±معرفي Engineering Village 2 | ±تاريخچه جستجو(Search History) |
±جستجوي سريع(Quick) | |
±آگاهي رساني(ALERT) | |
±عملگرها |
::معرفي Engineering Village 2 |
اين بانك اطلاعاتي جامع مهندسي كه محصول شركت Elsevier Engineering Information مي باشد، مجموعه كامل چندين بانك اطلاعاتي در زمينه هاي فني و مهندسي است و امكان جستجو در 7ميليون چكيده مقالات مجلات فني مهندسي، گزارشهاي فني، مقالات ارائه شده در كنفرانس ها و سمينارها و گزارش هاي ثبت اختراعات و استانداردها را به محققين مي دهد.
اين بانك اطلاعاتي جامع شامل منابع زير است:
1- Compendex جامع ترين پايگاه اطلاعاتي كتابشناختي براي تحقيقات مهندسي است كه امروزه در دسترس مي باشد و شامل متجاوز از 7 ميليون مرجع و چكيده نامه اتخاذ شده از، بيش از 5000 نشريه مهندسي، كنفرانس و گزارش فني مي باشد.
اساس مباحث موضوعي مهندسي و علوم كاربردي بطور كامل نمايش داده مي شوند.پوشش موضوعي آن در مهندسي هسته اي، مهندسي زيست پزشكي، حمل و نقل، مهندسي شيمي، تكنولوژي نوري، مهندسي كشاورزي و تكنولوژي تغذيه، مهندسي كامپيوتر و فرآوري داده ها، فيزيك كاربردي، الكترونيك و ارتباطات، كنترل، معدن، مكانيك، مواد، نفت، هوا و فضا، مهندسي خودرو همچنين زيرگروه هاي آنها و رشته هاي ديگر مهندسي مي باشد.
پوشش زماني آن از سال 1970 تاكنون مي باشد. سالانه در حدود 250000 ركورد جديد به اين پايگاه اطلاعاتي از بيش از 175 گرايش و رشته هاي تخصصي مهندسي اضافه مي شود.
Compendex محصول شركت Elsevier Engineering Informationمي باشد.
2- CRC ENGnetBASE امكان دسترسي به بعضي از دستنامه هاي مهندسي برجسته دنيا كه توسط CRC Press منتشر شده اند را ميسر مي كند. ENGnetBASE امكان دستيابي و جستجوي تمام متن در 175 دستنامه معتبر فني مهندسي را به صورت online دارا مي باشد.اطلاعات بيشتر را در آدرس http//www.engnetbase.com بيابيد.
3- Techstreet standards يكي از بزرگترين مجموعه هاي استانداردها و مشخصات صنعتي را به شما ارائه مي دهد كه از بيش از 350 سازمان استاندارد برجسته در حال توسعه جمع آوري شده است.
Techstreet منابع اطلاعاتي Mission-Critical و ابزارهاي مديريتي را براي مهندسين فراهم مي كند. از طريق سايت وب آن شما به بيش از 500000 عنوان اطلاعات فني دسترسي داريد كه مي توانيد خريداري كنيد.اطلاعات بيشتر را در آدرس http://www.techstreet.com بيابيد.
4- USPTO Patents
USPTO مخفف(United States Patent and Trademark Office) اداره ثبت اختراع و علائم تجاري آمريكا مي باشد كه امكان دسترسي به كليه گزارش هاي ثبت اختراعات از سال 1790 را فراهم مي نمايد و هر هفته به روز رساني مي شود.
ثبت اختراعات از سال 1790 تا 1975 فقط به صورت شماره ثبت اختراع يا كد رده بندي آمريكا (current US classification) قابل بازيابي مي باشند. اما از سال 1976 به متن كامل گزارشهاي ثبت اختراعات دسترسي خواهيد داشت.اطلاعات بيشتر را در آدرس http://www.uspto.gov/patft/index.html بيابيد.
5- esp@cenet امكان دسترسي به گزارش هاي ثبت اختراعات ثبت شده توسط اداره هاي ثبت اختراع ملي در اروپا بعلاوه اداره ثبت اختراع اروپايي(EPO) و WIOP و ژاپن را فراهم مي نمايد.
