدا کردن منبع دلخواه کاربر بیشتر وجود دارد و کاربر میتواند با انتخاب قسمت مربوطه و به کمک علمگرهای بولی به منبع دلخواه خود دست پیدا کند. منظور این است که امکان محدود کردن منابع بازیابی شده به نسبت جستجوی ساده خیلی بیشتر و کاربردیتر میباشد. برای استفاده و ورود به قسمت جستجو دو راه وجود دارد. جستجوی ساده پایگاه در صفحه اصلی وجود دارد وکاربر به محض ورود به صفحه اصلی میتواند به جستجوی ساده بپردازد.
همانگونه که در شکل بالا مشاهده میکنید کاربر میتواند در مقالات یا در تصاویر، در عنوان کتابها یا مجلات، شماره نشر، جلد، مولف، و شماره صفحه به جستو بپردازد و امکان ترکیب بیش از یک مورد را ندارد.
جستجوی پیشرفته
با کلیک بر روی گزینهsearch که در صفحه اصلی قرار دارد صفحهی زیر باز میشود.
شکل بالا نشان می دهد که کاربر امکان جستجوی در تمام منابع به صورت یکجا، جستجو در مجلات و مقالات آنها، جستجو در کتابها، و جستجو در تصاویر و جداول را دارد.
با انتخاب هر یک از موارد ما میتوانیم جستجوی خود را محدود به آن قسمت میکنیم. که به توضیح لینکهای موجود میپردازیم. کادر اولی مربوط به عبارت مورد جستجو میباشد که ما میتوانیم آن را محدود به چکیده، مولف، عنوان، شابک، کل متن، و ... بکنیم یا اینکه عبارت مورد جستجو را در کل موارد ذکر شده قرار دهیم و به جستجو در تمام قسمتهای یک متن بپردازد.
در کادر بعدی عملگرهای بولی وجود دارند. که کاربر را قادر میسازند با استفاده از آنها به منابع دلخواه خود دست پیدا کنند. عملگرهای بولی شامل and, or, not هستند.
And: در ریاضی به معنای اشتراک میباشد و در علملیات جستجو هنگامی به کار میرود که کاربر بخواهد دو عبارت به صورت یکجا در نتیجه جستجوی خود مشاهده شود. به عنوان مثال اگر کاربر به دنبال منبعی با عنوان کتابخانه دانشگاهی میگردد باید در کادر اولی کلمه کتابخانه، در قسمت عملگرها به انتخاب مورد and بپردازد و در کادر بعدی جستجو کلمه دانشگاهی را انتخاب کند. نتیجه چنین جستجویی این گونه است که فقط منابعی بازیابی میشوند که دارای عنوان کتابخانه دانشگاهی هستند. البته توجه داشته باشید که کاربر میتواند جستجوی خود را به عنوان منبع، چکیده منابع، مولف، شابم، کل متن، و ... محدود کند.
Or: در ریاضیات به معنای اجتماع میباشد (جمع دو چیز) و در عملیات جستجو هنگامی به کار میرود که کاربر بخواهد حداقل یکی از دو عبارت در نتیجه جستجو مشاهده شود. به عنوان مثال اگر کاربر به دنبال منبعی در مورد فهرستنویسی یا سازماندهی میگردد، میتواند به انتخاب عملگر or و تایپ دو عبارت فهرستنویسی در بالا و پایین عملگر به منبع مورد نظر خود دست یابد. نتیجه چنین جستجویی به این صورت است که یا فهرستنویسی یا سازماندهی و یا هردو باهم در موارد بازیابی شده مشاهده میشوند. توجه داشته باشید که امکان محدود کردن بیشتر از طریق جستجو در یک قسمت خاص از منبع نیز وجود دارد.