6- Scirus جامع ترين موتور جستجوي اطلاعات علمي اينترنتي است. موتور جستجوي Scirus با توجه به آخرين تكنولوژي موتورهاي جستجو طراحي شده است و به دانشمندان، اساتيد، دانشجويان و هر كسي امكان مي دهد كه جستجوي خود را فقط به سايت هاي اينترنتي علمي محدود كند. Sciruce بيش از 135 ميليون صفحه علمي، عبارت از 120 ميليون صفحه وب همچنين 17 ميليون ركورد از منابعي از قبيل Science Direct، MEDLINE on BioMedNet، Beilstein on ChemWeb، US Patent Office، Mathematics Preprint Server، Chemistry Preprint Server، E-Print ArXiv، CogPrints و NASA را پوشش مي دهد.
صفحات وبي كه Sciruce پوشش مي دهد عبارتند از: 45 ميليون سايت آموزشي،8/14 سايت سازماني، 5/5 ميليون سايت دانشگاههاي انگلستان، 18 ميليون سايت تجاري و 7/4 ميليون سايت دولتي مي باشد. Sciruce محصول شركت Elsevier مي باشد.
براي كسب اطلاعات بيشتر به آدرس www.scirus.com مراجعه كنيد.
::عضويت درEngineering Village 2 |
با توجه به اينكه دسترسي به Engineering Village 2 بر اساس IP Addressها تنظيم شده است و احتياجي به وارد كردن user name و password ندارد ولي با عضويت(Register) در Engineering Village 2 و ايجاد يك پوشه شخصي(My Folder) از امكاناتي مانند ذخيره كردن جستجو ها (Saved Searchs) و E-mail Alerts و Save to Folderهم استفاده كنيد.
اگر شما عضو هستيد دكمه Login را در كادر Personal Account كليك كنيد و آدرس e-mail و password خود را وارد كنيد و در صورتيكه عضو نمي باشيد با انتخاب لينك Register و پر كردن فرم عضويت با وارد كردن نام، نام خانوادگي، آدرس e-mail و وارد كردنpassword و كليك كردن دكمه Submit سيستم user name شما را فعال مي كند و با كليك دكمه continue مي توانيد از اين امكانات استفاده كنيد.
::جستجوي سريع(Quick) |
ابتدا دكمه Quick Search را انتخاب كنيد.
كليد واژه يا كليد واژه هاي جستجو را در كادر جستجو ي SEARCH FOR وارد كنيد.
در جستجوي سريع شما
شما مي توانيد از امكان فيلدهاي جستجو (SEARCH IN )استفاده كنيد كه عبارتند از :
-
تمام فيلدها(All Fields)
-
فيلدهاي موضوع/عنوان/چكيده (Subject/Title/Abstract)
-
چكيده (Abstract)،نويسنده(Authors)
-
موسسه يا سازماني كه نويسنده به آن وابسته است (Author affiliation)
-
كد رده بندي Ei Classification code) Ei)
-
شش كاراكتري كه نمايشگر نام نشريه مي باشد(CODEN)
-
اطلاعات مربوط به كنفرانس از قبيل نام، تاريخ، محل(Conference information)
-
كد كنفرانس(Conference code)كه مقالات از سال 1982 به بعد را پوشش مي دهد
-
شماره سريال استاندارد بين المللي(ISSN)
-
سر عنوان اصلي Ei main heading) Ei)
-
نام ناشر(Publisher)
-
نام نشريه(Serial title)
-
عنوان مقاله(Title)
-
اصطلاحات كنترل شده Ei Controlled Term) Ei)
در روش جستجوي سريع شما مي توانيد از عملگرهاي AND، OR و AND NOT استفاده نماييد كه در قسمت عملگرها توضيح داده شده است.
از منوي كشويي Document type مي توانيد نوع نشريات را مشخص كنيد كه شامل همه نوع اسناد(All document types) كه به صورت پيش فرض انتخاب شده است، مقاله نشريه(Journal article)، مقاله كنفرانس(Conference article)، مجموعه مقالات يك كنفرانس (Conference proceeding)، پايان نامه(Dissertation) مي باشد.
از منوي كشويي Treatment Type مي توانيد مشخص كنيد كه مقالات شما كاربردي(Applications)، زندگينامه(Biographical)، اقتصادي(Economic)، آزمايشي(Experimental)، تاريخي(Historical) و غيره باشد كه مقالات از سال 1985 به بعد را پوشش مي دهد.
مي توانيد جستجوي خود را از لحاظ زبان(Language) چاپ نشريات به انگليسي،چيني، فرانسوي، آلماني، ايتاليايي، ژاپني، روسي و اسپانيايي محدود كنيد.
مي توانيد جستجوي خود را از لحاظ زماني محدود كنيد كه به عنوان مثال از سال 2003 تا 2004 باشد.
با انتخاب گزينه Last four updates only مي توانيد جستجوي خود را محدود به 4 هفته اخيري كه database به روزرساني شده است بنماييد.
مي توانيد نتايج جستجو را بر اساس ميزان ارتباط(Relevance) و يا جديدترين مقاله(Date) بازيابي كنيد، كه از قسمت Sort By آنها را انتخاب كنيد.
وقتي كليد واژه يا كليد واژه هايي در كادر جستجو وارد شوند با كليك كردن دكمه Search کليه کلمه هايی که از لحاظ املايی ريشه يکسانی با کليد واژه مربوطه دارند بازيابی می شوند به عنوان مثال با جستجوي كليد واژه management کلمات manage، managed، manager، managers، managing، management نيز بازيابی می شوند با انتخاب گزينهAutostemming off فقط خود كليد واژه جستجو مي شود.
سپس دكمه Submit را كليك كنيد.
::جستجوي پيشرفته (Expert) |
در جستجوي پيشرفته ( Expert) با استفاده از عملگرها و امكانات ديگر آن مي توانيد جستجوي خود را دقيقتر كنيد.
ابتدا دكمه Expert Searchرا از بالا انتخاب كنيد.
كليد واژه هاي مورد نظر خود را با استفاده از عملگرهاي AND، OR و NOT در كادر جستجو ENTER SEARCH TERMS BELOW وارد كنيد و كد فيلد جستجوي مورد نظر خود از قسمت Search Codes انتخاب كنيد كه فيلدهاي جستجو عبارتند از :
-
تمام فيلدها(All Fields)
-
فيلدهاي موضوع/عنوان/چكيده (Subject/Title/Abstract)
-
چكيده (Abstract)
-
هر ركورد در compendex با عدد منحصربفردي مشخص شده است(Accession number)
-
نويسنده(Authors)
-
موسسه يا سازماني كه نويسنده به آن وابسته است (Author affiliation)
-
كد رده بندي Ei Classification code) Ei)
-
شش كاراكتري كه نمايشگر نام نشريه مي باشد(CODEN)
-
اطلاعات مربوط به كنفرانس از قبيل نام، تاريخ، محل(Conference information)
-
كد كنفرانس(Conference code)كه مقالات از سال 1982 به بعد را پوشش مي دهد
-
شابك (ISBN)
-
شماره سريال استاندارد بين المللي(ISSN)
-
سر عنوان اصلي Ei main heading) Ei)
-
زبان(Language)
-
نام ناشر(Publisher)
-
نام نشريه(Serial title)
-
اصطلاحات كنترل شده Ei Controlled Term) Ei )
-
عنوان مقاله(Title)
-
واژگان كنترل نشده يا زبان طبيعي(Uncontrolled term)
به عنوان مثال مي خواهيم مقاله اي را كه در عنوان آن network باشد بازيابي نماييم ابتدا كد فيلد Title را از قسمت Search Codes انتخاب مي كنيم كهTI مي باشد سپس در كادر جستجو وارد مي كنيم network wn TI
مي توانيد جستجوي خود را از لحاظ زماني محدود كنيد كه به عنوان مثال از سال 2003 تا 2004 باشد.
با انتخاب گزينه Last four updates only مي توانيد جستجوي خود را محدود به 4 هفته اخيري كه database به روزرساني شده است بنماييد.
مي توانيد نتايج جستجو را بر اساس ميزان ارتباط(Relevance) و يا جديدترين مقاله(Date) بازيابي كنيد، كه از قسمت SortBy آنها را انتخاب كنيد.
سپس دكمه Submit را كليك كنيد.
::جستجوي اصطلاح نامه(Thesaurus) |
اصطلاح نامه(Thesaurus)، مجموعه اصطلاحات استاندارد، گزيده شده و نظام يافته اى است كه بين آنها روابط معنايى و رده اي، يا سلسله مراتبى بر قرار است و توانايى آن را دارد كه موضوع آن رشته را با تمام جنبه هاى اصلي، فرعى و وابسته به شكل نظام يافته و به قصد ذخيره و بازيابى اطلاعات و مدارك و مقاصد جنبى ديگر عرضه كند، و از نظر ساختاري، گنجينه واژگان كنترل شده و سازمان يافته در يك زمينه خاص مي باشد و حامل حداكثر اطلاعات با اقل ضايعات است. در اصطلاح نامه(Thesaurus) با اصطلاحات زير مواجه مي شويم:
-
Broader term به معناي «اصطلاح اعم يا كليتر» كه به يك مفهوم كليتر از آنچه مورد بحث است دلالت ميكند.
-
Narrower term به معناي «اصطلاح اخص يا جزئيتر» كه به يك مفهوم جزئيتر دلالت ميكند.
-
Related term به معناي «اصطلاح وابسته يا مرتبط» واژههايي كه از نظر مفهوم به هم نزديكند ولي رابطه كلي و جزئي با هم ندارند.
-
Prior terms واژه هايي كه در Database وجود دارند ولي هنوز با واژگان كنترل شده جايگزين نشده اند و علامت * در جلوي آنها وجود دارد.
-
lead-in termsواژه هايي كه مترادف مي باشند ولي هنوز با واژگان كنترل شده جايگزين نشده اند و به صورت Italic ظاهر مي شوند و امكان انتخاب آنها وجود ندارد.
جستجوي اصطلاح نامه(Thesaurus)،براي انتخاب واژگان كنترل شده مطابق با سرعنوان موضوعي(Subject Heading) جهت جلوگيري از بازيابي اطلاعات ناخواسته و دسترسي سريع به مطالب مورد نظر بجاي وارد كردن كلمات زبان طبيعي بكار مي رود.
ابتدا دكمه Thesaurusرا انتخاب كنيد.
در جستجوي اصطلاح نامه(Thesaurus) سه روش وجود دارد:
-
Search
ابتدا گزينه Search را انتخاب كنيد.
كليد واژه مورد نظر خود را در كادر جستجوي ENTER TERM وارد كنيد و سپس دكمه Submit را كليك كنيد در اين صورت كليد واژه شما در كليه اصطلاحات كنترل شده Broader terms و Narrower terms و Related terms و يا قسمتي از آن جستجو مي شود و نتيجه جستجو را به صورت ليست مرتب شده الفبايي بازيابي مي نمايد.
اگر كليد واژه مورد نظر را در كليه اصطلاحات كنترل شده نيابد واژه هايي را به صورت مرتب شده املايي به شما پشنهاد مي كند كه مي توانيد واژه مورد نظر خود را انتخاب كنيد و دكمه Search again را كليك كنيد.
اگر كليد واژه مورد نظر شما را يافت با كليك كردن بر روي لينك نام واژه مورد نظر خود Broader terms و Narrower terms و Related terms و lead-in terms و Prior termsآن واژه را مشاهده خواهيد نمود و با كليك كردن بر روي آيكن در مقابل واژه مورد نظر خود اطلاعاتي در رابطه با آن كسب خواهيد نمود و با انتخاب واژه هاي مورد نظر آن واژه ها به SEARCH BOX اضافه مي شوند.
-
Exact Term
ابتدا گزينه Exact Term را انتخاب كنيد.
اگر شما دقيقا يكاصطلاح كنترل شده را مي شناسيد و شما مي خواهيد كه مستقيما Broader terms و Narrower terms و Related terms آن واژه را مشاهده نماييد از اين روش استفاه نماييد با يافتن كليد واژه مورد نظر شما Broader terms و Narrower terms و Related terms و lead-in terms و Prior termsآن واژه را مشاهده خواهيد نمود و با كليك كردن بر روي آيكن در مقابل واژه مورد نظر خود اطلاعاتي در رابطه با آن كسب خواهيد نمود و با انتخاب واژه هاي مورد نظر آن واژه ها به SEARCH BOX اضافه مي شوند.
اگر كليد واژه مورد نظر را در كليه اصطلاحات كنترل شده نيابد واژه هايي را به صورت مرتب شده املايي به شما پشنهاد مي كند كه مي توانيد واژه مورد نظر خود را انتخاب كنيد.
-
Browse
ابتدا گزينه Browse را انتخاب كنيد.
اين روش مانند استفاده از اصطلاح نامه(Thesaurus) چاپي است. با وارد كردن كليد واژه مورد نظر خود و كليك كردن دكمه Submit ليست الفبايي در دسترس شما قرار مي گيرد كه واژه مورد نظر شما در صورت وجود در آن ظاهر مي شود با كليك كردن بر روي لينك نام واژه مورد نظر خود Broader terms و Narrower terms و Related terms و lead-in terms و Prior termsآن واژه را مشاهده خواهيد نمود و با كليك كردن بر روي آيكن در مقابل واژه مورد نظر خود اطلاعاتي در رابطه با آن كسب خواهيد نمود و با انتخاب واژه هاي مورد نظر آن واژه ها به SEARCH BOX اضافه مي شوند.
بعد از اينكه واژه يا واژگان مورد نظر شما به SEARCH BOX اضافه شد شما مي توانيد فيلد جستجوي خود را از ميان تمام فيلدها(All Fields)، فيلدهاي موضوع/عنوان/چكيده (Subject/Title/Abstract)،چكيده (Abstract)،نويسنده(Authors)، موسسه يا سازماني كه نويسنده به آن وابسته است (Author affiliation)، كد رده بندي Ei Classification code) Ei)،شش كاراكتري كه نمايشگر نام نشريه مي باشد(CODEN)، اطلاعات مربوط به كنفرانس از قبيل نام، تاريخ، محل(Conference information)، كد كنفرانس(Conference code)كه مقالات از سال 1982 به بعد را پوشش مي دهد، شماره سريال استاندارد بين المللي(ISSN) و غيره را انتخاب كنيد.
از منوي كشويي Document type مي توانيد نوع نشريات را مشخص كنيد كه شامل همه نوع اسناد(All document types) كه به صورت پيش فرض انتخاب شده است، مقاله نشريه(Journal article)، مقاله كنفرانس(Conference article)، مجموعه مقالات يك كنفرانس(Conference proceeding)، پايان نامه(Dissertation) مي باشد.
مي توانيد جستجوي خود را از لحاظ زبان(Language) چاپ نشريات به انگليسي،چيني، فرانسوي، آلماني، ايتاليايي، ژاپني، روسي و اسپانيايي محدود كنيد.
مي توانيد جستجوي خود را از لحاظ زماني محدود كنيد كه به عنوان مثال از سال 2003 تا 2004 باشد.
با انتخاب گزينه Last four updates only مي توانيد جستجوي خود را محدود به 4 هفته اخيري كه database به روزرساني شده است بنماييد.
كليد واژه هاي مورد نظر خود را مي توانيد با انتخاب عمگرهاي AND و Or تركيب نماييد.
مي توانيد نتايج جستجو را بر اساس ميزان ارتباط(Relevance) و يا جديدترين مقاله(Date) بازيابي كنيد، كه از قسمت SortBy آنها را انتخاب كنيد.
سپس دكمه Search را كليك كنيد.
::تاريخچه جستجو(Search History) |
تاريخچه جستجو جدولي است كه ليست استراتژي هاي جستجو و تعداد مقالات بازيابي شده هر استراتژي جستجو را نمايش مي دهد.
در انتهاي ليست نتايج جستجوي شما ليست تاريخچه جستجو را مشاهده مي نماييد و يا اينكه لينكSearch History را از بالا انتخاب كنيد.
جدول تاريخچه جستجو به صورت پيش فرض بيش از سه استراتژي جستجو را نشان نمي دهد براي ديدن تمام استراتژي هاي جستجويي كه انجام داده ايد بر روي لينك View Complete Search Historyكليك كنيد.
امكان اجراي مجدد جستجو با كليك كردن روي استراتژي جستجو وجود دارد.
امكان ذخيره كردن استراتژي جستجو با كليك كردن بر روي دكمه save در جدول تاريخچه جستجو وجود دارد براي استفاده از اين امكان بايد با user name و password خود به سيستم login كنيد و با كليك كردن لينك Saved Searches دربالايصفحهليست استراتژي هاي جستجوي ذخيره شده را خواهيد ديد.
با فعال كردن E-mail Alerts به مدت 15 هفته به محض اينكه ركورد جديدي مطابق با استراتژي جستجوي شما به Database اضافه شود با E-mail به شما اطلاع دهد براي استفاده از اين امكان بايد با user name و password خود به سيستم login كنيد كه در قسمت آگاهي رساني(Alert) توضيح داده شده است.
امكان تركيب جستجو ها نيز وجود دارد كه در كادر ENTER SEARCHES TO COMBINE با استفاده از علامت# و شماره جستجو اين كار را انجام دهيد. به عنوان مثال براي تركيب استراتژي اولين جستجو و دومين جستجوي خود به اين ترتيب عمل كنيد:
# 1 and # 2
::نگاهي به صفحه نتيجه جستجو(Results) |
در صفحه نتيجه جستجو ليستي از اطلاعات كتابشناختي مقالات بازيابي شده را خواهيد ديد.
در هر ركورد با كليك بر روي نام نويسنده مقالات آن نويسنده بازيابي مي شوند.
در هر ركورد با كليك كردن لينك Abstract / Links چكيده مقاله و منبع و اصطلاحات كنترل شده (Ei controlled terms) و غيره در اختيار شما قرار مي گيرد دراصطلاحات كنترل شده (Ei controlled terms) با كليك كردن روي لينك هر كدام از اين اصطلاحات ركورد هايي را كه اين واژه در آن بكار رفته بازيابي مي شوند.
در هر ركورد با كليك كردن لينك Detailed Record / Links علاوه بر چكيده مقاله ومنبع و اصطلاحات كنترل شده (Ei controlled terms) اطلاعات بيشتري نيز در اختيار شما قرار مي دهد.
در هر ركورد در صورتي كه متن كامل مقاله در دسترس باشد و دانشگاه تهران اشتراك داشته باشد با كليك كردن دكمه متن كامل مقاله در اختيار شما قرار مي گيرد.
براي ايجاد تغيير در جستجو خود بر روي دكمه Refine Search كليك كنيد و تغييرات مورد نظر را ايجاد كنيد.
براي انجام جستجوي جديد بر روي دكمه New Searchكليك كنيد.
ركورد هاي مورد نظر خود را انتخاب كنيد سپس فرمت نمايش خروجي آنها را از ميان اطلاعات كتابشناختي(Citation)، چكيده (Abstract)، با تمام جزييات(Detailed record) انتخاب نماييد سپس با انتخاب دكمه View Selections ليست ركوردهاي انتخاب شده را به صورت فرمتي كه خودتان انتخاب كرده ايد مشاهده خواهيد نمود.
با انتخاب دكمه E-mail ركوردهاي انتخاب شده را به آدرس e-mail خود يا ديگران ارسال نماييد.
با انتخاب دكمه Print ركورد هاي انتخاب شده را به صورت فرمتي كه خودتان انتخاب كرده ايد مشاهده مي نماييد و با كليك كردن آيكن در بالاي صفحه آن صفحه چاپ خواهد شد.
با انتخاب دكمه Download ركورد هاي انتخاب شده را به صورت فرمت نمايشي كه خودتان انتخاب كرده ايد و به فرمت RIS format، RefWorks direct import و يا ASCII ذخيره نماييد.
با انتخاب دكمه Save to Folder ركورد هاي انتخاب شده در پوشه شخصي شما ذخيره مي شوند براي استفاده از اين امكان بايد با user name و password خود به سيستم login كنيد.
::مرورنمايه( Browse Index) |
نمايه(Index ) يك ليست الفبايي از اصطلاحات بكار رفته در يك فيلد خاص از يك پايگاه اطلاعاتي مي باشد.
در ين بانك اطلاعاتي امكان مرور نام نويسندگان(Author)، موسسات يا سازمانهايي كه نويسنده به آن وابسته است (Author affiliation)، نام ناشرين(Publisher)، نام نشريات(Serial title) و اصطلاحات كنترل شده Ei Controlled Term) Ei)وجود دارد.