Not: در ریاضیات به معنای به جزء (منها) میباشد یعنی این باشد در صورتی که دیگری نباشد. اگر کاربری به دنبال منابعی باشد که مربوط به کتابهای الکترونیکی باشند اما شامل کتابهای دیجیتال نباشد میتواند از عملگر not استفاده کند. پس باید عبارت کتابهای الکترونیکی را در کادر اول، عملگر not را در کادر دوم و عبارت کتابهای دیجیتال را در کادر سوم وارد کند. در این صورت فقط منابعی بازیابی میشوند که در آنها عبارت کتابهای الکترونیکی وجود دارند.
از دیگر امکانات برای محدود کردن جستجو این است که ما میتوانیم جستجوی خود را محدود به منابع مورد اشتراک (subscribed source)یا تمامی منابع موجود در پایگاه (all source) بنماییم. همچنین امکان جستجو در علاقمندیها (favorite) نیز وجود دارد. در کادر بعدی ما امکان محدود کردن جستجوی خود را در یک یا چند حوزه موضوعی داریم. با پایین نگه داشتن کلید کنترل بر روی صفحه کلید میتوانیم چند مورد را با هم انتخاب کنیم و در آنها به جستجو بپردازیم. از دیگر امکانات جستجوی پیشرفته این است که میتوانیم جستجوی خود را محدود به یک بازه زمانی خاص کنیم.
آخرین گزینهایی که در صفحه جستجوی پیشرفته وجود دارد recall search میباشد که با فعال کردن این مورد امکان ذخیره جستجوی کاربر وجود دارد و در مرحله بعدی میتواند آنها را مشاهده کند. همچنین میتوان تاریخچه جستجوی خود را مشاهده کرد.
همانگونه که گفتیم ما میتوانیم جستجوی خود را بر روی کتابها و مجلات و نیز تصاویر قرار دهیم. تنها تفاوتی که با قمست all source دارد این است که ما در اینجا در یک نوع منبع خاص جستجو میکنیم در صورتی که هنگامی که در all source جستجو میکنیم تمام منابع را انتخاب میکنیم و در آنها به جستجو میپردازیم. در نحایت با کلیک بر روی گزینه search میتوانیم نتایج جستجوی خود را مشاهده کنیم.
نکاتی در مورد جستجو
از مهمترین مشکلات کاربران در هنگام استفاده از پایگاههای اطلاعاتی چکونگی استفاده از آنها میباشد که پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت برای حل این مشکل راهنمای خوبی برای کاربران خود تهیه کرده است که در قسمت Search tips قرار دارد. هنگامی که کاربر صفحه مربوط به صفحه جستجو را باز میکند گزینهی search tips را در گوشه سمت راست میبیند. این گزینه راهنمای کاربر در امر جستجو از پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت میباشد.
جستجوی مخصوص متخصصان
پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی دارای کاربران مختلفی هستند. یکی از این گروهها متخصصان هستند که استفاده زیادی از منابع دارند. پایگاه ساینس دایرکت امکانات جستجویی مختص این گروه قرار داده که با کلیک بر روی گزینه Expert search قابل مشاهده است. آنگونه که از نام آن بر میآید این قسمت را برای متخصصان قرار دادند به این صورت که امکان ترکیب کردن نتایج جستجو بیش از دو بار وجود دارد. در این بخش بع غیر از عملگرهای بولی میتوان از دیگر عملگرها مانند عملگرهای همجواری استفاده کرد. البته هر کسی توانایی استفاده از این قسمت را ندارد.
تنظیمات من
یکی از امکاناتی که همواره پایگاههای اطلاعاتی برای کاربران خود بر روی وبسایت خود بارگذاری میکنند تنظیمات مربوط به حساب کاربری میباشد که در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت زیر گزینه My setting قرار دارد. این بخش برای کسانی که عضو پایگاه هستند خیلی مفید و اثربخش میباشد. امکاناتی که برای کاربر عضو پایگاه در این بخش قرار دارد شامل موارد زیر میباشد:
حذف یا اضافه کردن alert ها
تنظیم و اصلاح حساب کاربری
تغییر password
مدیریت گزارشات مربوط به پایگاه
مدیریت کارکردهای پایگاه
هر یک از موارد بالا را در قسمتهای دیگر توضیح داده خواهند شد به همین دلیل از توضیح مجدد خودداری میکنیم.