در داخل كادر Browse Indexesكه در سمت راست صفحات جستجوي پيشرفته و سريع ديده مي شود فيلد مورد نظر خود را فعال نماييد و سپس دكمه Browse را كليك نماييد در اين صورت پنجره جديدي باز مي شود و ليست الفبايي در اختيار شما قرار مي گيرد كه مي توانيد مرور نماييد و يا در كادر جستجو قسمتي از واژه مورد نظر خود را وارد نماييد و سپس دكمه Find را كليك نماييد.
در اين ليست الفبايي بازيابي شده امكان انتخاب وجود دارد با انتخاب هر يك از واژه ها آن واژه به صفحه جستجو منتقل مي شود همچنين امكان استفاده از عمگرهاي AND و OR براي تركيب آنها نيز وجود دارد.
::آگاهي رساني(ALERT) |
ابتدا لينك Search History را از بالا انتخاب كنيد.
در استراتژي جستجوي مورد نظر خود گزينه E-mail Alerts را فعال كنيد به مدت 15 هفته به محض اينكه ركورد جديدي مطابق با استراتژي جستجوي شما به Database اضافه شود با E-mail به شما اطلاع مي دهد براي استفاده از اين امكان بايد با user name و password خود به سيستم login كنيد.
::عملگرها |
َAND : برای ترکيب دو مفهوم می آيد و هر وقت بين دو کليد واژه در عبارت جستجو قرار گيرد، رکوردهايی را بازيابی می کند که هر دو کليد واژه را با هم داشته باشد.
OR : برای ترکيب کليدواژه های مشابه به کار می رود و و رکوردهايی را بازيابی می کند که که يک يا هر دو کليد واژه را در خود داشته باشد.
NOT : برای جدا کردن و کنار گذاشتن يک کليد واژه به کار می رود و هر وقت بين دو کليد واژه به کار رود، رکوردهايی را بازيابی می کند که کليد واژه اول را داشته باشد ولی کليد واژه دوم را نداشته باشد.
$ :با اضافه کردن اين کاراکتر به پايان کليدواژه يا کليدواژه ها ، کليه کلمه هايی که از لحاظ املايی ريشه يکسانی با کليد واژه مربوطه دارند بازيابی می شوند .
مثال: با جستجوی کليد واژه management$ کلمات manage، managed، manager، managers، managing، management نيز بازيابی می شوند.
?: اين کاراکتر در کليد واژه مورد جستجو، جايگزين يک يا چند حرف می شود و کليدواژه ها را با املای گوناگون آنها بازيابی می کند.
مثال: wom?n کلمات woman ، women را بازيابی می کند.
(): در مواردی که از چند عملگر همزمان برای جستجو استفاده می شود و يا مقدم و موخر بودن اين عملگرها برای نتيجه جستجويتان اهميت داشته باشد استفاده می شود.
" ،{ }: زماني كه بخواهيد يك عبارت دقيقا جستجو شود از يكي از اين دو عملگر استفاده مي كنيد.
بانك موضوع پايان نامه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فقه و حقوق- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مامايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت آموزشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بانكداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت شهري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت صنعتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت فن آوري اطلاعات (IT)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي شيمي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي عمران- نقشه كشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر - معماري سيستمها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- نرم افزار
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كامپيوتر- هوش مصنوعي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پرستاري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پزشكي عمومي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته پيراپزشكي- بيهوشي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته MBA
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آبخيزداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته آمار- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته اقتصاد
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تاريخ
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته تربيت بدني- كليه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافيا- برنامه ريزي روستايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته جغرافياي سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته حسابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته روانشناسي- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته رياضي محض
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- ادبيات انگليسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان انگليسي- مترجمي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات عرب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبان و ادبيات فرانسه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زبانشناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي گياهي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- علوم جانوري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته زيست شناسي- ميكروبيولوژي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم اجتماعي- جامعه شناسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم تربيتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته علوم سياسي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته فيزيك- همه گرايشها
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته كتابداري
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته محيط زيست( كليه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت اجرايي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - تحول سازماني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني - مالي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بازرگاني- بازاريابي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت بيمه
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مديريت دولتي- منابع انساني
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي آبياري - گرايشهاي هيدرولوژي- زهكشي و ساختمانهاي توزيع و انتقال آب
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- باغباني (همه گرايشها)
-
بانك موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- اقتصاد كشاورزي و مديريت مزرعه
-
ليست موضوعات پايان نامه رشته مهندسي كشاورزي- گياهپزشكي- بيماري شناسي گياهي
معرفي پايگاه هاي اطلاعاتي علمي
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Sage
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي: Embase
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - كتابخانه OECD
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -Reaxys
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village 2
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Hein Online
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Talor and Francis
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - DOJA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Archnet
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISI Web of Knowledge
- آشنایی با پايگاههاي اطلاعاتي- پرتال منابع دیجیتال پزشکی وزارت بهداشت (PMDR)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -ASCE Library
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي -IRANDOC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ISC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ERIC
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - SID
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - پايگاه مجلات تخصصي نور(NOORMAG)
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ACM
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - IEEE
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Engineering Village
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - JAMA
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - PubMed
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Ebsco
- آشنایی با پایگاه اطلاعاتی - SpringerLink
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - ProQuest
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Science Direct
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي - Emerald
- آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي- Thieme
- آشنايي با پايگاه اطلاعاتي Scopus ، پايگاه چكيده مقالات جهان
حمايت از پايان نامه ها
- حمایت از پایان نامه های علوم سیاسی توسط بیرخانه حمایت و هدایت پایاننامهها و رسائل علوم انسانی
- حمایت از پایان نامه های حقوق توسط دبیرخانه حمایت و هدایت پایان نامه ها و رسائل علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های حقوق در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های روانشناسی و تعلیم و تربیت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های اقتصاد در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های مدیریت در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- موضوعات پیشنهادی برای حمایت از پایان نامه های علوم اجتماعی و ارتباطات در شورای تخصصی تحول و ارتقا علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی
- اعلام حمايت مالي از پايان نامه هاي دانشجويان كارشناسي ارشد و دكتري توسط موسسه شاخص پروژه
- محورهای پژوهشی مورد حمایت وزارت بازرگانی
- اولويتهاي پژوهشي شركت سرمايهگذاريهاي خارجي ايران(ايفيك) در سال 1392
دانلود . . .
بورسهای خارجی
-
16 موقعیت PhD بسیار رقابتی برای پروژه های دکترا در سطح جهانی در علوم بهداشتی و درمانی در دانشگاه Ahhus ، دانمارک
-
اطلاعات در مورد بورس تحصیلی سالانه در كشور ژاپن براي فوق ديپلم، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا
-
بورس تحصیلی (گروه شیمی دانشگاه ابردین انگلستان)
-
بورس تحصیلی در حیطه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه علوم اعصاب، روانشناسی و رفتار دانشگاه لستر انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه گروه پزشکی دانشگاه آکسفورد انگلستان
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی ((گروه شیمی)) دانشگاه ابردین (Aberdeen)
-
بورس تحصیلی در حیطه ی پزشکی و داروسازی (گروه شیمی) دانشگاه ابردین (Aberdeen) انگلستان
-
بورس تحصیلی در زمینه مهندسی شیمی دانشگاه ابردین انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا در حیطه پزشکی و داروسازی دانشگاه دورهام(Durham )انگلستان
-
بورس تحصیلی دکترا داروسازی - نقش پروتئین هومر در درد مزمن(پزشکی و داروسازی)
-
بورس تحصیلی دکتری دانشکده مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی دانشگاه دشربروکس کانادا
-
بورس تحصیلی دکتری در حیطه شیمی دانشگاه Monash استرالیا
-
بورس تحصیلی دکتری ( گروه شیمی دانشگاه ابردین (aberdeen)انگلستان)
دانشگاههاي برتر جهان
-
دانشگاه هاي مالزي
-
دانشگاه UPM ( دانشگاه پوترا مالزي)( دولتي)
-
دانشگاه UM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه USM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UITM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UTM مالزي ( دولتي)
-
دانشگاه UKM مالزي( دولتي)
-
دانشگاه MMU مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCTI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه UCSI مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاه TENAGA مالزي ( خصوصي)
-
دانشگاهKBU مالزي(خصوصي)
-
-
شرايط زندگي شهروندي در مالزي
-
دانشگاه هاي انگلستان
-
دانشگاه هاي اكراين
-
دانشگاههاي آلمان
-
دانشگاههاي استراليا