خدمات آگاهیرسانی جاری
همزمان با ورود تکنولوژیهای جدید به کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی سخن از خدمات آگاهیرسانی جاری به گوش رسید. بخش مربوط به آگاهیرسانی جاری از قسمتهای مفید پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت میباشد که توجه زیادی به آن از سوی کاربران نمیشود و در قسمت My alerts قراد دارد. در این قسمت کاربر میتواند با انتخاب منابع و موضوعات خاص از اضافه شدن موارد جدید در آینده اطلاع داشته باشد و به این وسیله به نوعی به روز باشد.
در قسمت alert سه نوع را میبینیم:
Search alert: با استفاده از این قسمت میتوانید از جستجوی خود alert بسازید و هر زمانی منبعی در زمینه جستجوی شما به پایگاه اضافه شد، شما را در جریان بگذارند.
Topic alert: همانگونه که از نامش پیداست مربوط به موضوع یا موضوعاتی خاص میباشد. کاربر میتواند به انتخاب موضوع یا موضوعاتی خاص بپردازد و در صورت پیدا شدن منبع جدید از طریق ایمیل آگاهی یابد.
Volume/ issue alerts: ساختن alert از یک مجله است. با فعال کردن این گزینه، کاربر میتواند از فهرست مندرجات مجله مورد علاقه خود را در شمارههای بعدی از طریق ایمیل دریافت کند.
اقدامات اخیر
این بخش فقط در صورتی فعال میشود که کاربر عضو پایگاه باشد و بعد از عضویت در پایگاه این قسمت فعال میشود. در پایگاه اطلاعاتی ساینس دایرکت این بخش در زیر منوی Home+ recent actions قرار دارد.
در این بخش صد اقدام اخیر شما که در داخل پایگاه انجام دادید را مشاهده میکنید. این اقدامات به صورت دستهبندی هستند و هر کدام جداگانه هستند و کاربر میتواند هر کدام را به صورت جداگانه مشاهده کند.
لینکهای سریع در ساینس دایرکت
این بخش تحت منوی Quick links in science direct و از موارد زیر تشکیل میشود:
Alert ها: این مورد در صفحات قبلی توضیح داده شد.
Recall saved searches: جهت مشاهده تاریخچه جستجو از این گزینه استفاده میکنیم البته استفاده از آن مستلزم آن است که قبلاً در جستجوی پیشرفته آن را ذخیره کرده باشیم.
Top- 25 article in my subject: جهت مشاهده 25 مقاله از بهترین مقالات در موضوعات و مجلات مشخص شده پایگاه ساینس دایرکت این گزینه را انتخاب کنید.
لینکهای سریع در وب
در این قسمت که با کلیک بر روی لینک Quick links on the web قابل مشاهده است ، مواردی در ارتباط با وب و ارتباط با سایت ساینس دایرکت و ارسال مقاله مشاهده میشود. که شامل قسمتهای زیر میباشد.
Add to my Quick Link: در صورت نیاز میتوانید به دلخواه در صفحه ساینس دایرکت لینک تهیه نمایید خصوصاً لینکهایی که همیشه به آنها نیاز دارید.
Submit an article: با استفاده از این گزینه به سایت الزویر متصل شده و با انتخاب مجله مورد نظرتان میتوانید اقدام به ارسال مقاله یا گرفتن اطلاعات مورد نیاز از این پایگاه بنمایید.
نکته مهم در این قسمت این است که علامت آچار سبز نشانهی قابل اصلاح بودن هر یک از موارد است.
برندهاي اصلي Elsevier Science ناشرين Academic Press ، Butterworth-Heinemann ، Cell Press ، Churchill-Livingstone ، MDL ، Engineering Information ، Excerpta Medica ، The Lancet ، MD consult ، Mosby ، North-Holland ، Pergamon ، ScienceDirect و WB Saunders مي باشد
|
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا